Automatisch oproep weigeren

Het is mogelijk om in te stellen dat bepaalde contacten of telefoonnummers automatisch worden geweigerd. Telefoontjes van nummers die op de ‘weigerlijst’ staan, worden automatisch doorgezet naar voicemail zonder dat de telefoon overgaat.

Telefoonnummer automatisch weigeren inschakelen
1. Ga vanuit het startscherm naar ‘Telefoon’.
2. Druk op de menu toets linksonder op het toestel en selecteer ‘Oproep-instellingen’.
3. Selecteer ‘Oproep weigeren’ en vervolgens ‘Automatisch weigeren’.
4. Kies vervolgens alle nummers weigeren of enkel de lijst voor automatisch weigeren.
5. Selecteer vervolgens ‘Lijst voor automatisch weigeren’ om reeds toegevoegde nummers te bekijken of nieuwe nummers toe te voegen.
6. Voer handmatig nummer in of tik op de contact icoon om contactpersonen of een nummer uit oproepgeschiedenis toe te voegen.
7. Vink ‘Onbekend’ aan om automatisch de oproepen met een afgeschermd nummer te weigeren.

Telefoonnummer automatisch weigeren uitschakelen
Om een telefoonnummer uit de lijst te verwijderen open eerst de 'lijst voor automatisch weigeren'. Houd vervolgens een nummer ingedrukt en klik op ‘Verwijderen’ om deze persoon uit de ‘automatisch weigeren lijst’ te verwijderen. Als dit nummer belt, gaat de telefoon weer over.