Hoe kan ik tekst knippen/kopieren en plakken op mijn telefoon?

Hoe kun je tekst knippen, kopiëren en plakken?

1 Leg je vinger op het stuk tekst tot er twee schuifjes links en rechts van het stuk tekst verschijnen. Het stuk tekst is nu geselecteerd.
2 Je kunt de blokjes verplaatsen om meer of minder tekst te selecteren.
hoe-kan-ik-tekst-knippen-of-kopieren-en-plakken-op-mijn-telefoon
3 Tik bovenin op het scherm op het kopiëren teken of op kopiëren net boven de tekst (de weergaven van deze optie is afhankelijk van je toestel en Android versie). In de afbeelding is ook het 'knippen' teken weergegeven (linker cirkel).
hoe-kan-ik-tekst-knippen-of-kopieren-en-plakken-op-mijn-telefoon
4 Ga naar het tekstbericht (bijvoorbeeld een sms of een e-mail) waarin je de tekst wilt plakken.
5 Om te plakken, houd je het scherm vast tot de optie 'Plakken' verschijnt.
hoe-kan-ik-tekst-knippen-of-kopieren-en-plakken-op-mijn-telefoon

Voor meer informatie over het gebruik van het toetsenbord, bekijk de toetsenbord informatiepagina