Samsung-television Wi-Fi-yhteyden ongelmien ratkaiseminen

Samsung-televisio Wi-Fi-reitittimen vieressä

Voit parantaa Samsung-television Internet-yhteyttä usealla eri tavalla riippumatta, onko yhteys katkennut kokonaan vai onko se heikko. Saat suosikkisarjasi tai urheilulähetyksen takaisin näyttöön hetkessä!

Huomautus: Jos tämä on ensimmäinen kerta, kun muodostat television Internet-yhteyden, siirry kohtaan "Muodosta Internet-yhteys uudelleen". Tarkista ennen alla olevien neuvojen kokeilemista, ettei television ja reitittimen välissä ole esteitä ja tarkista myös television ja reitittimen välinen etäisyys. Jos televisiossa on Wi-Fi-yhteys, yhteyden muodostaminen voi kestää hetken, kun televisio käynnistetään. Odota 30 sekuntia ja tarkista, toimiiko yhteys.

Reititin ja Samsung-televisio eri tiloissa, joiden välillä on seinä

Joskus sekä television ja reitittimen irrottaminen virtalähteestä ja niiden kytkeminen takaisin ratkaisee yhteysongelmia.

1 Irrota varovasti sekä television että reitittimen virtajohto.
2 Odota sen jälkeen vähintään 30 sekuntia.
3 Kytke television ja reitittimen virtajohdot takaisin. Tämä aiheuttaa molempien laitteiden pehmeän nollauksen.
Reitittimen ja Samsung-television virtajohtojen irrottaminen
4 Odota muutama minuutti, jotta laitteet ehtivät muodostaa yhteyden toisiinsa ja tarkista sen jälkeen muutoksen Internet-yhteydessä.
Reititin vilkkuu Samsung-television vieressä
5 Jos ongelma jatkuu, siirry seuraavaan vaiheeseen.

Olet nyt tehnyt reitittimen pehmeän nollauksen ja sinun pitäisi tarkistaa, onko reititin Internet-yhteydessä. Voit tehdä sen siirtymällä toiselle kotisi laitteelle, joka on myös yhdistettynä reitittimeen. Jos muissakaan laitteissa ei ole Internet-yhteyttä, ongelma on todennäköisimmin reitittimessä eikä televisiossa. Siinä tapauksessa sinun on otettava yhteys Internet-palveluntarjoajaasi.

Kannettava tietokone, tabletti ja puhelin reitittimen lähellä

Jos muissa laitteissa ei ole yhteysongelmia, ongelma on todennäköisimmin televisiossa. Jatka seuraavaan vaiheeseen.

Olet nyt varmistanut, että reititin on Internet-yhteydessä, ja sinun pitäisi tarkistaa reitittimen ja television välinen yhteys. Tarkista seuraavat asiat:

• Onko reititin yhdistetty televisioon Ethernet-kaapelilla? Jos ei, suosittelemme vahvasti käyttämään Ethernet-kaapelia television yhdistämisessä. Se varmistaa television vakaan Internet-yhteyden.
Reitittimen Ethernet-kaapelin portti
  • Jos olet jo muodostanut yhteyden Ethernet-kaapelilla, varmista, että Ethernet-kaapeli toimii eikä se ole vaurioitunut. Voit testata kaapelin liittämällä sen toiseen laitteeseen, kuten kannettavaan tietokoneeseen, ja varmistamalla, ettei Ethernet-kaapeli ole vaurioitunut.
  • Jos television yhdistäminen Ethernet-kaapelilla ei ole mahdollista, siirrä reititin mahdollisimman lähelle televisiota. Television ja reitittimen välissä ei saa olla esteitä, kuten seiniä, muita sähkölaitteita jne.

Jos ongelma jatkuu, siirry seuraavaan vaiheeseen.

Koska ongelma ei ole yhteydessä television ja reitittimen välillä, kokeile television verkon määrittämistä uudelleen. Toimi seuraavasti:
1 Valitse televisiossa Valikko.
2 Valitse Asetukset ja sitten Kaikki asetukset.
3 Valitse Yhteys.
4 Valitse Verkko ja sitten Määritä uudelleen.
Määritä uudelleen korostettuna verkon asetusvalikossa
5 Sinulta kysytään, haluatko määrittää verkkoasetukset uudelleen. Valitse Määritä uudelleen.
6 Kun verkko on määritetty uudelleen, määritä yhteys uudelleen valitsemalla Verkkoasetukset.
7 Jos ongelma jatkuu, siirry seuraavaan vaiheeseen.

Jos ongelma ei ole korjaantunut, tehdasasetusten palauttaminen voi olla tarpeen. Muista, että tämä ei ole sama kuin verkon määrittäminen uudelleen.

1 Valitse televisiossa Valikko.
2 Valitse Asetukset ja sitten Kaikki asetukset.
3 Valitse Yleiset ja tietosuoja.
4 Selaa luettelon loppuun ja valitse Palauta.
Palauta korostettuna Yleiset ja tietosuoja -valikossa
5 Sinun on syötettävä PIN-koodi (oletuskoodi on 0000). Valitse Palauta.
6 Valitse sitten OK. Televisio palauttaa tehdasasetukset automaattisesti hetken kuluttua.
7 Jos nämä vaiheet eivät vastaa televisiosi asetuksia, valitse Asetukset, Tuki ja sitten Itsediagnoosi. Palauta-komento komento löytyy tästä valikosta. Jos tarvitset yksityiskohtaiset ohjeet, avaa mallisi käyttöopas.
8 Tehdasasetusten palauttamisen jälkeen sinun on tehtävä television alkumääritys ja muodostettava television Internet-yhteys uudelleen. Jos ohitit Internet-yhteyden muodostamisen alkumäärityksessä, voit muodostaa Internet-yhteyden seuraavan kohdan mukaan.

Tehdasasetusten palauttamisen jälkeen kaikki televisiosi asetukset on poistettu ja Internet-yhteys on muodostettava uudelleen. Toimi seuraavasti:

1 Valitse televisiossa Valikko.
2 Valitse Asetukset ja sitten Kaikki asetukset.
3 Valitse Yhteys ja sitten Verkko.
4 Valitse Avaa verkkoasetukset.
Avaa verkkoasetukset korostettuna Verkko-valikossa
5 Valitse Langallinen, jos televisiosi on liitetty Ethernet-kaapelilla, tai Langaton, jos haluat yhdistää television Wi-Fi-verkkoon.
6 Jos valitsit Langallinen, yhteys muodostetaan automaattisesti. Jos valitsin Langaton, valitse Wi-Fi-verkkosi nimi, anna verkon salasana ja valitse Valmis.
7 Kun Internet-yhteys on muodostettu, valitse OK.

Jos television yhdistäminen Wi-Fi-verkkoon ei vieläkään onnistu kaikkien edellä kuvattujen vaiheiden jälkeen, Samsung-tuki antaa lisäohjeita.