Galaxy Buds - tips och försiktighetsåtgärder vid laddning

Obs: Informationen nedan gäller Galaxy Buds2 Pro. För specifik information om funktioner och instruktioner för olika modeller, se bruksanvisningen för respektive modell.

Ladda batteriet

• Se till att batteriet är fullständigt laddat innan du använder hörlurarna för första gången, eller om de inte har använts under en längre tid. När du laddar batteriet för första gången eller när batteriet är helt urladdat behöver hörlurarna minst 10 minuters laddningstid för att starta.
  • Kontrollera riktningen på öronsnäckorna och sätt in dem i höger respektive vänster fack i laddningsfodralet, anslut sedan laddningskabeln.
  • Laddningsfodralet har ett inbyggt batteri och när fodralet är anslutet till en laddare laddas det samtidigt med hörlurarna inuti. Hörlurarna laddas även när laddningsfodralet inte är anslutet till en laddare.
galaxy buds batteri laddningsfodral

Obs:

• Koppla ur laddaren när du inte använder den, så sparar du energi.
  • Eftersom laddaren inte har någon strömbrytare, bör du koppla ur laddaren från eluttaget för att undvika onödig strömförbrukning.

Indikatorlampan visar dig batteristatusen för hörlurarna och laddningsfodralet.

hörlurarnas indikatorlampa sitter inuti laddningsfodralet och visar laddningsstatusen för hörlurarna. Laddningsfodralets indikatorlampa sitter på framsidan av laddningsfodralet och visar laddningsstatusen för själva fodralet.

Indikator för hörlurarnas batteri

galaxy buds batteri indikator öronsnäckor
  • Rött: Laddar
  • Grönt: Fullt laddad
  • Blinkar rött: Laddning är blockerad på grund av onormal temperatur

Indikator för laddningsfodralets batteri

galaxy buds laddningsfodral batteri indikator
  • Rött: Laddar
  • Grönt: Fullt laddad
  • Blinkar rött (Snabbt): Laddning är blockerad på grund av onormal temperatur
  • Blinkar rött (Blinkar efter att locket till laddningsfodralet stängts): Batterinivån är lägre än 10 %
  • Rött (Tänds i fem sekunder efter att locket till laddningsfodralet stängts): Batterinivån är högre än 10 % men lägre än 30 %
  • Gult (Tänds i fem sekunder efter att locket till laddningsfodralet stängts): Batterinivån är högre än 30 % men lägre än 60 %
  • Grönt (Tänds i fem sekunder efter att locket till laddningsfodralet stängts): Batterinivån är högre än 60 %

Obs:

• Om indikatorlampan för batteriet inte fungerar enligt beskrivningen under laddningen kan du prova att koppla bort laddaren från laddningsfodralet och sedan koppla in den igen.

Tänk på följande när du laddar.

• Korrosion kan uppstå i Galaxy Buds om svett eller fukt kommer in i laddningsenheten. Om svett eller fukt kommer in i laddningsenheten eller i hörlurarna ta alltid bort fukten innan du placerar hörlurarna i laddningsfodralet igen.
  • När du laddar laddningsfodralet med en USB-kabel som är ansluten till en dator, kan laddningen gå långsamt på grund av låg strömstyrka.
  • Galaxy Buds och laddaren kan bli varma under laddningen. Detta är normalt och påverkar inte livslängden eller funktionerna i Galaxy Buds. Om batteriets temperatur stiger över en viss nivå, kan laddningen komma att avbrytas av säkerhetsskäl. Om dina Galaxy Buds blir varma under laddningen, ta bort Galaxy Buds från den trådlösa laddningsplattan och låt dem svalna innan du återupptar laddningen.
  • Om du laddar när det finns fukt i laddningsuttagen kan dina Galaxy Buds skadas. Det måste vara helt torrt innan du laddar dem igen.
  • Var försiktig så att du inte böjer USB-kabeln. USB-kabeln kan bli nött eller gå sönder. Om USB-kabeln är skadad, får den inte användas till laddning.
  • Förvara hörlurarna i laddningsfodralet eller stäng laddningsfodralet när du laddar.
  • När du har anslutit Buds till din mobila enhet, öppna Galaxy Wearable-appen på din mobila enhet och kontrollera batteristatusen för båda hörlurarna och laddningsfodralet. När batterinivån är låg, får du en avisering i aviseringspanelen på din mobila enhet.

Obs:

• När du köper produkter som säljs separat, se till att du köper äkta produkter från Samsung Electronics. Användning av andra tillbehör kan orsaka skador som inte täcks av garantin.
  • Bilder och inställningsmenyer kan variera beroende på modell och programvaruversion.