Varför visas batteriprocenten för mina Galaxy Buds+ på nytt sätt?

I äldre versioner av appen Galaxy Wearable visades återstående batteriprocent separat för vardera hörlur. I den senaste versionen av appen Galaxy Wearable visas batteristatusen oftast som ett gemensamt procentvärde. Endast under vissa speciella förhållanden kommer batteristatusen att visas separat.

Innan uppdateringen
Batteristatus för Galaxy Buds innan uppdatering av Galaxy Wearables Batteristatus för Galaxy Buds innan uppdatering av Galaxy Wearables
Efter uppdateringen
Batteristatus för Galaxy Buds efter uppdatering av Galaxy Wearables Batteristatus för Galaxy Buds efter uppdatering av Galaxy Wearables

Om en utav hörlurarna är utgråade inne I galaxy wearable appen så kan detta innebära att den har en annan mjukvaru version. Följ instruktionerna på skärmen för att uppdatera mjukvaran.

Det visas bara en hörlur inne I galaxy wearable appen.

För att uppdatera mjukvaran:

1 Tryck på “Visa uppdatering”.
2 Tryck på “Uppdatera”.