12.2” WQXGA display

12.2", het getal van de onbegrensde mogelijkheden

Geef multitasken een nieuwe dimensie met het 12.2” WQXGA display.

Samsung GALAXY NotePRO Display
Oil Painting Image
Display Glass Image
12.2 Inch
4M Pixel Display

Krachtige prestaties op A4 formaat

Het serieuze werk kan beginnen.

Maak kennis met ’s werelds eerste tablet op A4 formaat. Eén simpele blik op het haarscherpe beeldscherm zegt alles: dit is het serieuze werk. Het 12.2” WQXGA (2560 x 1600) display geeft je meer van alles; meer kleur, meer informatie en meer details. Met dit veelzijdige beeldscherm kun je digitale tijdschriften doorbladeren, complexe documenten bekijken of thuis van je favoriete films genieten met stereo speakers.

Samsung GALAXY NotePRO Quad View Multi-tasking Simulation Image - Quad View Line Image - NRC Handelsblad - Netflix - S Note GUI - Calendar GUI

Verbeterde
Multi Window

Naadloos multitasken, zoals jij dat wilt.

In plaats van te moeten switchen tussen functies en apps kun je verschillende vensters bekijken en meerdere dingen tegelijkertijd doen. Multi Window op de GALAXY PRO serie biedt de mogelijkheid tot vier verschillende schermen naast elkaar te gebruiken*.

* Scherm is gesimuleerd. Op de TabPRO 10.1 en 8.4 kunnen 2 schermen naast elkaar geopend worden.

Productivity GUI

Optimale productiviteit dankzij PRO

Slimmere oplossingen voor alles wat je nodig hebt – op kantoor en daarbuiten.

Samsung GALAXY NotePRO Hancom

Hancom*

Open en bewerk al je Office bestanden
met Hancom Office.

Met Hancom Office kun je eenvoudig documenten, spreadsheets en presentaties openen en bewerken. Daarnaast is het mogelijk om documenten gemaakt in MS Office te bewerken en op te slaan zonder het document van format te veranderen. Met een GALAXY PRO kun je nu onderweg nog eenvoudig werken aan bijvoorbeeld een presentatie.


* Hancom Viewer is vooraf geïnstalleerd en het volledige programma is gratis te downloaden in Samsung Apps. Hancom Office biedt compatibiliteit voor MS Office 2013 in de basisfuncties.

Samsung GALAXY NotePRO Remote PC Image

Volledig toetsenbord

Gemakkelijker typen met een toetsenbord dat perfect op jouw wensen is afgestemd.

Dankzij het volledige formaat voelt het toetsenbord van de GALAXY PRO net als het toetsenbord dat je gewend bent. Ervaar het gemak van een mobiel toetsenbord dat net zo intuïtief en snel is als desktop-varianten.

Samsung GALAXY NotePRO Remote PC Image

Remote PC

Je desktop binnen handbereik. Altijd. Overal.

Met de Remote PC functie van GALAXY PRO kun je op afstand data zoeken en heb je overal toegang tot je PC programma’s en bestanden – waar en wanneer je maar wilt.
Je kunt met de GALAXY PRO ook onderweg documenten bewerken en opslaan, en de wijzigingen worden meteen op je pc verwerkt. Geen gedoe meer met kabels om je tablet
met je pc te verbinden.

Samsung GALAXY NotePRO White e-Meeting GUI
Samsung GALAXY NotePRO Black e-Meeting GUI

e-Meeting

Vergaderen was nog nooit zo eenvoudig. Geen papier of server meer nodig.

Vergaderingen worden productiever, efficiënter en groener dankzij e-Meeting. Via een Mobile Acces Point (WiFi direct) of interne WiFi-verbinding zijn de deelnemers met elkaar verbonden, waardoor ze gegevens kunnen delen en zelfs aantekeningen
op hetzelfde whiteboard maken.

Samsung GALAXY NotePRO WebEx GUI

Cisco WebEx

Breng online meetings naar een hoger plan.

Met Cisco WebEx wordt een multi-point videoconferentie via een draadloos netwerk even makkelijk als bellen of mailen. Houd een groepschat met wel acht mensen en deel schermen op verschillende apparaten.

*Scherm is gesimuleerd. De PRO tablets zijn voorzien van een 6 maanden gratis licentie van Cisco WebEx