Hur Bixby Vision kan stödja synskadade

Samsung arbetar varje dag för att föra våra produkter närmare alla människor, vilket gör dem enklare att använda vid behov genom en serie specifika applikationer och funktioner.

Bild på aktivering av Tillgänglighetslägen och Tips.

Ett exempel är Bixby Vision och dess många användarvänliga funktioner. Vi tillhandahåller följande tillgänglighetsfunktioner för att hjälpa synskadade från Bixby Vision version 3.5 eller senare.

Dessa funktioner är:

• Scenbeskrivare: Du kan fotografera en scen och lyssna på en röst som beskriver scenen.
Bild på skärmen för Scenbeskrivaren.
  • Objektidentifikator: Känner igen objekt och förklarar vad de är.
Bild på Objektidentifikatorn som känner igen en soffa.
  • Textläsare: Läser den igenkända bokstaven om du fokuserar på bokstaven.
Bild på Textläsaren som används på en text på Bixby Vision-siten.
  • Färgdetektor: Beskriver färgen med ljudröst om du riktar kameran mot objektet du vill fånga.
Bild på Färgdetektorn som används på en bild.