Hoe krijg ik het beeld van de televisie op mijn smartphone of tablet?

Hoe krijg ik het beeld van de televisie op mijn smartphone of tablet?

smartviewDruk voor meer informatie op de Smart View afbeelding rechts.

Zowel je televisie als je tablet of smartphone horen op hetzelfde WiFi-netwerk te zijn aangesloten. Ook moet de app 'Samsung SmartView’ geïnstalleerd zijn op de smartphone of tablet. Je kunt de app downloaden via Google Play.

Stappenplan
1. Open Samsung SmartView op je tablet of smartphone;
2. Selecteer de televisie waarmee verbinding moet worden gemaakt;
3. Wanneer voor de eerste keer verbinding wordt gemaakt met de tv, verschijnt een melding op de televisie om de verbinding tot stand te brengen. Selecteer 'Toestaan' en kies 'Ok';

4. Tik vervolgens op 'Dual TV' om het beeld van de televisie weer te geven op de tablet of smartphone.

Nu kun je ook op je smartphone of tablet tv kijken!

Heb je nog vragen?
Neem dan contact op met onze Nederlandse of Belgische Service- en Informatielijn. Wij helpen je graag persoonlijk verder.

Deel je mening om ons te helpen met verbeteren.

• Q1
  • Q2
  • Q3