[2022] Hur du installerar och konfigurerar din Samsung Odyssey Ark Gaming Monitor

[2022] Hur du installerar och konfigurerar din Samsung Odyssey Ark-spelskärm

När du installerar och konfigurerar Odyssey Ark-skärmen kan du justera positionen på Ark-skärmen genom att använda det höjdjusterbara stativet (HAS). På detta sätt kan du luta och vrida skärmen för bästa visningsvinkel.

Obs! Odyssey Ark-skärmens färg och form utvändigt kan skilja sig åt från de bilder som visas. Om du har problem med din produkt ska du kontrollera om det finns tillgängliga programvaruuppdateringar.

Hur du installerar och konfigurerar din Samsung Odyssey Ark-spelskärm Hur du installerar och konfigurerar din Samsung Odyssey Ark-spelskärm

Obs! Du kan besöka ”Hur du använder din Odyssey Ark-spelskärm” för mer information.

Du kan använda instruktionerna nedan för att installera din Odyssey Ark gaming monitor.

1 Tryck först in stativpelaren i huvudenheten.
Tryck först in stativhalsen i huvuddelen.
2 Vrid stativpelaren 90 grader medurs.
Vrid stativpelaren 90 grader medurs.
3 Dra åt anslutningsskruven på stativpelarens mitt.
Fäst sedan anslutningsskruven i mitten av stativhalsen.
4 Vrid sedan stativpelaren 180 grader moturs.
Vrid sedan stativhalsen 180 grader moturs.
5 Fäst anslutningsskruven ordentligt i mitten av stativpelaren igen.
Fäst anslutningsskruven ordentligt i mitten av stativhalsen igen.
6 Placera sedan stativpelaren på stativhalsen. Se till att stativpelaren är ordentligt ansluten.
Placera sedan stativbasen på stativpelaren. Se till att stativpelaren är ordentligt ansluten.
7 Fäst anslutningsskruven ordentligt i botten på stativbasen.
Fäst anslutningsskruven ordentligt i botten på stativbasen.
8 Stativet är nu ihopsatt.
Stativet är nu ihopsatt!

Tänk på följande försiktighetsåtgärder när du flyttar Odyssey Ark

• Flytta produkten genom att hålla stativbasen med ena handen och stativpelaren med den andra.
Flytta produkten genom att hålla stativbasen med ena handen och stativpelaren med den andra.
  • Tryck inte direkt på skärmen och håll inte i själva skärmen när du flyttar produkten.
Tryck inte direkt på skärmen och håll inte i själva skärmen när du flyttar produkten.
  • Produkten är mycket tung. Se till att så att det är fler än en person som håller i produkten.
Produkten är mycket tung. Se till att så att det är fler än en person som håller i produkten.

Se till så att du kontrollerar utrymmet runt Odyssey Ark när du placerar den på önskad plats

Det bör finnas tillräckligt med utrymme för ventilation där produkten är placerad. En hög invändig temperatur kan orsaka brand eller skada på produkten.

Lämna ett tillräckligt stort utrymme runt produkten vid installation, enligt vad som visas nedan:

Lämna ett tillräckligt stort utrymme runt produkten vid installation.

The Odyssey Ark kan lutas i önskad riktning. Stativets höjd kan också justeras.

Justera produkten
Justera produkten
  • Vi rekommenderar att du flyttar Odyssey Ark-skärmen och stativet försiktigt. Tryck inte direkt på skärmen.

• När du justerar stativets höjd kan du höra ett ljud som orsakas av att stativet glider på plats. Detta är normalt och inte ett produktfel.

• Se till att inga kablar fastnar i utrymmet när du justerar höjden.

Försiktighet: Tänk på följande anvisningar när du flyttar Odyssey Ark.

• Ta tag i skärmens övre och nedre del när du justerar lutningen.
Ta tag i skärmens övre och nedre del när du justerar lutningen.
  • Ta tag i skärmens vänstra och högra sida när du justerar vridningen.
Ta tag i skärmens vänstra och högra sida när du justerar vridningen.
  • Ta tag mitt på skärmens undersida när du justerar höjden.
Ta tag mitt på skärmens undersida när du justerar höjden.
  • För att undvika eventuella skador ska du INTE hålla i stativet när du justerar skärmen.

• Om skärmen inte är plan efter att du har gjort dina justeringar kan du hålla i skärmens kant på vänster och höger undersida och sedan justera vinkeln enligt önskemål.
Om skärmen inte är plan efter att du har gjort dina justeringar kan du hålla i skärmens kant på vänster och höger undersida och sedan justera vinkeln enligt önskemål.
  • Håll inte i eller tryck inte på displayen.

Du kan rotera Odyssey Ark med hjälp av bildguiderna nedan.

• Liggande → Stående
Liggande → Stående
Liggande → Stående
  • Stående → Liggande
Stående → Liggande
Stående → Liggande
  • Se till att dra ut stativet helt innan du roterar produkten.

• Om stativet inte är helt utdraget kan det hända att det inte går att rotera produkten. Om du roterar produkten med våld kan stativet skadas.

• Var försiktig så att du inte träffar stativet med skärmen när du roterar produkten.
Optimalt visningsavstånd

Odyssey Arks 55-tum, 1000R böjd skärm skapar den perfekta spelmiljön.

Det optimala visningsavståndet är över 80 cm.