Ladda ner den senaste versionen av Bixby Vision

Det finns två sätt att ladda ner den senaste versionen av Bixby Vision.

Bild på Bixby Vision-appen i Galaxy Store.

1. Automatisk uppdatering

Om en uppdatering krävs när du kör Bixby Vision kommer vi att be dig att installera den nya uppdateringen först.

2. Kontrollera den senaste versionen på inställningarna för Bixby Vision

Bild på Bixby Vision. Tryck på Fler alternativ-ikonen i högra hörnet. Bild på Bixby Vision. Tryck på Fler alternativ-ikonen i högra hörnet.

Steg 1. Kör Bixby Vision-appen och tryck på ikonen för fler alternativ längst upp i högra hörnet.

Bild på Bixby Vision. Tryck på "Inställningar". Bild på Bixby Vision. Tryck på "Inställningar".

Steg 2. Tryck på "Inställningar" på menyn i bild.

Bild på Bixby Vision. Tryck på ”Inställningar”. Bild på Bixby Vision. Tryck på ”Inställningar”.

Steg 3. I menyn "Inställningar" tryck på alternativet "Om Bixby Vision".

Bild på Bixby Vision. Tryck på ”Inställningar”. Bild på Bixby Vision. Tryck på ”Inställningar”.

Steg 4. Nu kan du se all information Om Bixby Vision och den installerade versionen.