Smart Switch installeren op BlackBerry®

※ De methoden voor het installeren van Smart Switch op BlackBerry® 7 OS en 10 OS zijn verschillend. Controleer het OS van jouw smartphone voordat je de installatie start.

1. Smart Switch installeren op BlackBerry® 7 OS

1. Open deze pagina van de browser van jouw BlackBerry® 7 Os-apparaat en tik op de knop “Download voor 7 OS” of voer het onderstaande adres in.

Download voor 7 OS

2. Wanneer het installatiebestand is gedownload van de browser, wordt Smart Switch automatisch geïnstalleerd.
    1 Stap
    Typ het downloadadres in de BlackBerry-webbrowser
    2 Stap
    Tik op de knop Downloaden
    3 Stap
    Smart Switch wordt gedownload

2. Smart Switch installeren op BlackBerry® 10 OS

※ Deze installatiemethode is alleen van toepassing op Windows-pc’s met Windows 7 of hoger.

1. Sluit uw BlackBerry® 10 Os-apparaat aan op een pc via een USB-kabel.
    ※ Het apparaatstuurprogramma van de BlackBerry® moet op de pc geïnstalleerd zijn.
    ※ Zorg dat het apparaat en de pc goed zijn aangesloten en door elkaar worden herkend.
  2. Open deze pagina van de browser van de pc en klik op de knop “Download voor 10 OS” om het installatiebestand te downloaden.

Download voor 10 OS

3. Voer het gedownloade bestand “SmartSwitchInstaller.exe” uit.
  4. Klik op de knop “Installatie starten” om het installeren van Smart Switch op jouw BlackBerry® 10 OS-apparaat te starten.