Så här ställer du in och använder funktionerna för Surfhjälp på Galaxy S24

Surfhjälp är en del av Samsung Internet-appen och innehåller en sammanfattnings- och en översättningsfunktion som är utformade för att spara tid och göra surfningen på internet mer effektiv. Använd Surfhjälp på Galaxy S24 för att sammanfatta eller översätta artiklar på en webbsida.

Surfhjälp på Galaxy S24

Obs!

• Vid lanseringen stöds 13 språk (17 regioner). Fler språk kommer att läggas till i framtida uppdateringar.

• Språk som stöds (Regioner)
    Förenklad kinesiska, engelska (Indien, Storbritannien, USA), franska, tyska, hindi, italienska, japanska, koreanska, polska, portugisiska (Brasilien), spanska (Mexiko, Spanien, USA), thai, vietnamesiska.

• Du måste vara ansluten till ett nätverk och inloggad på ditt Samsung-konto innan du kan använda AI-funktionerna i Surfhjälpen.

• Uppdatera till den senaste versionen av Samsung Internet-appen om du vill använda Surfhjälpen.

Funktionen Sammanfatta är en AI-funktion för Surfhjälp i Samsung Internet-appen. Den sammanfattar innehållet på en webbsida till några huvudpunkter.

Så här ställer du in funktionen Sammanfatta

Popup-lista med verktyg Popup-lista med verktyg

Steg 1. Öppna Samsung Internet-appen > verktygsikonen (tre horisontella linjer) > Inställningar.

På-knapp i funktionen Sammanfatta På-knapp i funktionen Sammanfatta

Steg 2. Välj Surfhjälp > Sammanfatta > -knappen.

Så här använder du funktionen Sammanfatta

Samsung nyhetsartikel Samsung nyhetsartikel

Steg 1. Öppna Samsung Internet-appen > Gå till vilken webbsida som helst > Surfhjälp-ikonen.

Samsung-nyhetsartikel med alternativ för Surfhjälp. Samsung-nyhetsartikel med alternativ för Surfhjälp.

Steg 2. Välj Sammanfatta.

Punktad sammanfattning av en Samsung-nyhetsartikel Punktad sammanfattning av en Samsung-nyhetsartikel

Steg 3. Texten kommer att sammanfattas i punktform.

*Du kan också översätta den sammanfattade webbsidan.

Obs! Funktionen Sammanfatta stöds inte på alla webbplatser.

Funktionen för surfhjälpsöversättning använder läget On-device för att översätta innehållet på webbplatser och sociala medieplattformar.

Obs! Översättnings- och On-device-lägena kräver språkpaket för att fungera. Var medveten om att vissa språk ännu inte är tillgängliga.

Hur man använder funktionen Översätt

Samsung nyhetsartikel Samsung nyhetsartikel

Steg 1. Öppna Samsung Internet-appen > Gå till vilken webbplats som helst > Surfhjälpsikonen.

Popup-fönster med alternativen att sammanfatta eller översätta en online-artikel Popup-fönster med alternativen att sammanfatta eller översätta en online-artikel

Steg 2. Välj Översätt.

Rullgardinsmeny med språk att översätta artikeln till. Rullgardinsmeny med språk att översätta artikeln till.

Steg 3. Välj önskat språk > Översätt.

Obs! Sammanfattnings- och översättningsresultaten kan variera varje gång.