Så här använder du Galaxy AI-funktionerna i S24-serien

Galaxy AI visas i text mot en grå bakgrund

Med lanseringen av Galaxy S24-serienhar Samsung inlett en ny era med de senaste funktionerna som drivs av Galaxy AI-teknik. De flesta Galaxy AI-funktioner kräver ett Samsung-konto men vissa kan användas online eller offline.

De som har ett Samsung-konto kan använda alla funktioner i Galaxy AI, förutom Generativ bakgrundsbild som endast kan användas online. Onlinebearbetning av funktioner kräver internetåtkomst.

Funktioner som fungerar offline behöver inte en internetanslutning. Dessa inkluderar; Liveöversättning, Transkriptionshjälp i röstinspelningsappen, och mycket mer.

Observera: En internetanslutning kan krävas för vissa funktioner som kräver ett Samsung-konto.

Tabellen ger dig en tydligare uppfattning om hur du kan använda Galaxy AI

Funktion

Kategori

Samsung Account

Offline

Online

Tolk

Telefon

X

Liveöversättning

Telefon

X

Chattöversättning

Tangentbord

X

Stil och grammatik*

Tangentbord

Autoformat

Anteckningar

X

Stavningskontroll

Anteckningar

X

Generera omslag

Anteckningar

X

Sammanfatta

Anteckningar

X

Översätt

Anteckningar

X

Sammanfattningar

Röstinspelare

X

Transkriptionshjälp

Röstinspelare

X

Sammanfatta

Samsung Internet

X

Översätt

Samsung Internet

X

Generativ redigering

Galleri

X

Realtidsväderbakgrund

Galleri

X

Generativ bakgrundsbild

Google-konto

X

X

*Du kanske måste aktivera inställningen Bearbeta endast data på enheten för att använda tangentbordsfunktionen Stil och grammatik. Gör detta genom att öppna Inställningar > Avancerade funktioner > Avancerad intelligens > Samsung tangentbord > Stil och grammatik > Aktivera Bearbeta data endast på enheten.