Hoe gebruik je Always On Display

Always On Display is een functie waarmee u verbonden blijft door meldingen op het vergrendelscherm te bekijken zonder uw smartphone aan te raken. U kunt uw vergrendelscherm ook zo aanpassen dat er alleen wordt weergegeven wat u wilt zien, zoals de datum, de tijd, het weer, uw agenda of Bixby Routines. Hieronder leest u meer manieren om Always On Display zo efficiënt mogelijk te gebruiken.

Weergave van de Always On Display-functei op een Galaxy telefoon.

Hoe activeer ik Always On Display?

Volg deze stappen om Always On Display te activeren:

Weergave van het startscherm van een Galaxy telefoon met het icoon instellingen gehighlight. Weergave van het startscherm van een Galaxy telefoon met het icoon instellingen gehighlight.

Stap 1. Ga in het startscherm naar Instellingen.

Weergave van het scherm Instellingen met de optie “Vergrendelscherm” gehighlight. Weergave van het scherm Instellingen met de optie “Vergrendelscherm” gehighlight.

Stap 2. Tik op “Vergrendelscherm”.

Weergave van het menu “Vergrendelscherm” met de schakelknop voor “Always On Display”  gehighlight. Weergave van het menu “Vergrendelscherm” met de schakelknop voor “Always On Display”  gehighlight.

Stap 3. Tik op de wisselknop om "Always On Display" te activeren.

Weergave van het scherm “Always On Display” met wisselknop gehighlight. Weergave van het scherm “Always On Display” met wisselknop gehighlight.

Stap 4. Tik op "Always On Display" om de instellingen te controleren.

Opgelet:

• Always On Display en sommige van de functies zijn alleen beschikbaar op bepaalde toestellen. Als uw toestel afwijkt van de getoonde voorbeelden, is het wellicht niet mogelijk om de nieuwste Always On Display-functies te gebruiken. Gebruik zeker de laatste softwareversie.
  • Als u de spaarstand inschakelt, wordt "Always On Display" uitgeschakeld. Als u de Always On Display-functie wil gebruiken, moet u de spaarstand uitschakelen.

Hoe verander ik de instellingen?

Om de instellingen voor Always On Display te wijzigen, opent u Always On Display via het menu Instellingen. Selecteer in dit menu de instellingen die u wilt voor Always On Display.

1. Kies de displaymodus die u verkiest:

• Tik om weer te geven: Always On Display zal enkele seconden weergegeven worden wanneer u het scherm aanraakt.
  • Altijd weergeven: Always On Display zal altijd weergegeven worden.
  • Weergeven als gepland: Always On Display zal enkel weergegeven worden op geplande tijdstippen. Tik op “Schema instellen” om de begin- en eindtijden in te stellen voor de weergave.
  • Weergeven voor nieuwe meldingen: Always on Display zal enkel nieuwe meldingen weergeven.

2. Tik op “Klokstijl” en selecteer vervolgend de weergave die je verkiest uit de beschikbare stijlen, kleuren en lay-outs. U kunt ook uw eigen foto's of GIFs uploaden. Als u uw klok hebt gepersonaliseerd, tikt up op “Gereed” om uw voorkeuren op te slaan.

3. Tik op wisselknop om “helderheid automatisch” te activeren of te deactiveren.

4. Tik op “Schermstand” en selecteer “Staand” of “Liggend”.

5. Tik op de zwarte pijl om je wijzigingen op te slaan.

Hoe kies ik welke apps ik wil weergeven?

Als de Always On Display-functie actief is, zal het altijd de klok en de meldingen weergeven. U kunt echter altijd andere apps toevoegen om weer te geven zoals muziek, de agenda, het weer, of Bixby Routines door deze stappen te volgen:

Weergave van het startscherm van een Galaxy telefoon met het icoon instellingen gehighlight. Weergave van het startscherm van een Galaxy telefoon met het icoon instellingen gehighlight.

Stap 1. Ga in het startscherm naar Instellingen.

Weergave van het scherm Instellingen met de optie “Vergrendelscherm” gehighlight. Weergave van het scherm Instellingen met de optie “Vergrendelscherm” gehighlight.

Stap 2. Tik op “Vergrendelscherm”.

Weergave van het “Vergrendelscherm” met de optie “Widgets” gehighlight. Weergave van het “Vergrendelscherm” met de optie “Widgets” gehighlight.

Stap 3. Selecteer “Widgets”.

Weergave van de “Widgets”-app met wisselknop muziek gehighlight. Weergave van de “Widgets”-app met wisselknop muziek gehighlight.

Stap 4. Tik op de wisselknoppen naast elke app die je wil weergeven op het vergrendelscherm. Zorg ervoor dat de knop "Always On Display" geactiveerd is.