Beperkte toegang tot het gebruik van Google-functies Discover en Generative achtergrond op de Galaxy S24-serie voor minderjarige Google Account-gebruikers

Vanwege het beleid van Google kunnen minderjarige gebruikers van een Google-account geen gebruik maken van de functies Discover en Generative achtergrond in de Galaxy S24-serie.

Een kind dat een Galaxy-apparaat vasthoudt met de pictogrammen voor Google Discover en Generative AI op het scherm.

Opmerkingen:

• Het bovenstaande kan veranderen afhankelijk van updates van het beleid van Google.
  • De bovenstaande leeftijdsbeperking kan per land verschillen.