Smart Hub

Smart TV's waren tot nu toe niet echt heel slim. Vinden wat je zocht kostte tijd en moeite. Daarom wil je nooit meer terug als je eenmaal door de kanalen hebt geklikt op onze Smart TV's. Het ene moment kijk je naar je sportwedstrijd, het volgende ogenblik staat je favoriete programm op via een stream-provider. Alles rechtstreeks vanaf de Smart Hub. Het is zó gemakkelijk! Je hoeft er gewoon niet over na te denken. Zelfs TV-instellingen veranderen is super eenvoudig.

Als eerste zie je live-TV. Als je op het Netflix-icoon klikt, schakelt de TV over naar film kijken.

Blijven kijken Volgende bekijken

Als eerste zie je live-TV. Als je op het Netflix-icoon klikt, schakelt de TV over naar film kijken.

Auto Detection

Je hebt zin in een spelletje en plugt je game-console in. Maar je weet niet of het HDMI 1 of 2 is. Met onze Smart TV's hoef je hier geen moment over na te denken. Zodra een apparaat wordt aangesloten via HDMI, herkent een Samsung Smart TV dit automatisch en geeft hij met duidelijke iconen aan wat het is. En omdat ieder aangesloten apparaat met de Samsung afstandsbediening werkt, hoef je alleen maar op Play te drukken.

Auto Detection

Eén
afstandsbediening

Gedoe met allerlei afstandsbedieningen voor stapels verschillende apparaten is eindelijk verleden tijd. Nooit meer tijd verliezen met staren naar een afstandsbediening om te ontcijferen waar alle knoppen voor zijn. Of je nu TV kijkt, een film streamt of een nieuwe online muziekclip afspeelt, je hebt maar één afstandsbediening van Samsung nodig.

Hand met afstandsbediening omgeven door zwevende iconen.
* Auto Source Recognition en bediening worden mogelijk niet door alle apparaten ondersteund die zijn aangesloten op een Samsung Smart TV.
* Voor deze functie is een internetverbinding vereist. Mogelijk is de functie niet beschikbaar in sommige talen of regio's.
* Auto Detection en Samsung One Remote Control zijn compatibel met Samsungs 2016 Smart TV's vanaf model KU6500.
Klik voor een lijst met compatibele apparaten
Apparaten Merk MSO / model
Game Sony PlayStation 3
PlayStation 4
Microsoft XBOX One
XBOX 360
OTT Apple TV Apple TV 1
Apple TV 2
Apple TV 3
Apple TV 4
Amazon Amazon Fire TV
Amazon Fire TV 2
Roku Roku 3
Roku 4
Google Nexus Player
BD (apparaten met ondersteuning voor HDMI-CEC van)
Samsung, LG, Panasonic, Philips, Sony, etc.
HTS (apparaten met ondersteuning voor CEC van)
Samsung, LG, Panasonic, Philips, Sony, etc.
Set-top box BSkyB DSI8215WDR
Hdsky-XEU
HDskyDIR
TDS850NB
Virgin CT8620
BT DTR-T4000
TalkTalk DN360T
Gezin kijkt gezellig foto's vanaf mobiele apparaten rechtstreeks op een Samsung SUHD TV.

Smart View

Met Smart View deel je heel eenvoudig materiaal vanaf je smartphone, tablet of PC. Gewoon even dubbelklikken of tikken en je foto's, video's en muziek komen meteen op je TV. Je hoeft je nooit meer met z'n allen te verdringen rond dat ene schermpje om je video van dat leuke feest te bekijken. Hij gaat gewoon rechtstreeks naar je mooie, grote Samsung TV, zodat iedereen ervan kan genieten.

Speel allerlei spellen rechtstreeks op je Samsung SUHD TV.

Games

Of je nu een game-console hebt of niet, je beleeft veel plezier aan de games die je rechtstreeks op je Samsung TV kan spelen. Je hebt alleen een game-controller en een internetverbinding nodig om je favoriete games te spelen via het Game Panel van de Samsung Smart Hub.

* Om zonder console te kunnen gamen heb je een internetverbinding en de afzonderlijk verkrijgbare game-controller nodig.
* Het is mogelijk dat sommige applicaties en diensten niet in alle regio's en/of niet op alle modellen beschikbaar zijn. Zie de modelspecificaties voor details.
* Prestaties hangen mede af van het gebruikte thuisnetwerk.
* NETFLIX-ABONNEMENT EN INTERNETVERBINDING VEREIST
* Marvel's Daredevil, Marvel's Jessica Jones ⓒ 2016 MARVEL & ABC Studios