Er zit een opening tussen het scherm en het frame van mijn toestel

Voor een optimale werking van je toestel is een kleine displayopening noodzakelijk. Als gevolg van deze opening kunnen er tijdens het gebruik lichte verschuivingen optreden, maar dit is niet van invloed op de prestaties. De displayopening kan na verloop van tijd en door gebruik groter worden.

Check 1. Kan er water in de displayopening komen?

In het algemeen is een kleine opening nodig tussen het scherm en het frame van het toestel. Daarom is voor een optimale werking van het toestel structureel een displayopening geplaatst. Alle displayopeningen worden geplaatst volgens strikte interne normen en hebben geen invloed op de prestaties of de functie van het toestel. Bovendien zijn Galaxy-series die water- en stofbestendig zijn, zo geconstrueerd dat vloeistoffen of vuil geen toegang hebben tot de interne onderdelen van het toestel.

Er kan worden geconcludeerd dat water niet door de structureel geplaatste displayopening zal binnendringen en de waterdichtheid niet zal beïnvloeden.

Galaxy-toestel displayopening

Check 2. De displayopening lijkt groter te worden

Vergroting van de displayopening is een natuurlijk verschijnsel dat optreedt als gevolg van de wrijving tussen onderdelen die optreedt bij normaal, dagelijks gebruik. Als de opening echter aanzienlijk groter is geworden, ga je naar een Samsung Electronics Servicecenter om vast te stellen of reparatie nodig is.

Opmerking: De schermafbeeldingen en het menu van de telefoon kunnen variëren, afhankelijk van het model en de softwareversie van het apparaat.

De Samsung Members-app gebruiken

Als je problemen ondervindt met je Samsung-mobiel, -tablet of -wearables, kun je ons een vraag sturen in de Samsung Members-app. Meer informatie over het verzenden van een foutenrapport.