External Battery Pack (11300 mAh)

EB-PN915BLEGWW
Kleur LIGHTBLUELIGHTBLUE
Prijs Adviesprijs €69,99

The item is in the cart.

Ideaal voor onderweg

Door het compacte formaat van de External Battery Pack (11300 mAh) laad u uw mobiele apparaat gemakkelijk op, waar u ook bent.

Ideaal voor onderweg

Ingebouwde kabel

U hoeft geen aparte kabel mee te nemen - de External Battery Pack bevat namelijk een ingebouwde kabel die u kunt aansluiten op uw mobiele apparaat. Hierdoor is de battery pack gelijk klaar voor gebruik!

Ingebouwde kabel

Pastel kleurdesign

De External Battery Pack heeft een simpel design en is verkrijgbaar in drie pastelkleuren. Door de leerlook afwerking ziet hij er bovendien stijlvol uit.

Pastel kleurdesign

Superieure veiligheid

De External Battery Pack gebruikt een officiële Samsung SDI batterijcel. Deze is gecertificeerd op basis van grondige testen bij Samsung.

Superieure veiligheid

Meerdere apparaten opladen

U kunt gemakkelijk twee apparaten tegelijkertijd opladen. Laad zelf meerdere apparaten op of deel de External Battery Pack met vrienden.

Meerdere apparaten opladen

LED oplaad-indicator

Met vijf LED lampjes wordt aangegeven hoeveel de External Battery Pack (11300 mAh) nog kan opladen. u kunt dit eenvoudig bekijken met slechts één druk op de knop.

LED oplaad-indicator

Waar kan ik accessoires kopen voor mijn smartphone of tablet?

Waar kan ik accessoires kopen voor mijn smartphone of tablet?bekijk het antwoord

EDGE MAGAZINE ARTIKEL: Houd je goede voornemens vol

EDGE MAGAZINE ARTIKEL: Houd je goede voornemens volbekijk het antwoord

De werkelijke capaciteit (Wh) wordt gemeten op basis van het uitgangsvermogen en de spanning van de accu. Dit kan verschillen van de capaciteit (Wh) die staat aangegeven op het apparaat, afhankelijk van het uitgangsvermogen, de circuitconfiguratie van het aangesloten apparaat en de omgeving.