We krijgen regelmatig de vraag wat nou de nieuwste Samsung GSM is. Feit is, dat we continu aan meerdere nieuwe modellen werken en dat er ook vaak meerdere nieuwe modellen tegelijk uitkomen. Heb jij al zin in een nieuwe Samsung GSM?

Nieuwste Samsung: Galaxy S7

De nieuwste Samsung GSM's zijn natuurlijk de Galaxy S7, en de S7 edge. Deze spatwaterdichte GSM's zijn voorzien van het nieuwste van het nieuwste als het aankomt op het gebied van Smartphones. Scherpere foto's, betere features, en een mooier design dan ooit tevoren!


Maar we vergeten natuurlijk onze Galaxy S6, Galaxy S6 edge en Galaxy S6 edge+ niet. Deze smartphones zijn echte krachtpatsers met heldere en scherpe beelden in een prachtig uiterlijk.


De nieuwe Galaxy S7 en Galaxy S7 edge modellen worden aangedreven door een krachtige octa-core processor met 4 GB RAM. Met de nieuwste 12MP Dual Pixel camera en microSD kaart ondersteuning nemen de Galaxy S7 en de Galaxy S7 edge voor een grote stap voorwaarts op het gebied van smartphones.


Beide modellen zijn water- en stofdicht en daarnaast ook nog stootbestendig. Ze zijn slank, chic en liggen lekker in de hand. De nieuwste Samsung GSM moet je gewoon zelf in de hand houden om het te ervaren.


De nieuwste GSM heeft de krachtigste prestaties

Veel mensen willen een nieuwe GSM als de oude niet meer aan de vereisten voldoet. De nieuwe Galaxy S7 en Galaxy S7 edge beschikken over de nieuwste hardware én ziet er ook nog eens fantastisch uit. Het zijn de eerste smartphones ter wereld die gebruik maken van een 12 megapixel Dual Pixel camera. Dit houdt in dat hij sneller kan focussen op voorwerpen dan welke andere smartphone dan ook. Met een diafragma van f/1.7 is dit de beste smartphone om foto's te maken in het donker. Naast een krachtige camera, hebben de Galaxy S7 en de S7 edge ook een Quad HD-resolutie van 1440p, zodat alle foto's schitterend je scherm versieren. Het scherm van de Galaxy S7 is 5.1 inch, terwijl de Galaxy S7 edge een scherm van 5.5 inch heeft. Alle gemaakte foto's en video's kun je makkelijk opslaan, dankzij 32GB intern geheugen. Dit geheugen is met een extra 200GB uit te breiden door een microSD kaart in te voeren.


Sneller internetten, sneller laden

De nieuwste Galaxy S7 en de Galaxy S7 edge zijn sneller dan ooit tevoren. Deze beschikken namelijk over de Exynos 8890 chipset , waardoor je met nóg meer snelheid van al jouw films, apps en games kunt genieten. Ook kom je niet snel zonder juice te zitten dankzij de grotere batterijen van de modellen. De Galaxy S7 heeft een batterij van 3,000 mAh (18% groter dan de Galaxy S6), en de Galaxy S7 edge een batterij van 3,600 mAh (41% groter dan de Galaxy S6) En mocht je nieuwste Samsung-GSM wel aan de lader moeten, dan duurt dat slechts 130 minuten voor de S7, en 150 minuten voor de S7 edge.


Welke nieuwste Samsung kies jij?

En, ben je ook al toe aan een nieuwe Samsung-GSM? Wil jij dan gaan voor de Galaxy S7? Kijk dan hier verder!