Hoe stel ik mijn TV in met mijn Samsung Account?

Gefeliciteerd met je nieuwe Samsung TV. Als je je tv voor het eerst instelt, moet je inloggen op je Samsung Account om de initiële installatie te voltooien. Volg de eenvoudige instructies in deze video.

Je Samsung TV instellen met je Samsung Account Je Samsung TV instellen met je Samsung Account

Situatie 1 - Je Galaxy-telefoon is al ingelogd op je Samsung Account.

Nadat je de netwerkinstellingen tijdens de installatie hebt voltooid, kun je je Samsung Account instellen.

Scan de QR-code op de TV met de camera van je telefoon.

Si vous êtes connecté à votre compte Samsung sur votre téléphone Galaxy, vous pouvez vous connecter à votre téléviseur avec le même compte.

Opmerking: Je moet inloggen op je Samsung Account nadat je de netwerkverbinding hebt ingesteld.

Tik op Aanmelden in het pop-up venster.

Tik op Aanmelden.

Je bent ingelogd op de tv.

Vervolgens kun je je creditcard registreren. Of je kunt kiezen voor Niet nu.

Ga akkoord met de algemene voorwaarden en voltooi de resterende instellingen zoals aangegeven op het tv-scherm.

Zodra de instellingen voltooid zijn, kun je apps en slimme functies gebruiken.

Situatie 2 - Als je geen Galaxy-telefoon hebt en wel een Samsung Account.

Scan de QR-code op de TV met de camera van je telefoon.

Log in op de TV door de gegevens van je Samsung Account op je telefoon in te voeren.

Tik op de pop-up link wanneer deze verschijnt.

Voer je e-mailadres in.

Voer je wachtwoord in.

Je bent ingelogd op de tv.

Je kunt je creditcard registreren. Of je kunt kiezen voor Niet nu.

Ga akkoord met de algemene voorwaarden en voltooi de resterende instellingen zoals aangegeven op het TV-scherm.

Zodra de instellingen voltooid zijn, kun je apps en slimme functies gebruiken.

Disclaimer

Je hebt een Samsung Account nodig om toegang te krijgen tot Smart Hub, onze netwerkgebaseerde smartservice met apps (zoals apps voor streamingdiensten) en onze andere smartfuncties die via je apparaat beschikbaar zijn. Mogelijk moet je een ander toestel (laptop, desktop of mobiele telefoon) gebruiken om een Samsung Account aan te maken of om in te loggen. Als je ervoor kiest om niet in te loggen op een Samsung Account, kun je alleen verbinding maken met externe apparaten (zoals HDMI en ethertelevisie met antennetuners).
De afbeeldingen die in de video worden gebruikt, kunnen per toestel verschillen, afhankelijk van het model of het geografische gebied.

SAMSUNG