De Samsung Robotstofzuiger vindt zelf zijn weg door het huis, dankzij het Visionary Mapping Systeem wordt de optimale route gekozen en is uw huis binnen no time van stof ontdaan. Dankzij verschillende sensoren botst de robot niet tegen meubels en muren en valt hij niet van de trap.

Virtual Guard™

- Virtual guard creëert een onzichtbare omheining in uw kamer (max. 4 m) en u kunt kiezen uit één bedieningsmogelijkheid – Virtuele omheining of Virtuele gids.

- Virtuele omheining: voorkomt dat de NaviBot naar specifieke meubels gaat, zoals waardevolle meubels, de mand van de hond, enz.

- Virtuele gids: bepaalt de volgorde van reinigen

Deze zoekt stilletjes zijn eigen weg


Wanneer de NaviBot-S aan het stofzuigen is, kunt u ongestoord bellen, een boek lezen of televisie kijken —in dezelfde ruimte waar gestofzuigd wordt! De NaviBot-S is uitgerust met de Air Path-technologie van Samsung die het irritante geluid reduceert, waardoor de stofzuiger een van de stilste is. Hij is zelfs zo stil dat u zichzelf hoort afvragen of hij wel aan staat.

Hij weet waar hij moet stofzuigen en waar niet


Virtual Guard™ biedt u twee handige mogelijkheden om uw ruimte te beschermen. Door het indrukken van slechts één knop kunt u de Virtuele omheining activeren die voorkomt dat de NaviBot delen betreedt waar u dat niet wilt vanwege waardevolle spullen, of de mand van de hond, of welke plek dan ook waar u niet wilt dat de NaviBot komt. U kunt ook kiezen voor Virtuele gids. In deze stand worden de ruimtes gezogen in de volgorde die u heeft ingesteld.

Dieptesensor

U hoeft geen maatregelen te treffen om te voorkomen dat de NaviBot-S van de trap valt. De reinigingsrobot heeft drie dieptesensoren die de randen van de treden en andere niveauverschillen kan detecteren, zodat hij een mogelijke val tijdig kan afwenden door bij te sturen en beschadiging aan zichzelf of uw woning voorkomt.

Functies en specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.