Wat is de functie USB PD-opladen onderbreken?

Smartphone met een Game Booster pictogram op het scherm en als achtergrond een boom bovenop een klif.

De functie USB PD-opladen onderbreken is een directe stroomvoorziening voor het systeem waarbij de batterij wordt omzeild. Bij het gamen kan de stroom rechtstreeks naar het systeem van je telefoon worden geleverd, waardoor de batterij minder vaak hoeft te worden opgeladen. Dit kan de batterijduur van je telefoon verlengen, omdat het schadelijke effect van warmteontwikkeling tijdens het opladen wordt verminderd.

Let op: Onderstaande vereisten zijn nodig voor het gebruik van USB PD-opladen onderbreken:
• Ondersteunde modellen: S23 serie / S22 serie / Tab S8 serie / Flip5 / Flip4 / Fold5 / Fold4 / A23 / A33 / A53 / A73 / M33
• Een PD-oplader - 25W of hoger programmeerbare voedingseenheid (PPS) ondersteund Travel adapter
• Batterij moet voor minimaal 20% opgeladen zijn

Activeren van USB PD-opladen onderbreken

1 Open de Gaming Hub app
Gaming Hub app-pictrogram
2 Kies Meer (of de 3 puntjes in de rechterbovenhoek)
Meer opties uitgelicht op de Gaming hub app
3 Kies Game Booster
Game Booster uitgelicht op de Gaming hub app
4 Tik op de schakelaar USB PD-opladen onderbreken om deze in te schakelen
USB PD-opladen onderbreken uitgelicht in Game Booster-instellingen

Waarom zie ik de optie USB PD-opladen onderbreken niet ?

Als je de optie USB PD-opladen onderbreken niet ziet of als deze grijs is, controleer dan of er een oplaadkabel van 25W of hoger is aangesloten en of er een Game Booster-game actief is:

• Tik op het pictogram Game Booster in de game
  • Tik op het pictogram Instellingen
  • Schakel USB PD-opladen onderbreken in

Wanneer wordt de functie USB PD-opladen onderbreken in- en uitgeschakeld?

•  Deze wordt automatisch ingeschakeld tijdens het gamen zodra deze is geactiveerd in de instellingen van je Game Booster.
  • De functie wordt automatisch uitgeschakeld zodra je stopt met gamen.
  • Het kan op elk moment worden uitgeschakeld door de USB PD-opladen onderbreken uit te schakelen in de instellingen van je Game Booster.

Waarom laadt mijn toestel op als de functie USB PD-opladen onderbreken is ingeschakeld?

De functie USB PD-opladen onderbreken werkt alleen als er games actief zijn, je toestel aan een PD-oplader is aangesloten en de batterij minimaal 20% opgeladen is. Zorg ervoor dat je oplader goed is aangesloten en opladen met een PPS-travel adapter van 25W of hoger ondersteunt.

Let op: Als je het scherm uitschakelt of overschakelt naar een ander scherm waarop geen games worden gespeeld, wordt de functie mogelijk automatisch uitgeschakeld.