Hoe koppel ik mijn Samsung Gear 360 met mijn smartphone en Samsung Gear VR?

Samsung Gear 360 manager app

Door je Samsung Gear 360 te koppelen met een Smartphone kun je foto’s en video’s bekijken of de camera besturen vanaf je telefoon.
Om de volgende stappen te doorlopen moet je eerst de Samsung Gear 360 Manager downloaden op je Smartphone. De app is beschikbaar in de Galaxy App Store of de Play Store voor Galaxy S6, S6 edge, S6 edge+, Note 5, S7, S7 edge.
Je kunt de app ook installeren d.m.v. NFC. Zet hiervoor de NFC functie aan op je Smartphone en raak met de achterzijde de camera aan op het aangegeven punt. Het applicatie installatie scherm verschijnt dan in beeld, volg de instructies op je smartphone om de installatie te voltooien.

Koppelen met Smartphone

App gebruiken

Als je de Samsung Gear 360 Manager app succesvol hebt gedownload en geïnstalleerd kun je de volgende stappen volgen om je Samsung Gear 360 met je smartphone te koppelen.

connect

Content bekijken op de Gear VR
180 en 360 gradencontent die je hebt opgenomen met de Samsung Gear 360 kun je bekijken op de Samsung Gear VR.

ConnectVR