Samsung Smart Switch

Gegevens probleemloos overdragen van het ene mobiele apparaat naar het andere (Smart Switch)

Samsung Smart Switch Mobile

Installeer de Smart Switch Mobile-app op jouw apparaat.
Je hoeft slechts een paar keer te tikken om gegevens over te dragen
tussen Galaxy-apparaten.

U hoeft slechts een paar keer te tikken om gegevens over te dragen tussen Galaxy-apparaten.

De app downloaden

Download Smart Switch Mobile van Galaxy Apps of Google Play.
Zoek 'Smart Switch' in de gewenste app-store.

Blackberry smartphone-apps downloaden Ga naar GALAXY Apps
Ga naar Google play

Gemakkelijk verbinden met één klik

Gemakkelijk verbinden met één klik

De Smart Switch Mobile maakt de gegevensoverdracht tussen Galaxy-apparaten kinderspel.
Plaats jouw apparaten dicht bij elkaar (op een afstand van minder dan 20 cm) en start de app op beide apparaten. Op het oude apparaat selecteert je vervolgens [Android-apparaat], [Start], [Verbinden].
Hiermee kunt je persoonlijke gegevens die je op jouw oude Galaxy-apparaat hebt opgeslagen, verzenden naar het nieuwe Galaxy-apparaat dat ermee verbonden is.

Ondersteuning voor verschillende functies

Ondersteuning voor verschillende functies

Je kunt jouw persoonlijke gegevens (contacten, planningen, berichten en memo's), multimediagegevens en andere types gegevens (alarmen, Wi-Fi-instellingen, recente geschiedenis enz.) verzenden.

Samsung Smart Switch

Back-up, herstel en synchronisatie van gegevens, evenals software-updates worden voortaan
allemaal op één plek beheerd.
Geniet van de nieuwe Smart Switch. Dankzij de bijgewerkte menu's is het apparaat nu
nog gebruiksvriendelijker.

Downloaden voor Windows Downloaden voor MAC OS

Back-up, herstel en synchronisatie van gegevens, evenals software-updates worden voortaan allemaal op één plek beheerd.

Snelle verbinding en gegevensoverdracht

Snelle verbinding en gegevensoverdracht

Voer Smart Switch uit op jouw computer en sluit jouw nieuwe Samsung-apparaat aan met een USB-kabel.
Smart Switch herkent de gegevens op jouw oude apparaat en begint ze te verplaatsen naar jouw nieuwe apparaat.

Eenvoudige back-up en herstel

Eenvoudige back-up en herstel

Probeer de nieuwe functies van Smart Switch voor back-up en herstel.
Met deze functies kunt je van al jouw gegevens tegelijk een back-up maken naar jouw computer en alle back-upgegevens gemakkelijk herstellen... en dat allemaal zonder gecompliceerde instellingen.

*De nieuwe functies voor back-up en herstel helpen je ook bij het probleemloos verplaatsen van jouw persoonlijke gegevens (contacten, planningen, memo's, berichten en belgeschiedenis), foto's, video's, alarmen, bladwijzers en diverse voorkeuren.

Gegevenssynchronisatie

Gegevenssynchronisatie

Met Windows Outlook of Mac Address Book en iCal kunt je jouw contacten en planning synchroniseren tussen jouw apparaten.
Deze slimme functie zorgt ervoor dat je jouw planning altijd en overal heel eenvoudig kunt beheren.

De apparaatsoftware bijwerken

De apparaatsoftware bijwerken

Met de computerversie van Smart Switch is het mogelijk jouw apparaat bij te werken naar de nieuwste software.
Jouw apparaat zal stabieler werken en beter presteren.

Systeemvereisten

Windows

OS
Windows XP (SP3), Windows Vista, Windows 7, Windows 8
CPU
Pentium 1,8 GHz of hoger (Intel Core i5 3,0 GHz of hoger (aanbevolen))
Minimale geheugengrootte (RAM)
1 GB (aanbevolen)
Vrije ruimte harde schijf
Minstens 200 MB (aanbevolen)
Schermresolutie
1 024 x 768 (600), (32-bits of hoger)

MAC

OS
Mac OS X 10.5 of later
CPU
1,8 GHz Intel of snellere processor
Minimale geheugengrootte (RAM)
1 GB of meer (aanbevolen)
Vrije ruimte harde schijf
Minstens 200 MB (aanbevolen)
Ondersteund apparaat
Android 4.1 JellyBean OS of hoger
Veelgestelde vragen

Voor vragen betreffende Smart Switch, kunt je de FAQ hieronder bezoeken.

Veelgestelde vragen weergeven

Samsung hecht belang aan auteursrechten. Draag alleen inhoud over die jouw eigendom is of waarvoor je de machtiging hebt om ze over te dragen.

BlackBerry® is een handelsmerk of gedeponeerd handelsmerk van BlackBerry Limited, waarvoor de exclusieve rechten uitdrukkelijk zijn voorbehouden. Samsung Electronics is niet verwant met of wordt niet gesteund, gesponsord of anderszins gemachtigd door BlackBerry Limited.