Hoe moet ik mijn batterij opladen?

service

Een nieuwe telefoon die je voor het eerst gebruikt of een batterij die lang niet is gebruikt, moet je eerst opladen. Dit kan met de reislader die is meegeleverd. Ook kun je het toestel via een usb-kabel met een computer verbinden.

Als de batterij leeg is, kun je de telefoon niet aanzetten. Ook niet als de reislader is aangesloten. Laad eerst de batterij op voordat je het toestel aanzet.

Stappenplan met lader
1. Plaats het smalle einde van de reislader in de multifunctionele jack.

2. Plaats het brede einde van de reislader in een elektrische bron, zoals een stopcontact.
3. Als de batterij volledig is opgeladen, haal dan eerst de lader uit jouw toestel en daarna uit de elektronische bron.

Als de batterij bijna leeg is, kleurt het LED lampje aan de voorkant rood. Dan is het tijd om de telefoon op te laden. Wij raden aan om jouw toestel tijdens het laden niet te gebruiken, omdat dit invloed heeft op het laadproces.

Alle Samsung Smartphones maken gebruik van een micro-usb aansluiting om het toestel op te laden.
Om er zeker van te zijn dat ook jouw toestel gebruik maakt van een micro-usb aansluiting raadpleeg je de handleiding.

Meer informatie over: Wat is draadloos opladen en hoe gebruik ik het op mijn Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge?