Hoe de Smart Hub te activeren of te deactiveren

Met Smart Hub kun je snel en eenvoudig alle OTT-apps (Netflix, YouTube, Prime Video) bekijken, net als verschillende VOD- en live streamingdiensten die door jouw Samsung Smart TV worden aangeboden. Het is zo voor eenvoudige toegang ingesteld aan de onderzijde van het scherm.

Om deze functie uit te schakelen, volg je de onderstaande stappen.

Smart Hub Autorun uitschakelen

Wil je bepaalde inhoud beperken of de toegang van kinderen tot apps beperken?

Als dat zo is, volg dan de instellingen in de eenvoudige gids hieronder.

Tv met apps menu weergegeven

Stap 1. Druk op de afstandsbediening op de Home-knop en gebruik de pijlknoppen om naar het menu Settings te gaan.

Stap 2. Selecteer General > Smart Features.

Slimme functies geselecteerd in tv-menu

Stap 3. Schakel de functie Autorun Smart Hub uit.

Autorun Smart Hub geselecteerd in tv-menu

Stap 4. Probeer de tv uit en weer aan te zetten/ Het Smart Hub-menu zou nu uitgeschakeld moeten zijn, met in plaats daarvan de Input Source-banner

SmartHub-menu weergegeven

Uiteraard is de Smart Hub eenvoudig weer in te schakelen. Volg de bovenstaande stappen en schakel bij Stap 3 de functie Autorun Smart Hub in.

Autorun Smart Hub geselecteerd in tv-menu

Start automatisch de meest recent gebruikte app

Activeer deze functie voor eenvoudige toegang tot je veelgebruikte apps. Met het aanzetten van de tv start eenvoudigweg de bijbehorende app op.

Stap 1. Druk op de knop Home van de afstandsbediening en selecteer Settings>.

Stap 2. Selecteer Smart Features > Autorun Last App

Autorun Last App geselecteerd in tv-menu

Opmerking:

• Als je problemen hebt met je Samsung Smart TV, moet je altijd controleren of er software-updates beschikbaar zijn, omdat deze jouw problemen op kunnen lossen.
  • Schermafbeeldingen en menu's van het toestel kunnen verschillen, afhankelijk van het toestelmodel en de softwareversie.

Ondersteuning nodig?
Maak gebruik van Hulp op Afstand voor TV.