Hoe kan ik mijn Galaxy Note9 met een Bluetooth-apparaat verbinden?

Bluetooth is een draadloze verbinding die wordt gebruikt voor het uitwisselen van gegevens over korte afstanden. Smartphones met Bluetooth-functie kunnen met andere Bluetooth-apparaten communiceren.

Wanneer je mobiele telefoon is gewijzigd, moet je het Bluetooth-apparaat opnieuw verbinden (koppelen). Het inschakelen van het Bluetooth-apparaat is niet voldoende om een verbinding tot stand te brengen.

Wanneer je je Note9 voor het eerst met een Bluetooth-apparaat verbindt, koppel je deze door de volgende stappen te volgen:

1 Schakel Bluetooth in op het apparaat waarmee je je Note9 wilt verbinden. Controleer of de optie Zichtbaarheid telefoon is geactiveerd.
Controleer of je de zichtbaarheid van de telefoon is geactiveerd
2 Toon het meldingsvenster aan de bovenkant van het beginscherm van je Note9.
Toon het notificatievenster aan de bovenkant van het startscherm
3 Tik op het pictogram "Bluetooth" om de functie te activeren.
Tik op het pictogram "Bluetooth" om de functie te activeren

Let op: Je kunt de Bluetooth-instellingen openen door het "Bluetooth"-pictogram ingedrukt te houden.

4

Je Note9 zoekt automatisch naar apparaten die ook Bluetooth hebben ingeschakeld. Tik in dit voorbeeld op het ontvangende apparaat [Phone] Galaxy Note9.

Tik op het ontvangende apparaat
5 Je Note9 begint het verbindingsproces. Bevestig de verbindingsopdracht op beide apparaten door op Ok te tikken.
Bevestig de verbindingsopdracht op beide apparaten door op Ok te tikken
6 De twee apparaten zijn nu gekoppeld. Tik op Gereed om terug te keren naar het startscherm.
Tik op Gereed om terug te keren naar het startscherm