Använda Bixby Vision

Bixby Vision kan användas på följande sätt beroende på om du använder den från kameran, galleriet, en bild från en webbplats eller från en genväg på huvudskärmen.

Bixby Vision vid användning för textigenkänning på en webbplats.
Steg 1. Vy över mobilkameran och visning av menyn ”More” (mer). Steg 1. Vy över mobilkameran och visning av menyn ”More” (mer).

Steg 1. Öppna kameran och välj ”More” (mer) på den högra sidan.

Steg 2. Vy över mobilkameran och ett tryck på alternativet ”Bixby Vision”. Steg 2. Vy över mobilkameran och ett tryck på alternativet ”Bixby Vision”.

Steg 2. I menyn som visas väljer du ”Bixby Vision”.

Steg 1. Vy över galleriet i vår enhet när önskad bild har valts. Steg 1. Vy över galleriet i vår enhet när önskad bild har valts.

Steg 1. Öppna galleriet och välj den bild som du använda.

Steg 2. Vy över vår valda bild. Ett tryck på ikonen Bixby Vision i det övre högra hörnet. Steg 2. Vy över vår valda bild. Ett tryck på ikonen Bixby Vision i det övre högra hörnet.

Steg 2. Välj ikonen Bixby Vision högst upp på den högra sidan.

Steg 1. Vy över Samsungs webbplats. Långtryckning på den valda bilden. Steg 1. Vy över Samsungs webbplats. Långtryckning på den valda bilden.

Steg 1. Öppna Samsung Internet och gör en långtryckning på bilden du vill söka.

Steg 2. Vy efter en långtryckning och öppning av menyn där vi trycker på ”Search with Bixby Vision” (sök med Bixby Vision). Steg 2. Vy efter en långtryckning och öppning av menyn där vi trycker på ”Search with Bixby Vision” (sök med Bixby Vision).

Steg 2. Välj ”Search with Bixby Vision” (sök med Bixby Vision) i menyn.

Steg 3. Visning av resultat som relaterar till den valda bilden. Steg 3. Visning av resultat som relaterar till den valda bilden.

Steg 3. Alla sökresultat som relaterar till den valda bilden visas på din skärm.

Steg 1. Visa från vårt galleri med tryck på menyn på Bixby Vision-ikonen högst upp på höger sida. Steg 1. Visa från vårt galleri med tryck på menyn på Bixby Vision-ikonen högst upp på höger sida.

Steg 1. Öppna Bixby Vision enligt anvisningarna i galleriavsnittet. Tryck på meny på ikonen Bixby Vision högst upp på den högra sidan.

Steg 2. Vy från Bixby Vision och trycket på det övre högra hörnet. Steg 2. Vy från Bixby Vision och trycket på det övre högra hörnet.

Steg 2. Tryck på menu högst upp på höger sida.

Steg 3. Vy över menyn och trycket på Settings (inställningar). Steg 3. Vy över menyn och trycket på Settings (inställningar).

Steg 3. Tryck på ”Settings” (inställningar).

Steg 4. Vy över Bixby Vision-inställningarna utan val av ”Add Bixby Vision to Apps screen” (lägg till Bixby Vision till app-skärmen). Steg 4. Vy över Bixby Vision-inställningarna utan val av ”Add Bixby Vision to Apps screen” (lägg till Bixby Vision till app-skärmen).

Steg 4. Välj “Add Bixby Vision to Apps screen” (lägg till Bixby Vision till app-skärmen).

Steg 5. Vy över Bixby Vision-inställningarna Add Bixby Vision to Apps screen” (lägg till Bixby Vision till app-skärmen). Steg 5. Vy över Bixby Vision-inställningarna Add Bixby Vision to Apps screen” (lägg till Bixby Vision till app-skärmen).

Steg 5. Nu kan du se att det valda alternativet har aktiverats.

Steg 6. Vy över huvudskärmen med Bixby Vision-appen. Steg 6. Vy över huvudskärmen med Bixby Vision-appen.

Steg 6. Gå till huvudskärmen, där app-ikonen visas. Tryck på den för att öppna ”Bixby Vision”.