Hoe kan je de batterij van je Galaxy S21 controleren en optimaliseren?

Ontdek in deze video hoe je de status van je batterij kunt controleren en hoe je de batterij van je Galaxy S21 kunt optimaliseren.

Let op: Een Samsung-account is vereist voor de Samsung Members app.

Hoe kan je de batterij van je Galaxy S21 controleren en optimaliseren? Hoe kan je de batterij van je Galaxy S21 controleren en optimaliseren?

1) Controleer de prestaties van de batterij met de Samsung Members app

Open Samsung Members app

Ga naar “Ondersteuning”

Selecteer “Interactieve controles”

Selecteer "Batterij"

Als je diagnose "Slecht” aangeeft, neem dan contact met ons op

2) Optimaliseer batterijgebruik met Aanpasbare batterij

Ga naar Instellingen

Selecteer “Batterij en apparaatonderhoud”

Selecteer "Batterij"

Selecteer “Meer batterij-instellingen”

Schakel ‘Aanpasbare batterij’ in om het batterijverbruik te beperken voor apps die je weinig gebruikt

3) Bespaar batterijvermogen met Vloeiende beweging

Ga naar ‘Instellingen’

Selecteer “Display” (beeldscherm)

Selecteer “Vloeiende beweging”

Als de schermverversingsfrequentie Hoog is

Verander je het naar “Standaard” om de batterij te sparen

Selecteer “Toepassen” om te bevestigen

SAMSUNG