Onderhoudsstand

De onderhoudsmodus beschermt uw privacy terwijl iemand anders uw telefoon gebruikt, bijvoorbeeld wanneer u hem opstuurt voor reparatie. Deze nieuwe privacyfunctie blokkeert de toegang tot uw gegevens voor uw gemoedsrust terwijl u geen toegang heeft tot uw smartphone. In de onderhoudsmodus zijn uw persoonlijke gegevens, waaronder foto's, berichten en accounts, niet toegankelijk en zijn alleen vooraf geïnstalleerde apps beschikbaar. U moet uw telefoon ontgrendelen om de onderhoudsmodus uit te schakelen.

In de onderhoudsmodus zijn alleen de standaard apps actief. Hoewel alle apps die in de onderhoudsmodus zijn gedownload toegankelijk blijven, worden ze automatisch verwijderd wanneer de onderhoudsmodus wordt uitgeschakeld.

Weergave van het Galaxy apparaat met logo van onderhoudsscherm.  Weergave van het Galaxy apparaat met logo van onderhoudsscherm.

Opgelet:

• De Galaxy onderhoudsmodus vereist een pincode voor het vergrendelscherm of wachtwoord voor activering. Als dit niet is geactiveerd, wordt u gevraagd een vergrendelingspincode of wachtwoord in te stellen voordat u de Galaxy onderhoudsmodus kunt activeren. U hebt ook de pincode of het wachtwoord nodig om uw apparaat te ontgrendelen of om de beveiliging van de Galaxy onderhoudsmodus te deactiveren.
  • De onderhoudsmodus wordt ondersteund op Galaxy apparaten met Android 13 of hoger en de beschikbaarheid varieert per model.

Zo stel je Onderhoudsmodus in

Zo stel je Onderhoudsmodus in

Opgelet: Als de Onderhoudsmodus actief is, zijn uw persoonlijke gegevens niet toegankelijk en zijn alleen vooraf geïnstalleerde apps beschikbaar.

Hoe verlaat u de onderhoudsmodus

Hoe verlaat u de onderhoudsmodus

Opmerking:

• Je kunt de modus Apparaatonderhoud ook verlaten door naar Instellingen > Apparaatonderhoud > Onderhoudsstand te gaan.