Toestel aansluiten op tv met HDMI

service

Je kunt je smartphone met micro-usb uitgang koppelen aan je Samsung Smart TV middels HDMI.*

Hiervoor is de EPL-3FHUBE HDMI Adapter nodig. De volgende stappen leggen uit hoe je deze HDMI adapter gebruikt.

1. Pak de HDMI adapter en sluit de microUSB aansluiting aan op je smartphone (zie afbeelding).

HDTV Adapter

2. Sluit de HDMI adapter aan op met de microUSB kabel en reisadapter zodat deze van stroom is voorzien. Op onderstaande afbeelding is aangegeven waar de microUSB van de lader geplaatst moet worden.

HDTV Adapter 2

3. Sluit vervolgens de HDMI-kabel aan op het andere uiteinde van de HDMI adapter.
4. Sluit vervolgens de HDMI-kabel aan op je Samsung Smart TV.
5. Navigeer middels de source knop van de televisie naar het juiste HDMI kanaal. Het beeld van je smartphone is nu te zien op de TV.

Let op:

- De HDTV-adapter moet worden gebruikt in combinatie met een reisadapter voor de stroomvoorziening.

- Bekijk de handleiding van je toestel om te zien of jouw toestel hiervoor geschikt is.