/

Level Link (Bluetooth Dongle)

Level Link (Bluetooth Dongle) 0 5 0 reviews

Verantwoord recycleren van batterijen

  • De Europese Richtlijn inzake batterijen en accu's wil de gevolgen van batterijen voor het milieu zoveel mogelijk beperken en het terugwinnen van de materialen die ze bevatten stimuleren. In het Verenigd Koninkrijk zijn in 2009 regelgevingen ingevoerd voor het recycleren van batterijen en accu's (oplaadbare batterijen). Deze Waste Batteries Regulations willen het inzamelen en recycleren van afgedankte draagbare batterijen in het Verenigd Koninkrijk verhogen van 3% in 2007 naar 25% in 2012 en ten minste 45% in 2016.

  • Het batterijsymbool op een product of op de verpakking geeft aan dat het product niet weggegooid mag worden bij het huishoudelijke afval. De consument is verantwoordelijk voor het inleveren van afgedankte batterijen bij een daarvoor bestemd inzamelpunt, zodat ze gerecycleerd kunnen worden. Het gescheiden inzamelen en recycleren van batterijen draagt bij aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen en garandeert dat ze gerecycleerd worden op een manier die geen gevolgen heeft voor de gezondheid van de mens en het milieu. Een uitgebreide lijst van batterijrecyclagecentra vindt u op: www.recycle-more.co.uk

  • Alle Samsung-producten waarvoor de Richtlijn inzake batterijen geldt, voldoen aan de Britse vereisten voor batterijen en accu's. Overeenkomstig de nationale wetgeving neemt SAMSUNG Electronics (UK) Ltd deel aan een goedgekeurd conformiteitsprogramma voor batterijfabrikanten. In het kader van dit programma worden batterijen namens Samsung verzameld, verwerkt en verwijderd.

Level Link (Bluetooth Dongle)

Adviesprijs €69,99

In één oogopslag

  • Draadloos dankzij Bluetooth
  • Dual streamen
  • Handig voor onderweg
Activeer Bluetooth
Met de Samsung Level Link maakt u uw bekabelde toestellen draadloos dankzij Bluetooth! Koppel de Level Link met een toestel dat over Bluetooth beschikt. Sluit vervolgens een headset of een set luidsprekers aan de Level Link en luister muziek met de kwaliteit die u gewend bent.
Activeer Bluetooth
Dual streamen
Samen muziek luisteren? Geen probleem! Koppel twee Bluetooth headsets aan de Level Link en luister tegelijk met een vriend naar dezelfde muziek. De aptX Low Latency codec zorgt ervoor dat geluid en beeld gelijk lopen wanneer u een film kijkt.
Dual streamen
Compact en draagbaar
Bevestig de Level Link aan uw kleding met de handige clip aan de achterkant - of gebruik de ketting die u om uw nek kunt dragen.
Compact en draagbaar

Pure kwaliteit

De Level Link ondersteunt Bluetooth 3.0 voor naadloos streamen van muziek. Met de aptX codec en ondersteuning voor Samsung HD geniet u van puur kwaliteitsgeluid van uw favoriete muziek, films en games.
Pure kwaliteit

Functioneel en makkelijk

De Level Link beschikt over een aantal makkelijke functies: Met de knoppen past u het volume aan, regelt u de muziek en kunt u titels aanpassen - zonder het gekoppelde toestel erbij te houden. Dankzij de ingebouwde microfoon kunt u ook oproepen starten en beantwoorden!
Functioneel en makkelijk

REVIEWS

  • NEWEST
  • MOST HELPFUL
  • HIGHEST RATING
  • LOWEST RATING