De functies voor omgevingsgeluid van de Galaxy Buds2 Pro gebruiken

Smartphone met twee Buds2 pro op het scherm en witte earbuds met behuizing eronder

De Samsung Galaxy Buds2 Pro-functie voor het versterken van omgevingsgeluid bevat een adaptieve optie waarmee je de bediening van het volume en de geluidstoon kunt personaliseren. Met deze functies kun je aanpassen hoeveel externe audio je wil horen wanneer de modus is ingeschakeld en dit is met name handig wanneer je gehoorproblemen hebt.

Let op: de verbeterde omgevingsgeluidfunctie wordt alleen ondersteund op smartphones met Android OS 8 en hoger.

De nieuwste software-update downloaden

1. Open de Galaxy Wearable app

2. Ga naar Earbuds-instellingen > Earbuds-software-update

3. Select Download en installeer

Let op: You may receive a pop-up requesting you to download the update when opening the Wearable app

Omgevingsgeluid versterken openen

1 Open de Galaxy Wearable-app
Wearable app pictogram
2 Tikop het Omgevingsgeluidpictogram onder Ruisbediening en vervolgens op Omgevingsgeluid versterken
Okostelefon képernyője a Környezeti hang ikonnal, a környezeti hangok erősítése kiválasztva
Smartphone-scherm met het Omgevingsgeluidpictogram en Omgevingsgeluid versterken geselecteerd

Let op: misschien moet je eerst Omgevingsgeluid versterken inschakelen voordat je toegang krijgt tot de instellingen: Earbuds-instellingen > Toegankelijkheid > Tik op de Omgevingsgeluid versterken-schakelaar om die in te schakelen

3 Hier vind je alle omgevingsgeluidsopties
Okostelefon képernyője a környezeti hang beállításokkal
Smartphone-scherm met omgevingsgeluidopties

Omgevingsgeluidvolume

Er zijn nu vijf omgevingsgeluidvolumeniveaus op de schuifregelaar, zodat je het niveau van omgevingsgeluid dat je via je earbuds hoort, kunt aanpassen. Je hebt ook de optie om het volume voor elk oor afzonderlijk aan te passen.

Volumeniveauschuifregelaars omgevingsgeluid
Standaard en adaptieve opties voor omgevingsgeluid

Volg deze stappen om twee extra niveaus voor versterking te krijgen:

1.      Ga naar Earbuds-instellingen

2.      Tik op Labs

3.      Selecteer Hoorverbeteringen

4.      Extra hoog omgevingsgeluid inschakelen​

Let op: de twee extra niveaus zijn bedoeld zodat mensen met mild tot gemiddeld gehoorverlies achtergrondgeluiden beter kunnen horen.

Aangepast omgevingsgeluid

Aangepast omgevingsgeluid is afgesteld op jouw oren zodat de Galaxy Buds2 Pro je kunnen helpen de geluiden om je heen te horen. Je kunt kiezen uit twee opties: Standaard of Adaptief.

Normál és adaptív környezeti hang beállítások

Omgevingsgeluidtoon

De Omgevingsgeluidtoon helpt het karakter of de kwaliteit van geluiden om je heen aan te passen aan je persoonlijke voorkeuren.

Toonniveaus van zacht naar duidelijk voor omgevingsgeluid
Környezeti hang tónusszintek a lágytól az élesig