Smartphone vergelijken: hoe doe je dat?

Als je in de markt bent voor een nieuwe smartphone, dan wil je je wel even goed oriënteren. Een nieuwe smartphone koop je tenslotte niet elke maand. En de meeste mensen ook niet elk jaar. Gemiddeld doen we zo'n twee jaar met een nieuw apparaat. Door technische verbeteringen en softwarematige updates neemt de levensduur van smartphones zelfs toe. Alle reden dus om nu een goede keuze te maken. In dit artikel helpen we je op weg met wat je moet doen als je een nieuwe smartphone wilt: op een slimme manier smartphones vergelijken.


Meer ontdekken
smartphone, galaxy, samsung, mobile, smart switch, s6, s6 edge
Nieuwste smartphones met welke modellen mag je gezien worden, smartphone, galaxy, Galaxy S6, Samsung

Nieuwste smartphones: met welke modellen mag je gezien worden?

Dus jij bent zo iemand die altijd op zoek is naar het nieuwste van het nieuwste? Een echte 'gadgetgeek'? Dan ben je bij Samsung aan het goede adres. Daar houden wij namelijk ook van. En niet nieuw omdat het per se nieuw moet zijn (we zijn de eerste om toe te geven dat oudere modellen zoals de Samsung Galaxy S4 ook nog prima voldoen). Wel omdat we geloven dat het altijd beter kan én de ontwikkelingen in deze markt nou eenmaal snel gaan. Wat zijn de nieuwste smartphones en wat zijn de trends?


Meer ontdekken

De beste smartphone: hoe kies je die?

Wat voor jou de beste smartphone is, hangt af van je wensen, eisen en je persoonlijke situatie. Hoe kies je binnen het uitgebreide assortiment smartphones van Samsung de beste smartphone voor jezelf? Samsung helpt je op weg met deze waardevolle tips.


Meer ontdekken
De beste smartphone: hoe kies je die?