S noteS Note

Logo

S Note

Met de S Note-app zit u heel anders achter uw pc. Verbind uw Galaxy Note met de computer om eenvoudig S Note-inhoud op de thuis-pc of laptop te beheren.

Een afbeelding waarop een gebruiker S Note-inhoud op een pc-scherm bekijkt met de S Note-app

Beheer uw S Note-inhoud op uw pc!

Eenvoudig synchroniseren

U hoeft alleen maar in te loggen op uw Samsung- of Evernote-account om overal toegang te hebben tot S Note. Dankzij de gebruiksvriendelijke menutoetsen profiteert u van diverse S Note-functies. U hoeft slechts op het Sync-pictogram te klikken om apparaten eenvoudig te koppelen. Zelfs op uw pc kunt u S Note-inhoud eenvoudig beheren en bewerken.

Een afbeelding waarop S Note-inhoud van een smartphone wordt gesynchroniseerd met een pc.

Nog meer gemak

S Note is voorzien van verschillende gebruiksvriendelijke functies voor een vertrouwde, pc-achtige interface. Met de app kunt u bestanden niet alleen kopiëren, verplaatsen en verwijderen, maar u kunt ook nieuwe categorieën aanmaken. Zoek eenvoudig naar S Note-bestanden met behulp van de bibliotheek-, favorieten en tag-functies. Met uw Samsung- of Evernote-account kunt u bestanden of categorieën synchroniseren op uw mobiele apparatuur en uw pc.

* Functie beschikbaar voor Galaxy Note 3 en latere modellen.

Een afbeelding waarop S Note-bestanden die met de smartphone zijn gemaakt, worden gesynchroniseerd met een pc.

Verbeterde tabbladen

Met tabbladen kunt u productiever en efficiënter door S Note-inhoud bladeren. In de tabbladweergave kunt u meerdere tabbladen op hetzelfde scherm openen. Wissel tussen tabbladen en bewerk eenvoudig de inhoud.

Een afbeelding met een reeks tabbladen op de S Note-app.

Meer beheren/bewerken

Met de bewerkfunctie kunt u afbeeldingen, illustraties en meer aan de S Note-bestanden op de pc toevoegen. Bekijk de wijzigingen wanneer ze automatisch op uw telefoon zijn bijgewerkt.

Een afbeelding waarop afbeeldingen staan die met een pc aan een bestand worden toegevoegd, en de wijzigingen die op een gesynchroniseerde smartphone verschijnen.

Fotobewerking

Bewerk met behulp van diverse hulpmiddelen en effecten uw foto's op de app. Voeg foto's toe vanaf de pc, of neem een foto met de pc-camera en voeg deze toe aan uw bestand.

Een afbeelding waarop een foto wordt toegevoegd aan een S Note-bestand.

De minimale pc-systeemvereisten om S Note-software te gebruiken

De minimale pc-systeemvereisten om S Note-software te gebruiken
CPU Intel® Core™2 Duo of hoger
RAM 2 GB of meer
HDD 500 Mbytes beschikbare ruimte
OS Windows 7