Partners

Op zoek naar mogelijke leveranciers die samen met Samsung Electronics de toekomst willen vormgeven

Samsung Electronics is wereldwijd marktleider in digitale technologie. In deze rol betreden wij een nieuw tijdperk op het vlak van productontwikkeling, bedrijfscultuur en de inzet voor een betere de wereld.Wij weten hoe belangrijk het is om relaties op te bouwen en de volledige steun van de allerbeste leveranciers te hebben. Dat stelt ons in staat om onze doelstellingen te realiseren.

Samsung Electronics is op zoek naar potentiële partners van topklasse. Bedrijven met innovatieve en baanbrekende technologieën waarmee we samen nieuwe businessmogelijkheden kunnen creëren.Wij werken met onze leveranciers naar een gezamenlijk doel toe: we willen de beste van de wereld zijn.

Partner van Samsung Electronics worden? Klik hier
Samen bouwen wij aan de digitale toekomst.

Ethisch handvest over inkoop

Wij, de inkopers van Samsung Electronics, zijn ons bewust van en accepteren onze sturende rol bij het naleven van normen en waarden in naam van onze klanten.

Wij zulllen altijd eerlijk en integer zakendoen met onze leveranciers met als doel gezamenlijke groei en succes. Wij zullen ook op de hoogte blijven van en voldoen aan de wetten, voorschriften en reglementen die gelden voor onze business.

A diagram illustrating the values of openness, fairness and win-win in the Samsung Procurement Philosophy

Inkoopkenmerk

Samsung Electronics en zijn leveranciers werken samen om optimaal te presteren op weg naar een wereldwijde toppositie. Ons uitgangspunt is het win-winprincipe. Hierbij functioneren onze leveranciers zelfstandig en groeien ze toch met ons mee.

Samsung Purchasing Emblem – 'With Wish Will'