Tips om hur du tar hand om din Galaxy Fold

Det finns flera rekommendationer du kan tänka på för att säkerställa att din Galaxy Fold fungerar korrekt. Titta på videon och följ dessa tips för att ta hand om din enhet.

Tips om hur du tar hand om din Galaxy Fold Tips om hur du tar hand om din Galaxy Fold

En vanlig orsak till att Galaxy Fold skadas är på grund av felaktig vikning eller utfällning.

Att fälla ut enheten med båda händerna är säkrare än att trycka isär skärmen med fingret.

Vik inte enheten bakåt.

Var försiktig så att du inte viker enheten om det finns föremål som mynt eller nycklar inuti den.

Använd ett av Samsung godkänt skärmskydd och fodral för att skydda din enhet.

Utsätt inte kameralinsen för direkt solljus.

Det kan skada kamerasensorn.

Även om Galaxy Z Fold3 är den första vattentåliga vikbara mobilen.

var försiktig med att utsätta enheten för vatten.

Förvara inte enheten i mycket kalla eller mycket varma temperaturer.

Använd inte skadade eller felaktiga laddare.

SAMSUNG

OBS: Om din enhet är skadad vänligen kontakta Samsung Support för en auktoriserad reparation, vi hjälper dig gärna.