Wat moet ik doen als er een uitroepteken op mijn Galaxy Fit-scherm verschijnt?

Het full-color AMOLED-display geeft je in één oogopslag realtime informatie over jouw gezondheid. Toch is er een geval waarbij het beeldscherm een uitroepteken toont en niet weggaat. Bekijk wat Galaxy Fit '!' is, en hoe je het apparaat kunt updaten en herstarten als het niet reageert.

Voordat je onderstaande aanbevelingen als oplossing uitprobeert, dien je te controleren of de software van je apparaat en de bijbehorende apps zijn bijgewerkt met de nieuwste versie. Controleer hoe je de software van je mobiele apparaat in de volgende volgorde kunt bijwerken.

Stap 1. Ga naar Instellingen > Software-update.
Stap 2. Tik Downloaden en installeren.
Stap 3.
 Volg de instructies op het scherm.

Waaar staat het Galaxy Fit uitroepteken voor?

Beeldscherm toont '!’ (uitroepteken) wanneer de software-update mislukt is met een Bluetooth-verbinding tussen Galaxy Fit en mobiele telefoon.

uitroepteken verscheen op Galaxy Fit

Hoe kan ik mijn Galaxy Fit-apparaat updaten?

De Galaxy Fit kan direct worden bijgewert naar de nieuwste software door de firmware over-the-air (FOTA) service via de Galaxy Wearable app. Jekunt opnieuw proberen de software op de aangesloten mobiele telefoon bij te werken via de Galaxy Wearable-app.

Stap 1. Open Galaxy Wearable-app en sluit de mobiele telefoon opnieuw aan via deze app.
Stap 2. Om de bandsoftware op Galaxy Wearable-app te downloaden en te installeren, tik je op Home > Bandsoftware bijwerken > Downloaden en installeren.

Hoe kan ik band-software updaten?

Stap 3. Volg de instructies op het scherm.
Stap 4. De Galaxy Fit wordt automatisch opnieuw opgestart om de software-update te voltooien.

Let op:

• Houd je telefoon dicht bij de band tijdens de bandupdate om te voorkomen dat je de verbinding met de telefoon verliest.
  • De schermafbeeldingen en het menu van het apparaat kunnen variëren, afhankelijk van het model en de softwareversie.

Als je ongewoon gedrag op Samsung mobieltjes, tablets of wearables ervaart, kun je ons een vraag stellen in de Samsung Members-app.

Dit stelt ons in staat om beter te kijken naar wat er gebeurt. De gegevens worden geanonimiseerd en alleen voor de duur van het onderzoek bewaard. Lees meer over het versturen van een foutmelding via Hoe gebruik je de Samsung Members-app.