/

UE40S9AS

UE40S9AS

UE40S9AS 0 5 0 reviews
 • Curved: optimale bioscoopervaring
 • UHD: 4 x meer detail dan FHD
 • Smart Interaction

Verantwoord recycleren van batterijen

 • De Europese Richtlijn inzake batterijen en accu's wil de gevolgen van batterijen voor het milieu zoveel mogelijk beperken en het terugwinnen van de materialen die ze bevatten stimuleren. In het Verenigd Koninkrijk zijn in 2009 regelgevingen ingevoerd voor het recycleren van batterijen en accu's (oplaadbare batterijen). Deze Waste Batteries Regulations willen het inzamelen en recycleren van afgedankte draagbare batterijen in het Verenigd Koninkrijk verhogen van 3% in 2007 naar 25% in 2012 en ten minste 45% in 2016.

 • Het batterijsymbool op een product of op de verpakking geeft aan dat het product niet weggegooid mag worden bij het huishoudelijke afval. De consument is verantwoordelijk voor het inleveren van afgedankte batterijen bij een daarvoor bestemd inzamelpunt, zodat ze gerecycleerd kunnen worden. Het gescheiden inzamelen en recycleren van batterijen draagt bij aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen en garandeert dat ze gerecycleerd worden op een manier die geen gevolgen heeft voor de gezondheid van de mens en het milieu. Een uitgebreide lijst van batterijrecyclagecentra vindt u op: www.recycle-more.co.uk

 • Alle Samsung-producten waarvoor de Richtlijn inzake batterijen geldt, voldoen aan de Britse vereisten voor batterijen en accu's. Overeenkomstig de nationale wetgeving neemt SAMSUNG Electronics (UK) Ltd deel aan een goedgekeurd conformiteitsprogramma voor batterijfabrikanten. In het kader van dit programma worden batterijen namens Samsung verzameld, verwerkt en verwijderd.

In één oogopslag

 • Stijlvol en minimalistisch design
 • Een Smart TV die multi-tasking eenvoudig maakt
 • Een beter beeld dankzij UHD Picture Engine
 • Kleurrijke beelden dankzij PurColor
Midden in de actie
De revolutionaire Samsung Curved TV zorgt ervoor dat u altijd midden in de actie zit. Het scherm is op precies de juiste hoek gebogen, om u de beste kijkervaring te bieden. Het doel van het gebogen scherm is een meer natuurlijk beeld creëren, met scherpe beeldkwaliteit en details. Ervaar het beste beeld dat een TV scherm kan bieden.
Samsung UE40S9AS 40" 9-Series Curved UHD TV gebogen scherm
4 keer zo scherp als Full HD
Ultra HD volgt Full HD op. Een logisch gevolg, want we zijn inmiddels zó gewend aan scherpe beelden, dat Full HD niet scherp en gedetailleerd genoeg meer is. UHD doet er een flinke schep bovenop. De beelden zijn maar liefst vier keer scherper. Elk detail spat van het scherm, zó scherp dat het bijna pijn doet. Dit moet u gewoon zelf zien.
Samsung UE40S9AS 40" 9-Series Curved UHD TV 4K 8M pixels
Adembenemende beelden
Het nieuwe Auto Depth Enhancer in de Samsung Curved TV zorgt voor een adembenemend beeld. Het verbetert het contrast van delen van het beeld en accentueert objecten vooraan. Zo heeft elk beeld meer impact en ervaart u een gevoel van diepte op het scherm.
Samsung UE40S9AS 40" 9-Series Curved UHD TV auto depth enhancer diepte
Ervaar accuratere en natuurlijkere beelden
Met de nieuwe UHD TV wordt uw kijkervaring nog kleurrijker. We ontwikkelden een speciale kleurtechnologie die we PurColor noemen. Een breder scala aan kleuren en tinten die rechtstreeks uit het echte leven bij u in de huiskamer komen. Met de 8 miljoen pixels van een UHD-scherm - 4 keer meer dan Full HD - heeft u ook meer kleuraanpassing nodig. Daarom doen onze PurColor-televisies in vergelijking met gewone UHD TV's 7 keer meer kleuraanpassingen. Het resultaat? Van het scherm spattende kleuren en tinten die veel rijker en verfijnder zijn.
Samsung UE40S9AS 40" 9-Series Curved UHD TV purcolor kleuren
Een intelligentere Smart TV die meteen uw content opent
Uw toegang tot de geheel vernieuwde, nog intelligentere Smart TV beleving vind u gewoon aan de onderkant van het scherm. Met de fijne, intuïtieve Smart TV menubalk vind u sneller en soepeler de content waar u van houdt. Opzoeken van uw gewenste content gaat voortaan zonder gedoe - de TV onthoudt uw geschiedenis en zet je meest gebruikte content recht voor uw neus op de menubalk, zodat uw favoriete materiaal gemakkelijker te vinden is dan ooit. U ontdekt ook heel gemakkelijk nieuwe soorten content, want uw Samsung Smart TV komt steeds met nieuwe aanbevelingen voor geselecteerde content die u waarschijnlijk leuk gaat vinden. Deze Smart TV loopt werkelijk als een trein.
* Internettoegang noodzakelijk. Mogelijk niet beschikbaar voor bepaalde talen of regio's.
** Het hier getoonde scherm dient slechts als voorbeeld. De werkelijke gebruikersinterface kan hiervan afwijken.
*** Het is mogelijk dat bepaalde content, TV-diensten en functies in sommige regio's of gebieden niet beschikbaar zijn.
UE40S9AS 40" 9-Series Curved UHD TV Smart content menu
Werkt naadloos samen met mobiele apparaten
Samsungs Smart TV legt contact met uw mobiele telefoon - een combinatie die uw leven leuker en makkelijker maakt. Hij kan zichzelf aanzetten als u wakker wordt, met op het scherm uw info voor de nieuwe dag, zoals uw agenda en het weer. En content deelt u met één klik tussen uw mobiele telefoon en de TV - supergemakkelijk!
Samsung UE40S9AS 40" 9-Series Curved UHD TV verbinding mobiele telefoon

Een beter beeld dankzij UHD Picture Engine

Niet alle films, series en sportwedstrijden zijn in UHD-kwaliteit. Uw Samsung TV met UHD Upscaling herkent de bron en verhoogt automatisch de kwaliteit van het beeld tot een superscherpe 4K-resolutie. Zelfs bronnen van lagere kwaliteit dan UHD bereiken een scherpte en helderheid die bijna net zo goed is als Ultra HD. Daarvoor gebruiken we de innovatieve 4-staps upscaling.
*Kwaliteit hangt af van de bron van het beeld
Samsung UE40S9AS 40" 9-Series Curved UHD TV picture engine

Tot op de pixel perfect

Samsung legt de lat nog hoger met een speciale technologie genaamd UHD Dimming. De hogere resolutie van UHD betekent dat er meer processorkracht nodig is om alle details goed te laten zien. Deze verbazingwekkende technologie verdeelt het scherm in secties en berekent per sectie het precieze contrast, de kleur en het detail. Er ontstaat een briljant ogend beeld met diepe zwarte kleuren en heldere witte tinten.
Samsung UE40S9AS 40" 9-Series Curved UHD TV dimming

Haal het meeste uit uw beeld

Als u een nieuwe TV koopt, mag u verwachten dat de beeldkwaliteit onovertroffen is, ook al is de kwaliteit van de content misschien minder. Samsung's Ultra Clean View technologie zorgt daar dan ook voor. Het analyseert het oorspronkelijke beeld en gebruikt een geavanceerde methode om de ruis er uit te filteren. Dus als de kwaliteit van de originele beelden minder is dan Full HD, zet uw nieuwe Samsung TV dit om in een kwaliteit die bijna niet te onderscheiden is van UHD.
*Kwaliteit hangt af van de bron van het beeld
Samsung UE40S9AS 40" 9-Series Curved UHD TV Ultra Clean View

Smart Interaction

Met Smart Interaction kunt uw u tv interactief bedienen. U beschikt over Spraakbediening voor spraakopdrachten en Bewegingsbediening voor gebaren, en krijgt zelfs toegang tot Smart Hub met gezichtsherkenning via de ingebouwde camera.
* Spraakbediening is niet beschikbaar voor alle talen, dialecten en regio's. * De resultaten van Smart Interaction zijn mede afhankelijk van taal, dialect, uitspraak, stem, omgevingsgeluiden en verlichtingomstandigheden. * Voor bepaalde modellen is een externe camera nodig om gebruik te kunnen maken van Bewegingsbediening en Gezichtsherkenning.
Samsung UE40S9AS 40" 9-Series Curved UHD TV Smart Interaction besturing

Content die bij uw lifestyle past

Samsung Smart TV's zijn gemaakt om u te geven wat u werkelijk wilt, op basis van uw eigen stijl, met slimme apps die het leven thuis leuker maken. Wie graag kookt is meteen verslaafd aan de Food app, terwijl elke sportliefhebber fan wordt van de dynamische nieuwe sport-app. Ook heeft de TV een fitness-app voor wie in vorm wil blijven, een leuke kunst-app waar kinderen veel van kunnen leren, en een super-app voor gamers met een ruime keuze aan titels die gemakkelijk te koppelen zijn aan je mobiele telefoon of wearable, zodat die als controller kunnen worden gebruikt. En dit is nog maar het begin van de geweldige aangepaste content en diensten die u mag verwachten.
Samsung UE40S9AS 40" 9-Series Curved UHD TV apps

Minder wachten, meer genieten

Met de nieuwe, krachtige quad-coreprocessor is uw Samsung TV sneller dan ooit. Sneller switchen tussen apps en live televisie of tussen het spelen van games en surfen op het web, alles gaat soepeler en sneller dan ooit tevoren. Hiermee wordt entertainment in uw huiskamer en naadloos multitasken aantrekkelijker dan ooit.
Samsung UE40S9AS 40" 9-Series Curved UHD TV quad core

Spectaculair gamen

Samsung Smart TV biedt een groot assortiment aan games die u op uw TV kunt spelen. Van familie spelletjes tot aan actie shooters, gaming wordt leuk op uw Smart TV. Ook hier kan u de Smart TV met verschillende mobiele apparaten verbinden zoals een gamepad, smartphone en tablets voor een spectaculaire game ervaring.
* De hier getoonde schermafbeelding is een impressie. De werkelijke gebruikersinterface kan hiervan afwijken.
** Het is mogelijk dat bepaalde content, TV-diensten en functies in sommige regio's of gebieden niet beschikbaar zijn.
Samsung UE40S9AS 40" 9-Series Curved UHD TV gaming

Verrijk uw leven met leuke en nuttige apps

De TV als entertainment-hub in uw woonkamer. Via de talloze apps ligt de wereld aan uw voeten. Nieuws, sport, games, u zegt het maar. Alles werkt even soepel en intuïtief, zoals u het verwacht. Veeg eenvoudigweg naar links of naar rechts om persoonlijke aanbevelingen te zien of andere interessante apps te ontdekken. Met de vernieuwde webbrowser heeft u een snelle toegang tot populaire websites. Allemaal met één druk op de knop, zonder moeilijke webadressen in te voeren.
Samsung UE40S9AS 40" 9-Series Curved UHD TV apps

Levensechte kleuren en details

De technologie achter de Wide Colour Enhancer van Samsung zorgt ervoor dat de kwaliteit van het beeld nog beter wordt. Ontdek details en kleuren zoals ze écht zijn.
Samsung UE40S9AS 40" 9-Series Curved UHD TV wide colour enhancer

De volledige multimedia-ervaring

Met de HDMI-aansluitingen op uw Samsung TV maakt u van uw woonkamer een compleet entertainmentcentrum. HDMI staat garant voor een snelle overdracht van digitale data vanaf een groot aantal verschillende apparaten.
Samsung UE40S9AS 40" 9-Series Curved UHD TV HDMI

Bekijk films vanaf uw USB-stick

Met ConnectShare Movie bekijk je eenvoudig de inhoud op je USB-stick of harde schijf. Geniet van films, foto's en meer via de USB-stick op je TV.
* Ondersteunde formaten zijn onder andere AVI, ASF, MP3 en JPEG. Kijk in de gebruiksaanwijzing voor de volledige lijst met ondersteunde formaten.
Samsung UE40S9AS 40" 9-Series Curved UHD TV USB

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Series

 • Series

  9

Display

 • Schermafmeting

  40"

 • Screen Size (cm)

  101 cm

 • Resolutie

  3,840 x 2,160

 • Quantum Dot Display

  Yes

 • Ultra Clear Panel

  Ultra Clear

 • Scherm kromming

  3000R

MEER SPECS TONENUitvouwen

Video

 • Picture Engine

  UHD Upscaling

 • PQI (Picture Quality Index)

  800

 • Dynamische Contrast Ratio

  Mega Contrast

 • Micro Dimming

  UHD Dimming

 • Precision Black (Local Dimming)

  N/A

 • Quantum Color

  N/A

 • Wide Color Enhancer (Plus)

  Ja

 • PurColor

  Ja

 • Auto Depth Enhancer

  Ja

 • Contrast Enhancer

  N/A

 • Auto Motion Plus

  Ja

 • Film Mode

  Ja

 • Natural Mode Support

  Ja

 • Peak Illuminator

  N/A

Audio

 • Dolby Digital Plus

  MS11

 • Virtual Surround

  DTS Studio Sound

 • DTS Codec

  DTS Premim Sound 5.1

 • 3D Sound

  N/A

 • Sound Customizer

  N/A

 • Sound Output (RMS)

  40W

 • Speaker Type

  2way-2spk Down Firing

 • Woofer

  Ja

 • HD Audio

  Ja

 • Muurbevestigings Geluidsmodus

  Ja

 • Multiroom Link

  Ja

 • TV SoundConnect

  Ja

Smart TV

 • Samsung SMART TV

  Ja

 • Apps

  Ja

 • Games

  Ja (EU 28 Landen

 • Multi-Link Screen

  Ja

 • Automated Content Recognition (ACR)

  N/A

 • Info Widget

  N/A

 • Vertical Enhancement

  N/A

 • Connected EPG

  N/A

Smart Interaction

 • Voice Interaction

  Ja (Dutch,Poland,Belgium)

 • Voice Control

  Ja

 • Face recognition

  Ready

 • Motion control

  Ready

Convergence

 • TV to Mobile - Mirroring

  Ja

 • Mobile to TV - Mirroring, DLNA

  Ja

 • Samsung SMART View

  Ja

 • Wireless TV On - Samsung WOL

  Ja

 • Notification - BLE

  Ja

 • Brief on TV

  Ja

 • RVU

  N/A

 • Wi-Fi

  N/A

 • Wi-Fi Direct

  N/A

Differentiation

 • Sports Mode

  Advanced

Tuner/Broadcasting

 • Digital Broadcasting

  DVB-TC/S2 (T2 Ready)

 • Analoge Tuner

  Ja

 • 2 Tuner

  N/A

 • CI/CI+/2CI+

  CI+(1.3)

 • MHP / MHEG / HbbTV / ACAP / GINGA / OHTV

  HbbTV 1.0(PL,HU,BE,NL,LU)

Connectiviteit

 • HDMI

  4

 • USB

  3

 • Component In (Y/Pb/Pr)

  1

 • Composite In (AV)

  1

 • Ethernet (LAN)

  1

 • Koptelefoon

  1

 • Audio Out (Mini Jack)

  N/A

 • Digitale Audio Out (Optical)

  1

 • RF In (Terrestrial / Cable input)

  1/1(Common Use for Terrestrial)/1

 • Ex-Link ( RS-232C )

  1

 • IR Out

  N/A

 • CI Slot

  1

 • Scart

  N/A

 • MHL

  Ja

 • HDMI 3D Auto Setting

  N/A

 • HDMI A / Return Ch. Support

  Ja

 • HDMI Quick Switch

  N/A

 • Wireless LAN Adapter Support

  N/A

 • Wireless LAN Built-in

  802.11ac

 • Anynet+ (HDMI-CEC)

  Ja

Ontwerp

 • Ontwerp

  Metal Shirring

 • Bezel Type

  VNB

 • Slim Type

  Slim

 • Front Color

  Silver

 • Light Effect (Deco)

  N/A

 • Type voet

  Y-Shape

 • Swivel (Left/Right)

  N/A

Additional Feature

 • Samsung 3D

  N/A

 • 3D Converter

  N/A

 • Instant On

  Ja

 • Camera Built-in

  N/A

 • Processor

  Quad-Core

 • 21:9 Immersive Picture Mode

  N/A

 • SCSA Support

  N/A

 • Accessibility

  Voice guide(EU 17 countries)/ Enlarge/ High contrast

 • Digitale Clean View

  Ja

 • One Connect (Jack)

  Mini

 • Auto Channel Search

  Ja

 • Auto Power Off

  Ja

 • BD Wise Plus

  Ja

 • Ondertiteling

  Ja

 • Channel List USB-Clone

  Ja

 • Connect Share™ (HDD)

  Ja

 • ConnectShare™ (USB 2.0)

  Ja

 • Embeded POP

  Ja

 • EPG

  Ja

 • Extended PVR

  Ja

 • Game Modus

  Ja

 • OSD Talen

  27 European Languages

 • Picture-In-Picture

  Ja

 • BT HID Built-in

  Ja

 • USB HID Support

  Ja

 • Smart Evolution Support

  N/A

 • Teletext (TTX)

  Ja

 • Time Shift

  Ja

 • Ultra Clean View

  Ja

Eco Feature

 • Eco Sensor

  Ja

 • Energieklasse

  A

Energie

 • Lichtnetaansluiting

  AC220-240V 50/60Hz

 • Maximaal stroomverbruik

  131 W

Afmetingen

 • Package Size (WxHxD)

  996 x 601 x 166 mm

 • Set Size with Stand (WxHxD)

  919.5 x 582.7 x 235.5 mm

 • Set Size without Stand (WxHxD)

  919.5 x 529.1 x 64.5 mm

Gewicht (g)

 • Gewicht incl. verpakking (kg)

  12,5 kg

 • Gewicht incl. voet

  10,5 kg

 • Gewicht excl. voet

  9,7 kg

Accessoires

 • 3D Active Glasses (Included)

  N/A

 • Remote Controller Model

  TM1580A / TM1240A

 • Batteries (for Remote Control)

  Ja

 • Samsung Smart Control (Included)

  Ja

 • Ultra Slim Wall Mount Support

  N/A

 • Mini Wall Mount Support

  Ja

 • Vesa Wall Mount Support

  Ja

 • Floor Stand Support

  N/A

 • TV Camera (Included)

  N/A

 • IR Extender Cable (Included)

  N/A

 • Wireless Keyboard (Included)

  N/A

 • Composite to Scart Gender (Included)

  N/A

 • Handleiding

  Ja

 • E-Handleiding

  Ja

 • ANT-Kabel

  N/A

 • Stroomkabel

  Ja

 • Slim Gender Cable

  N/A

REVIEWS

SupportMeest recente updates

 • NEWEST
 • MOST HELPFUL
 • HIGHEST RATING
 • LOWEST RATING