Samsung Smart Control: de wasmachine-app

Wat is Samsung Smart Control? Dat is een slimme mogelijkheid om je wasmachine op afstand via je smartphone te bedienen. Smart Control is dé wasmachine-app waarmee je wassen niet alleen makkelijker en efficiënter maakt, maar ook nog eens leuker. Je dagelijkse was doe je voortaan met de smartphone in je hand.


Meer ontdekken
Samsung AddWash wasmachine
wasmachine ecobubble zuinig

Energielabel wasmachine

Als je een nieuwe wasmachine koopt, wil je behalve een schone was ook graag een wasmachine die zuinig met energie omgaat. Hoe energiezuinig een wasmachine is, hangt onder andere af van de prestaties en de uitrusting van de machine. Het energieverbruik van je nieuwe wasmachine wordt uitgedrukt met een energielabel. Het energielabel wasmachine geeft aan of je naar verhouding een zuinige of juist onzuinige wasmachine hebt. Doe hier onderzoek naar voordat je de machine koopt. In dit artikel geven we je wat meer informatie over het energielabel en de betekenis.


Meer ontdekken

Wat is Addwash?

Samsung Addwash is de technologie die je de kans geeft om was toe te voegen terwijl er al een wasprogramma draait. Dat ene T-shirt of dat ene paar sokken vergeten in de wasmachine te stoppen? Geen probleem dus met een Samsung Addwash-wasmachine.


Meer ontdekken
Samsung Addwash wasmachine gezin
Samsung addwash wasmachine

Onderhoud Wasmachine

Met het juist onderhoud voor je wasmachine is de levensduur van wasmachines flink te verlengen. Maar wasmachine onderhoud vinden veel mensen vaak lastig. Dat snappen we bij Samsung goed: want wat moet je eigenlijk precies doen en hoe weet je wanneer je eventueel onderhoud moet plegen? Samsung wasmachines hebben een aantal nuttige functies ingebouwd om je met deze klusjes wasmachine onderhoud te helpen. Sterker nog: de functies zijn zo slim dat ze veel onderhoud van deze vervelende klusjes kunnen voorkomen.


Meer ontdekken
addwash in huis

Beste wasmachine Samsung

Zeg eens, hoelang is het geleden dat je een wasmachine hebt gekocht? Grote kans dat het al een tijdje geleden is. Als je nú een nieuwe wasmachine gaat kopen, dan wil je natuurlijk de beste wasmachine van Samsung die er op de markt is. Maar wat maakt een wasmachine de beste wasmachine? Samsung heeft een paar functies voor je op een rijtje gezet die ervoor zorgen dat de was goed schoon wordt op een gemakkelijke manier; functies die de beste wasmachine zeker moet hebben!


Meer ontdekken
Samsung Addwash wasmachine

Wasmachine kopen

Als je een nieuwe Samsung wasmachine gaat kopen, doe je dat niet in een opwelling. Je wilt eerst weten wat er op de markt te koop is, je hebt wensen ten aanzien van de trommelgrootte, de geluidsproductie en natuurlijk het budget. In dit artikel helpen we je een eindje op weg met waar je op moet letten als je een wasmachine gaat kopen.


Meer ontdekken

Wat is Eco Bubble?

Samsung Eco Bubble is ontwikkeld om jouw was schoner te krijgen op lagere temperaturen. De slimme bubbels dringen diep door in alle stoffen, waardoor vuil veel makkelijker loslaat. Zelfs in water van 15 graden. Zo kun je energie besparen door op lagere temperaturen te wassen, terwijl je toch je was schoon krijgt.


Meer ontdekken
Samsung Ecobubble wasmachine