Curved design

Het unieke ontwerp van Samsung Curved TV is niet alleen een prachtig staaltje techniek en design in de woonkamer. Het beeld omarmt je en geeft een natuurlijke dieptesensatie, zodat je het gevoel hebt midden in de actie te zitten. Een Curved TV biedt een natuurlijke kijkervaring, omdat de vorm van de curve aansluit bij de bolling van het oog. Aangezien de ideale curve afhankelijk is van schermgrootte en kijkafstand geeft Samsung de schermformaten van 49 inch en kleiner een sterkere curve. Het gebogen scherm lijkt bovendien groter dan het in werkelijkheid is. Bij hetzelfde schermformaat ervaar je op een Curved TV dus groter beeld dan op een vlak model.

360° Design
Bekijk alle kanten van de Samsung SUHD TV met de slider.


360 Design Samsung SUHDTV, right front angle
360 Design Samsung SUHDTV, right back angle
360 Design Samsung SUHDTV, back angle
360 Design Samsung SUHDTV, left back angle

Je televisie neemt een prominente plaats in in de woonkamer. Een oogstrelend ontwerp is daarom geen luxe, maar een must. Het 360° design is ontworpen om er aan de achterzijde net zo goed uit te zien als aan de voorzijde. Zo kun je hem werkelijk overal plaatsen.

Boundless design Samsung SUHDTV

Grenzeloos
Design

Omdat we weten dat je het liefst meegezogen wordt in de actie, zijn we ook heel ver gegaan met het ontwerp van de voorzijde. Het beeld heeft geen kader meer, zodat het lijkt te zweven en niets je afleidt van de actie. Ook het ontwerp van de voet benadrukt de slanke vormgeving en leidt alle aandacht naar het beeld.

Alle hier genoemde specificaties en beschrijvingen kunnen afwijken van de daadwerkelijke specificaties en beschrijvingen van het product.

Alle functies, kenmerken, specificaties, GUI's en andere productinformatie die in dit document worden beschreven, zoals onder andere de voordelen, het ontwerp, prijzen, onderdelen, prestaties, beschikbaarheid en capaciteiten van het product, kunnen wijzigen zonder kennisgeving of verplichting. De schermafbeeldingen zijn gesimuleerde weergaves en dienen alleen voor demonstratiedoeleinden.