/

Screen Protector Galaxy Note 4

Screen Protector Galaxy Note 4 0 5 0 reviews

Verantwoord recycleren van batterijen

  • De Europese Richtlijn inzake batterijen en accu's wil de gevolgen van batterijen voor het milieu zoveel mogelijk beperken en het terugwinnen van de materialen die ze bevatten stimuleren. In het Verenigd Koninkrijk zijn in 2009 regelgevingen ingevoerd voor het recycleren van batterijen en accu's (oplaadbare batterijen). Deze Waste Batteries Regulations willen het inzamelen en recycleren van afgedankte draagbare batterijen in het Verenigd Koninkrijk verhogen van 3% in 2007 naar 25% in 2012 en ten minste 45% in 2016.

  • Het batterijsymbool op een product of op de verpakking geeft aan dat het product niet weggegooid mag worden bij het huishoudelijke afval. De consument is verantwoordelijk voor het inleveren van afgedankte batterijen bij een daarvoor bestemd inzamelpunt, zodat ze gerecycleerd kunnen worden. Het gescheiden inzamelen en recycleren van batterijen draagt bij aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen en garandeert dat ze gerecycleerd worden op een manier die geen gevolgen heeft voor de gezondheid van de mens en het milieu. Een uitgebreide lijst van batterijrecyclagecentra vindt u op: www.recycle-more.co.uk

  • Alle Samsung-producten waarvoor de Richtlijn inzake batterijen geldt, voldoen aan de Britse vereisten voor batterijen en accu's. Overeenkomstig de nationale wetgeving neemt SAMSUNG Electronics (UK) Ltd deel aan een goedgekeurd conformiteitsprogramma voor batterijfabrikanten. In het kader van dit programma worden batterijen namens Samsung verzameld, verwerkt en verwijderd.

Screen Protector Galaxy Note 4

Adviesprijs €14,99

In één oogopslag

  • Altijd als nieuw
  • Kristalhelder beeld
  • Eenvoudig te plaatsen
Altijd als nieuw
"De Screen Protector beschermt het scherm van uw GALAXY Note 4 tegen krassen, druppels, stof en andere invloeden van buitenaf. Behoud uw touch screen functie en geniet van een scherm dat er altijd uitziet als nieuw!"
Screen Protector Note 4 - Altijd als nieuw
Kristalhelder beeld
De Screen Protector heeft een superhoge lichtdoorlaatbaarheid. Zo lijkt het alsof er haast niets op uw scherm zit! Jij houdt dat kristalheldere beeld van uw GALAXY Note 4 scherm.
Screen Protector Note 4 - Kristalhelder beeld
Eenvoudig te plaatsen
Breng de Screen Protector heel gemakkelijk aan op uw GALAXY Note 4 - het is een eitje. Maak eerst het scherm schoon. Verwijder de beschermlaag en plak de folie op uw scherm. Luchtbubbels duwt u gemakkelijk weg naar de zijkant.
Screen Protector Note 4 - Eenvoudig te plaatsen

REVIEWS

Compatibele producten
Meer weergeven
  • NEWEST
  • MOST HELPFUL
  • HIGHEST RATING
  • LOWEST RATING