/

Gear VR (Galaxy S6)

Gear VR (Galaxy S6) 0 5 0 reviews

Verantwoord recycleren van batterijen

 • De Europese Richtlijn inzake batterijen en accu's wil de gevolgen van batterijen voor het milieu zoveel mogelijk beperken en het terugwinnen van de materialen die ze bevatten stimuleren. In het Verenigd Koninkrijk zijn in 2009 regelgevingen ingevoerd voor het recycleren van batterijen en accu's (oplaadbare batterijen). Deze Waste Batteries Regulations willen het inzamelen en recycleren van afgedankte draagbare batterijen in het Verenigd Koninkrijk verhogen van 3% in 2007 naar 25% in 2012 en ten minste 45% in 2016.

 • Het batterijsymbool op een product of op de verpakking geeft aan dat het product niet weggegooid mag worden bij het huishoudelijke afval. De consument is verantwoordelijk voor het inleveren van afgedankte batterijen bij een daarvoor bestemd inzamelpunt, zodat ze gerecycleerd kunnen worden. Het gescheiden inzamelen en recycleren van batterijen draagt bij aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen en garandeert dat ze gerecycleerd worden op een manier die geen gevolgen heeft voor de gezondheid van de mens en het milieu. Een uitgebreide lijst van batterijrecyclagecentra vindt u op: www.recycle-more.co.uk

 • Alle Samsung-producten waarvoor de Richtlijn inzake batterijen geldt, voldoen aan de Britse vereisten voor batterijen en accu's. Overeenkomstig de nationale wetgeving neemt SAMSUNG Electronics (UK) Ltd deel aan een goedgekeurd conformiteitsprogramma voor batterijfabrikanten. In het kader van dit programma worden batterijen namens Samsung verzameld, verwerkt en verwijderd.

In één oogopslag

 • Stap in de virtuele wereld
 • Easy Control Touchpad
 • Perfecte pasvorm
 • Langere gebruikerstijd
Stap in de virtuele wereld
U gaat een hele nieuwe wereld binnen met de Gear VR Innovator Edition voor de Galaxy S6. Dit innovatieve virtual reality headset zorgt voor een 360-graden surround cinema-achtige kijkervaring. U geniet van levensechte beelden dankzij de hogere resolutie en grotere pixeldichtheid van de Galaxy S6.
Stap in de virtuele wereld
Gebruiksvriendelijke touchpad
Op zoek naar het midden van uw touchpad? Met de Gear VR Innovator Edition voor S6 is dat geen probleem! De diepere touchpad met voelbare randen biedt toegang tot gebruiksvriendelijke bedieningselementen. Zo wordt uw ervaring nóg interactiever.
Gebruiksvriendelijke touchpad
Perfecte pasvorm
De Gear VR Innovator Edition voor de Galaxy S6 heeft een uitzonderlijk comfortabele pasvorm – ook als u hem een langere tijd draagt. De ergonomische band aan de achterzijde verdeelt het gewicht van het toestel gelijkmatig over uw hoofd voor een optimaal draagcomfort.
Perfecte pasvorm
Langere gebruiksduur
De Gear VR Innovator Edition voor de Galaxy S6 heeft een micro-USB poort en kan rechtstreeks worden opgeladen met behulp van een externe oplader. Zo kunt u nog langer video's, films en games beleven!
Langere gebruiksduur

Altijd helder beeld

De Gear VR Innovator Edition beschikt over een geïntegreerde ventilator die ervoor zorgt dat uw lens niet beslaat. Zo geniet u altijd van kristalheldere beelden!
Altijd helder beeld

Gear VR Content

De Gear VR Innovator Edition voor de Galaxy S6 biedt toegang tot geweldige inhoud die exclusief voor de VR werd ontwikkeld. Kies zelf wat u wilt in de Oculus Store en Oculus Cinema en speel VR-games of bekijk Oculus 360-video's.
Gear VR Content

Oculus Store

Nieuwe content downloadt u van de Oculus Store. Navigeer door de virtuele wereld en selecteer content met een combinatie van beweging met uw hoofd en bediening op de touchpad. Nieuwe toepassingen en in-app content zal voortdurend bijgewerkt worden met reviews van andere gebruikers.
Oculus Store

Oculus Cinema

Met de officiële Cinema-app van Oculus beschikt u over uw eigen VR-bioscoop. Bekijk trailers, clips en eigen films in een nieuwe en meeslepende wereld. Kies uit talloze geweldige kijkinstellingen, zoals home cinema of meerdere schermen. U kunt zelfs de maan als beeldscherm gebruiken!
Oculus Cinema

VR Games

Speel games zoals u ze nog nooit heeft gespeeld en laat u meeslepen in een ongekende virtual reality-ervaring. De Gear VR registreert uw hoofdbewegingen en toont beelden alsof u echt in uw favoriete spel rondloopt. Koppel de Gear VR aan uw Samsung Gamepad of andere Android-spelcontroller voor nóg meer speelplezier.
VR Games

Oculus 360 Videos

De officiële 360 Videos-app van Oculus voert u door wonderlijke realistische landschappen en fantasiewerelden. Stap in voor een spectaculaire helikoptervlucht, bezoek het hol van een superheld of stap in een futuristische arena. Zelfs terugreizen in de tijd is geen probleem!
Oculus 360 Videos

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Algemene informatie

 • Kleur

  Vrieswit

Sensors

 • Sensors

  Accelerometer, gyrosensor, nabijheidssensor

MEER SPECS TONENUitvouwen

Fysieke specificaties

 • Afmetingen (HxWxD, mm)

  82,8 x 196,1 x 98,5

 • Gewicht (g)

  420,4

Viewing Optics

 • FOV

  96°

*Het gebruikersgeheugen is minder dan het totale geheugen als gevolg van opslag van het besturingssysteem en de software om functies te bedienen. Het feitelijke gebruikersgeheugen is afhankelijk van de provider en kan veranderen na software-upgrades

Informatie over SAR

Informatie over SAR

Link starten

REVIEWS

SupportMeest recente updates

Vergelijkbare Modellen
 • NEWEST
 • MOST HELPFUL
 • HIGHEST RATING
 • LOWEST RATING