Galaxy Note7

Belangrijke informatie over de Galaxy Note7


Galaxy Note7 en S Pen

Wanneer je je telefoon constant gebruikt en naadloos switcht tussen werk en ontspanning, dan heb je een telefoon nodig die groot genoeg is om dit allemaal aan te kunnen. Daarom hebben we de Galaxy Note7 ontwikkeld, die net zo groot denkt als jij. Zodat jij op je eigen manier het beste uit het leven kunt halen.

Design

Over elk aspect van de Galaxy Note is goed nagedacht. Een dual-curved scherm waarmee je meer kunt doen, en ook nog beter en sneller. Een gebogen achterkant, zodat de 5.7-inch Note prettig in de hand ligt als je de S Pen gebruikt. En net als onze vorige Galaxy-telefoons hebben we de Galaxy Note7 stof- en spatwaterdicht gemaakt. Dit keer niet alleen het toestel, maar ook de S Pen. Je kunt je telefoon dus overal gebruiken.

De S Pen van de Galaxy Note7
  • Ontworpen om
    te worden vastgehouden bij de rondingen aan de achterkant die vloeiend overgaan in de voorkant

  • Ontworpen om
    meer ruimte en functionaliteit te bieden bij een bijna frameloos display

  • Ontworpen voor
    gebruik met de S Pen

S Pen

We hebben de manier van schrijven, werken en denken van de S Pen gewijzigd. Zodat hij schrijft als een echte pen, omdat je hem gebruikt om notities te maken en ideeën te schetsen. En dit alles zonder je druk te maken over of hij nat wordt of niet, omdat je nooit weet wanneer je een goed idee krijgt. Hij spreekt meerdere talen, zodat jij dat niet hoeft te kunnen, en kan op andere manieren communiceren als woorden niet voldoende zijn.

Naar S Pen-pagina

Galaxy Note7 die met water wordt bespat

Galaxy Note7 die met water wordt bespat

Entertainment

Als je altijd onderweg bent, is het vaak moeilijk om tijd en ruimte te vinden om je te ontspannen. Daarom hebben we van de Galaxy Note7 een toestel gemaakt met topentertainment. Je kunt er de meest realistische HDR-video's op bekijken en de meest intense Vulkan API-games op spelen. Zelfs als je onderweg bent, kun je dus altijd even relaxen.

Achtergrond van natuur
Galaxy Note7 die horizontaal met twee handen wordt vastgehouden met op het scherm een landschap

Beveiliging

Het privé houden en beschermen van je informatie heeft altijd onze hoogste prioriteit gehad. Daarom hebben we een veilige methode ontwikkeld om die informatie alleen voor jou toegankelijk te houden: irisscanning. Het is niet alleen een van de veiligste methoden om de Galaxy Note7 en de gegevens daarop tegen nieuwsgierige blikken te beschermen, maar ook een van de makkelijkste.

Grafische weergave van het woord iris
Foto van de architectuur
Foto van reflecties in het water
Foto van prachtige natuur
Foto van silhouetten
Afbeelding van een cameralens

Camera

Soms is een mooi moment gepland, soms overkomt het je. Met de Galaxy Note7 maak je in elke situatie mooie foto's. De camera gaat probleemloos elke moeilijke uitdaging aan, van weinig licht tot plotselinge bewegingen. Hij kan dat omdat de Dual Pixel Sensor met een helderdere F1.7-lens werkt en grotere 1.4µm-pixels heeft, waarmee hij op dezelfde manier als je eigen ogen beelden vast kan leggen.

*Foto op scherm is genomen met de Galaxy Note7.

Meer ruimte
voor alles

Voldoende ruimte is heel belangrijk als je zoveel bestanden, video's en foto's hebt. Daarom hebben we de Galaxy Note7 een grote interne opslag gegeven die begint bij 64GB, plus tot 256GB uitbreidbaar geheugen via de microSD-kaart.

*Beschikbaarheid kan per land verschillen

Hybride SIM-lade
MicroSD-kaart
SIM-kaart

Snel opladen

We weten dat je je telefoon eigenlijk altijd gebruikt. Daarom hebben we de Galaxy Note7 een grotere batterij gegeven met een indrukwekkende oplaadsnelheid. We hebben hem ook voorzien van dezelfde mogelijkheid tot draadloos opladen als onze nieuwste Galaxy-telefoons. Als hij opgeladen moet worden hoef je hem alleen maar neer te leggen. Een kabel is niet nodig. En net als onze vorige telefoons is de Galaxy Note7 stof- en spatwaterdicht, van de behuizing tot de S Pen, doordat de interne

Onderkant van de Galaxy Note7 die laat zien waar de USB type-C-oplaadkabel is aangesloten.
3500 mAh

Smart Switch

Klaar voor de overstap naar de Galaxy Note7? Gebruik Smart Switch om alle belangrijke informatie op je oude telefoon over te zetten naar de Galaxy Note7. Of laat alles in de cloud en download alleen het belangrijkste. Als je hiervoor ook al een Galaxy Note had, komt alle content die met de S Pen te maken heeft, van S Notes tot actiememo's, in één handige Samsung Notes-app terecht.

*De beschikbare diensten kunnen per toestel verschillen. Een USB-connector wordt meegeleverd.

Galaxy Note7 met de overdrachtstatus van de Smart Switch-app op het startscherm.
Galaxy Note7 met de S Pen die er tegenaan rust met de overdrachtstatus van de Smart Switch-app op het startscherm.

Meer dan
een telefoon

Bij het ontwerpen van de Galaxy Note7 is veel aandacht besteed aan zowel de binnen- als buitenkant. Daarom kunnen we de voordelen van beide steeds verder uitdiepen. Zoals de Galaxy Note7, die ontworpen is om de mogelijkheden van andere apparaten te vergroten. Hij is ontworpen als sleutel die onderweg deuren opent naar nieuwe ervaringen.

Top beeld van Gear 360
Afbeelding van Galaxy Note 7 met S pen
Top beeld van Gear VR

Accessoires

Voor wanneer je Galaxy Note7 een extra beschermlaag, een andere stijl, meer efficiency of meer power nodig heeft.

Een Galaxy Note7 met de S View-cover
Een Galaxy Note7 met lederen cover
Een S Pen Afbeelding
Een Galaxy Note7 met de LED View-cover
Een Galaxy Note7 met de Lens-cover en Clear-cover
Samsung-batterypack
Lens voor de Galaxy Note7
Een Galaxy Note7 met Backpack