/

UE78JS9500L

UE78JS9500L

UE78JS9500L 0 5 0 reviews
 • Curved SUHD
 • Ingebouwde camera
 • Metal design

Verantwoord recycleren van batterijen

 • De Europese Richtlijn inzake batterijen en accu's wil de gevolgen van batterijen voor het milieu zoveel mogelijk beperken en het terugwinnen van de materialen die ze bevatten stimuleren. In het Verenigd Koninkrijk zijn in 2009 regelgevingen ingevoerd voor het recycleren van batterijen en accu's (oplaadbare batterijen). Deze Waste Batteries Regulations willen het inzamelen en recycleren van afgedankte draagbare batterijen in het Verenigd Koninkrijk verhogen van 3% in 2007 naar 25% in 2012 en ten minste 45% in 2016.

 • Het batterijsymbool op een product of op de verpakking geeft aan dat het product niet weggegooid mag worden bij het huishoudelijke afval. De consument is verantwoordelijk voor het inleveren van afgedankte batterijen bij een daarvoor bestemd inzamelpunt, zodat ze gerecycleerd kunnen worden. Het gescheiden inzamelen en recycleren van batterijen draagt bij aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen en garandeert dat ze gerecycleerd worden op een manier die geen gevolgen heeft voor de gezondheid van de mens en het milieu. Een uitgebreide lijst van batterijrecyclagecentra vindt u op: www.recycle-more.co.uk

 • Alle Samsung-producten waarvoor de Richtlijn inzake batterijen geldt, voldoen aan de Britse vereisten voor batterijen en accu's. Overeenkomstig de nationale wetgeving neemt SAMSUNG Electronics (UK) Ltd deel aan een goedgekeurd conformiteitsprogramma voor batterijfabrikanten. In het kader van dit programma worden batterijen namens Samsung verzameld, verwerkt en verwijderd.

Bediening
Pop-upvenster afsluiten

In één oogopslag

 • Minder wachten met de Octa Core processor
 • Een Smart TV die multi-tasking eenvoudig maakt
 • Een beter beeld dankzij UHD Picture Engine
 • Spectaculair gamen
Revolutionaire kijkervaring zoals je nog nooit gezien hebt
De nieuwste Samsung JS9500 TV is klaar voor de toekomst. Deze Ultra HD TV laat je spectaculaire beelden zien die net echt lijken. Dankzij de nano-kristal technologie hebben SUHD TV’s een groter kleurbereik. Daardoor ervaar je fellere kleuren, zuiverder wit en dieper zwart op je scherm. Het uitmuntende contrast geeft de beelden een natuurlijke diepte. De kleuren spatten van het scherm en elk detail wordt zichtbaar. Daarnaast zit je door het imposante Curved scherm midden in de actie. Ben jij klaar voor het ultieme TV-plezier?
Revolutionaire kijkervaring zoals je nog nooit gezien hebt
4 keer scherper dan Full HD
Door het vernieuwde Ultra HD scherm komt elk beeld nog beter tot zijn recht. Samsung UHD TV's bieden een vier keer hogere resolutie dan Full HD, met heldere kleuren. Hierdoor is elk beeld nog scherper en spectaculairder.
4 keer scherper dan Full HD
Het ultieme kijkcomfort
Het vernieuwende design van onze Curved TV's is gemaakt om de show te stelen in jouw woonkamer. Het Ultra High Definition scherm is precies op de juiste hoek gebogen, zodat er geen visuele vervorming optreedt. Het scherm geeft daarnaast perfecte details en diepte weer, waardoor je geniet van ultiem kijkgenot in je eigen woonkamer.
Het ultieme kijkcomfort
Adembenemende beelden
Het nieuwe Auto Depth Enhancer in de Samsung Curved TV zorgt voor een adembenemend beeld. Het verbetert het contrast van delen van het beeld en accentueert objecten vooraan. Zo heeft elk beeld meer impact en ervaar je een gevoel van diepte op het scherm.
Adembenemende beelden
Slimme oplossingen voor slimme apparaten
Easy Sharing van Samsung maakt het mogelijk gemakkelijk inhoud te delen tussen je tv en je smartphone of tablet. Zo kun je eenvoudig vanuit je smartphone een leuk filmpje op je tv aan de rest van het gezin laten zien. Of je kunt die serie die je onderweg naar huis bekeek thuis direct op het grote scherm verder kijken. Jouw Samsung-tv herkent het signaal van je mobiele apparaat en speelt alles naadloos af in de juiste resolutie. Natuurlijk ook in de omgekeerde volgorde: je verlaat de huiskamer en je kijkt gewoon verder op je smartphone of tablet.

* Deze functie werkt op alle 2015 Samsung Smart TV’s. Jouw verkoper kan je hierover meer vertellen.
Slimme oplossingen voor slimme apparaten
Je TV als persoonlijke assistent
Pak jij ook elke morgen je smartphone erbij om de tijd en je agenda te checken? Om vervolgens de TV aan te zetten om de files, het weer en het nieuws te bekijken? Met Smart TV van Samsung begin je de dag met een gepersonaliseerde 'briefing'. Alles wat je nodig hebt voor een frisse en productieve start vind je overzichtelijk bij elkaar op het grote scherm in je woon- of slaapkamer. Werkt vlekkeloos met de alarmfunctie op je smartphone. Een vergadering? Vertraging? Een paraplu nodig? Graag stellen we je voor aan jouw persoonlijke assistent.

* De afbeelding is slechts een voorbeeld. De daadwerkelijke gebruikersinterface kan er anders uitzien. ** Je TV laat het laatstbekeken TV-kanaal zien. *** Deze functie werkt op alle 2015 Samsung Smart TV’s en o.a. in combinatie met de Galaxy S6 en Note 4.
Je TV als persoonlijke assistent
Een Smart TV die multi-tasking eenvoudig maakt
Weg met die saaie en gecompliceerde handleidingen die je gewend bent. De Smart TV is makkelijk in gebruik en laat je meteen al jouw instellingen bepalen. Het werkt snel, simpel en is daarnaast leuk om te gebruiken. Wil je de Smart TV tijdens het TV kijken ergens anders voor gebruiken? Geen probleem, de Smart TV onthoudt wat je net keek en schakelt snel terug naar waar je gebleven was. Multi-tasking is nog nooit zo makkelijk geweest.
Een Smart TV die multi-tasking eenvoudig maakt
Meer dan alleen TV kijken
De Samsung Smart TV's zijn ontworpen om jouw leven makkelijker en leuker te maken. Zo wordt het aanbod van Smart TV apps steeds gevarieerder. Populaire globale apps zoals YouTube, Netflix en Skype vind je er al, maar we blijven ook bezig om nog meer lokale (Belgische) apps te ontwikkelen. Samsung lanceert dit jaar een reeks aan nieuw apps op vlak van muziek, TV-reeksen, films en games voor de Smart TV.
Meer dan alleen TV kijken

Smart Interaction

Met Smart Interaction kan je je tv interactief bedienen. Je beschikt over Spraakbediening voor spraakopdrachten en Bewegingsbediening voor gebaren, en krijgt zelfs toegang tot Smart Hub met gezichtsherkenning via de ingebouwde camera.

* Spraakbediening is niet beschikbaar voor alle talen, dialecten en regio's.
* De resultaten van Smart Interaction zijn mede afhankelijk van taal, dialect, uitspraak, stem, omgevingsgeluiden en verlichtingomstandigheden.
* Voor bepaalde modellen is een externe camera nodig om gebruik te kunnen maken van Bewegingsbediening en Gezichtsherkenning.
Smart Interaction

Een beter beeld dankzij UHD Picture Engine

Niet alle TV series en films zijn beschikbaar in UHD-kwaliteit. Daar heeft Samsung wat op gevonden: de UHD Picture Engine. Deze slimme toepassing werkt in 4 stappen aan een beter beeld. Hij verhoogt automatisch de kwaliteit van het beeld, zodat zelfs lagere resoluties een helderder en scherper beeld krijgen.

* De uiteindelijke beeldkwaliteit is afhankelijk van de bronkwaliteit.
Een beter beeld dankzij UHD Picture Engine

Het perfecte beeld

Met de speciale UHD Dimming technologie legt Samsung de lat nog hoger. De hogere resolutie van UHD vraagt om extra kracht om alle details weer te geven. De UHD Dimming technologie verdeelt het scherm in onderdelen en berekent per onderdeel het contrast, kleur en detail. Zo ontstaat er een perfect gebalanceerd beeld met diep zwart, helder wit en levendige kleuren.
Het perfecte beeld

Schakel eenvoudig tussen entertainment

Wat heb je aan allemaal verschillende apps en toepassingen op je Smart TV als ze niet samenwerken? Met Samsung Smart TV's is tussen verschillende inhoud schakelen geen enkel probleem meer. Schakel snel en eenvoudig tussen online video naar tv en weer terug. Samsung Smart TV onthoudt waar je mee bezig was en speelt weer verder vanaf het punt waar je gebleven was.

* De afbeelding is slechts een voorbeeld. De daadwerkelijke gebruikersinterface kan er anders uitzien.
** Mogelijk zijn niet alle functies en inhoud in jouw regio beschikbaar.
Schakel eenvoudig tussen entertainment

Minder wachten met de Octa Core processor

De nieuwe Smart TV's zijn uitgerust met een Octa Core processor. Hierdoor is de tv stukken sneller dan zijn voorganger. Met die extra snelheid ontdek je eenvoudig alle nieuwe toepassingen van de Smart TV. Toegang tot entertainment wordt sneller en leuker, want je verspilt minder tijd aan wachten.
Minder wachten met de Octa Core processor

Levensechte kleuren en details

De technologie achter de Wide Colour Enhancer van Samsung zorgt ervoor dat de kwaliteit van het beeld nog beter wordt. Ontdek details en kleuren zoals ze écht zijn.
Levensechte kleuren en details

Hogere CMR voor betere kwaliteit

De geavanceerde Clear Motion Rate techniek van Samsung zorgt voor levensechte beelden. Een hoger CMR zorgt voor een snelle verversing van beelden, waardoor er geen scènes vervagen. Zo kan jij al je favoriete films, sport wedstrijden en overige entertainment in de beste kwaliteit ervaren.
Hogere CMR voor betere kwaliteit

Spectaculair gamen

Samsung Smart TV biedt binnenkort een groot assortiment aan geweldige games die je rechtstreeks op je tv kunt spelen. Je nieuwe Smart TV ondersteunt verschillende randapparatuur, zodat je games met een gamepad, een smartphone of een tablet kunt spelen. Race- en actiegames en familiespellen, je vindt het allemaal met één druk op de knop. Jouw nieuwe Samsung tv biedt oneindig veel vermaak!

* De afbeelding is slechts een voorbeeld. De daadwerkelijke gebruikersinterface kan er anders uitzien.
** Mogelijk zijn niet alle functies en inhoud in jouw regio beschikbaar.
Spectaculair gamen

Een complete entertainment ervaring

Met de HDMI aansluitingen op de Samsung TV maak je van je woonkamer een waar entertainmentcentrum. HDMI zorgt voor een snelle overdracht van data van verschillende apparaten op jouw TV.
Een complete entertainment ervaring

Bekijk films vanaf je USB-stick

Met ConnectShare Movie bekijk je eenvoudig de inhoud op je USB-stick of harde schijf. Geniet van films, foto's en meer via de USB-stick op je tv.

* Ondersteunde formaten zijn onder andere AVI, ASF, MP3 en JPEG. Kijk in de handleiding voor de volledige lijst met ondersteunde formaten.
Bekijk films vanaf je USB-stick

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Afmeting van UE78JS9500LXXN

Series

 • Series

  9

Display

 • Schermafmeting

  78"

 • Screen Size (cm)

  222 cm

 • Resolutie

  3 840 x 2 160

 • Ultra Clear Panel

  Ultra Clear Pro

 • Scherm kromming

  4 200 R

MEER SPECS TONENUitvouwen

Video

 • Picture Engine

  SUHD Remastering Engine

 • PQI (Picture Quality Index)

  2 400

 • Dynamische Contrast Ratio

  Mega Contrast

 • Micro Dimming

  UHD Dimmng

 • Precision Black (Local Dimming)

  Precision Black Pro

 • Quantum Color

  Ja

 • Wide Color Enhancer (Plus)

  Ja

 • PurColor

  Ja

 • Auto Depth Enhancer

  Ja

 • Auto Motion Plus

  Ja

 • Film Mode

  Ja

 • Natural Mode Support

  Ja

 • Peak Illuminator

  Peak Illuminator Ultimate

Audio

 • Dolby Digital Plus

  Ja

 • Virtual Surround

  DNSe+

 • DTS Codec

  DTS Premium Sound 5.1

 • 3D Sound

  Ja

 • Sound Customizer

  Ja

 • Sound Output (RMS)

  70 W (L: 20 W, R: 20 W, Woofer: 15 W x 2)

 • Speaker Type

  4,2 CH (Front Firing)

 • Woofer

  Ja (저진동 Dual Woofer)

 • HD Audio

  Ja

 • Muurbevestigings Geluidsmodus

  Ja

 • Multiroom Link

  Ja

 • TV SoundConnect

  Ja

Smart TV

 • Samsung SMART TV

  Ja

 • Apps

  Ja

 • Games

  Ja

 • Multi-Link Screen

  Ja

Smart Interaction

 • Voice Interaction

  Ja

 • Voice Control

  Ja

 • Face recognition

  Ja

 • Motion control

  Ja

Convergence

 • TV to Mobile - Mirroring

  Ja

 • Mobile to TV - Mirroring, DLNA

  Ja

 • Samsung SMART View

  Ja

 • Wireless TV On - Samsung WOL

  Ja

 • Notification - BLE

  Ja

 • Brief on TV

  Ja

 • Wi-Fi Direct

  Ja

Differentiation

 • Sports Mode

  Advanced

Tuner/Broadcasting

 • Digital Broadcasting

  2 x DVB-T / C / S2 (T2 Ready)

 • Analoge Tuner

  Ja

 • 2 Tuner

  Ja

 • CI/CI+/2CI+

  CI+ (1,3)

 • MHP / MHEG / HbbTV / ACAP / GINGA / OHTV

  HbbTV (ES, PT, FR, BE, NL, LU, HU)

Connectiviteit

 • HDMI

  4

 • USB

  3

 • Component In (Y/Pb/Pr)

  1

 • Composite In (AV)

  1 (Common Use for Component Y)

 • Ethernet (LAN)

  1

 • Audio Out (Mini Jack)

  1

 • Digitale Audio Out (Optical)

  1

 • RF In (Terrestrial / Cable input)

  1 / 1 (Common Use for Terrestrial) / 2

 • Ex-Link ( RS-232C )

  1

 • IR Out

  1

 • CI Slot

  1

 • MHL

  Ja

 • HDMI 3D Auto Setting

  Ja

 • HDMI A / Return Ch. Support

  Ja

 • Wireless LAN Built-in

  802.11ac

 • Anynet+ (HDMI-CEC)

  Ja

Ontwerp

 • Ontwerp

  Grand Chamfer

 • Bezel Type

  VNB

 • Slim Type

  Ultra Slim

 • Front Color

  Silver

 • Light Effect (Deco)

  Ja

 • Type voet

  Y-Shape

Additional Feature

 • Samsung 3D

  Ja

 • 3D Converter

  Ja

 • Instant On

  Ja

 • Camera Built-in

  Ja

 • Processor

  Octa-Core

 • SCSA Support

  Ready

 • Accessibility

  Voice guide (UK, IE, FR, DE, IT, ES, NL, BE, LU, SE, FI, NO, DK, PL, PT, AT, CH) / Enlarge / High contrast

 • Digitale Clean View

  Ja

 • One Connect (Jack)

  Ja

 • Auto Channel Search

  Ja

 • Auto Power Off

  Ja

 • BD Wise Plus

  Ja

 • Ondertiteling

  Ja

 • Channel List USB-Clone

  Ja

 • Connect Share™ (HDD)

  Ja

 • ConnectShare™ (USB 2.0)

  Ja

 • Embeded POP

  Ja

 • EPG

  Ja

 • Extended PVR

  Ja

 • Game Modus

  Ja

 • OSD Talen

  27 European Languages

 • Picture-In-Picture

  Ja

 • BT HID Built-in

  Ja

 • USB HID Support

  Ja

 • Smart Evolution Support

  Ja

 • Teletext (TTX)

  Ja

 • Time Shift

  Ja

 • Ultra Clean View

  Ja

Eco Feature

 • Eco Sensor

  Ja

 • Energieklasse

  A

Energie

 • Lichtnetaansluiting

  AC220-240V 50/60Hz

 • Maximaal stroomverbruik

  499 W

Afmetingen

 • Package Size (WxHxD)

  1903 x 1188 x 451 mm

 • Set Size with Stand (WxHxD)

  1744.2 x 1086.0 x 386.2 mm

 • Set Size without Stand (WxHxD)

  1744.2 x 1006.7 x 153.8 mm

Gewicht (g)

 • Gewicht incl. verpakking (kg)

  67,0 kg

 • Gewicht incl. voet

  51,1 kg

 • Gewicht excl. voet

  47,3 kg

Accessoires

 • Remote Controller Model

  TM1580A + TM1240A

 • Batteries (for Remote Control)

  Ja

 • Samsung Smart Control (Included)

  Ja

 • Vesa Wall Mount Support

  Ja

 • Handleiding

  Ja

 • E-Handleiding

  Ja

 • Stroomkabel

  Ja

 • Slim Gender Cable

  Ja

REVIEWS

SupportMeest recente updates

 • NEWEST
 • MOST HELPFUL
 • HIGHEST RATING
 • LOWEST RATING