Så här använder du Liveöversättning för telefonsamtal på Galaxy S24

S24 levereras med ett antal AI-drivna funktioner, inklusive Liveöversätt. Den här funktionen översätter telefonsamtal i realtid direkt på din enhet. Du får i princip din egen personliga översättare, vilket gör flerspråkig kommunikation enklare.

En person som använder funktionen Liveöversätt under ett telefonsamtal.

Anteckningar!

• Vid tidpunkten för utgivningen stöds 13 språk (17 regioner), fler språk kommer att läggas till i framtida uppdateringar.

• Några av nedanstående språk som stöds är endast tillgängliga genom att ladda ner ett språkpaket.

• Språk som stöds (Regioner)
    Förenklad kinesiska, engelska (Indien, Storbritannien, USA), franska, tyska, hindi, italienska, japanska, koreanska, polska, portugisiska (Brasilien), spanska (Mexiko, Spanien, USA), thai, vietnamesiska.

Innan du kan använda Liveöversättning måste du aktivera funktionen i enhetens inställningar. Följande instruktioner hjälper dig att genomföra processen.

Obs! Se till att du är ansluten till ett nätverk och är inloggad på ditt Samsung-konto innan du fortsätter.

Skärmen Inställningar Skärmen Inställningar

Steg 1. Öppna Inställningar > Tryck på Avancerade funktioner.

Inställningsskärm för Avancerade funktioner Inställningsskärm för Avancerade funktioner

Steg 2. Tryck på Avancerad intelligens.

Inställningsskärm för Avancerad intelligens Inställningsskärm för Avancerad intelligens

Steg 3. Tryck på Telefon.

Skärm med Liveöversätt "På" Skärm med Liveöversätt "På"

Steg 4. Tryck på knappen så att den är .

* Om ett popup-fönster visas när du trycker på knappen följer du anvisningarna på skärmen.

Inställningar för skärmen Liveöversätt Inställningar för skärmen Liveöversätt

Steg 5. Ställ in ditt språk i avsnittet Jag och den andra personens språk i avsnittet Annan person.

* Om du behöver ladda ner språket trycker du på hämta-ikonen bredvid det nödvändiga språket. Rulla till högst upp på sidan när nedladdningen är klar, och tryck på språket du behöver.

Inställningar i fliken Fler alternativ i Samsung Phone-appen Inställningar i fliken Fler alternativ i Samsung Phone-appen

Obs! Du kan också komma till inställningsskärmen för Live-tolkning från Samsungs Telefon-app > ikonen Fler alternativ (tre vertikala punkter) > Inställningar > Liveöversätt.

När du har ställt in Liveöversättning i enhetens inställningar är det dags att prova den här nya funktionen under ett telefonsamtal.

Pågående samtal med en annan person Pågående samtal med en annan person

Steg 1. Ring eller ta emot ett samtal med hjälp av den inbyggda telefonappen > Tryck på Samtalsassistans.

Pågående samtal med en annan person Pågående samtal med en annan person

Steg 2. Tryck på Liveöversätt.

Liveöversättning i realtid under ett samtal Liveöversättning i realtid under ett samtal

Steg 3. Röstassistenten Bixby använder automatiskt språkkonfigurationen som valts i enhetens inställningar för att starta konversationen.

Obs! Översättningsresultat och kvalitet kan variera varje gång.

Obs! Andra funktioner inkluderar–

• Tysta röst: Medger att du blockerar den andra partens eller din egen röst under ett samtal så att endast översättningen hörs.
  • Språk- och röstinställningar för varje person: Medger att du ställer in språk och röster som ska användas för samtal med specifika telefonnummer eller kontakter.