Kuidas sünkroonida oma galerii Google’i kontoga pilve
Samsung Galerii pilvesünkroonimine Google'iga on Samsung Galerii ja Google Fotode ühiselt pakutav kahesuunaline sünkroonimisteenus. Google'i konto linkimisel kajastuvad Galeriis lisatud, muudetud või kustutatud fotod ja videod Google Fotodes ning kõigi sama kontoga ühendatud seadmete Galerii rakendustes, võimaldades teil hoida samu fotosid ja videoid mitmes seadmes. Kogu sünkroonitud meedium salvestatakse teie Google'i konto salvestusruumi ja seda saab vaadata otse Google Fotodes.
Märkus:
- See funktsioon on saadaval One UI 9.0 või uuema versiooniga ning varasemate versioonide tugi lisandub aja jooksul. Saadavus võib seadme, riigi, operaatori või tarkvaraversiooni järgi erineda.
- Google'i teenusetingimuste kohaselt ei ole see teenus mõnes riigis saadaval.
Ühendage oma Google'i konto
Saate kontode sidumise algatada otse Galerii rakenduse seadetes või rakenduses kuvatava vihjekaardi kaudu.
* Kui te ei ole veel oma Samsungi kontole sisse logitud, järgige ekraanil kuvatavaid juhiseid, et sisse logida ja anda vajalikud õigused. Pärast sisselogimist puudutage uuesti valikut Fotode ja videote sünkroonimine, et lõpetada oma Google'i konto ühendamine.
Seadistamisel laaditakse vaikimisi üles ainult album Kaamera. Saate muuta üleslaaditavaid albumeid, liikudes jaotisse Galerii > Menüü > Seaded > Fotode ja videote sünkroonimine > Sünkroonitavad albumid ning valides soovitud albumid.
Märkus: teed võivad olenevalt seadmest ja rakenduse versioonist erineda.
Kontrollige ühendust
Pärast linkimise lõpetamist kuvatakse sünkroonimisnupp, mis lülitatakse sisse Galerii rakenduse seadetes menüüs Fotode ja videote sünkroonimine.
Lisaks saate alloleva tee kaudu kontrollida, kas linkimine on lõpule viidud:
Märkus:
- Kui kasutate mitut seadet, sünkroonitakse Galeriis olevad fotod ja videod Samsungi seadmete vahel, mis on sisse logitud samale Samsungi kontole ning mille igaühes on see konto seotud sama Google'i kontoga.
- Kui seade ei ole võrguga ühendatud, ei kajastu Galerii sünkroonimises pilves tehtud muudatused. Kui sünkroonitud fotosid muudetakse, kustutatakse või lisatakse ühenduse puudumise ajal, sünkroonitakse need pärast võrguühenduse taastamist automaatselt pilvega.
- Kui sünkroonimine on välja lülitatud, jäävad varem sünkroonitud fotod ja videod teie Google'i konto salvestusruumis turvaliselt alles. Kuid ainult pilves olevad üksused ei kuvata enam Galerii rakenduses (need peidetakse, mitte ei kustutata). Üksuste loomine, muutmine või kustutamine ei kajastu Google'i konto salvestusruumis, kui sünkroonimine on välja lülitatud.
Eemaldage oma Google'i konto linkimine
Kui soovite kasutada teist kontot, peate enne teise Google'i konto ühendamist olemasoleva lingitud Google'i konto lahti ühendama.
Märkus:
- Konto ühenduse katkestamine tähendab, et pilves olevad fotod ja videod (ilma kohalike originaalideta) ei ole enam Samsung Gallery rakenduses nähtavad.
- Olemasolevaid fotosid ja videoid saab endiselt vaadata Google Photos rakenduses või veebisaidil ning konto taasühendamine võimaldab teil sama sisu Galerii rakenduses uuesti vaadata.
Faili suuruse ja vormingu piirangud: üles saab laadida kuni 200 MB suuruseid fotosid ja kuni 20 GB suuruseid videoid. Toetatud fotovormingud on AVIF, BMP, GIF, HEIC, ICO, JPG, PNG, TIFF, WEBP ja teatud RAW-failid. Toetatud videovormingud on 3GP, 3G2, ASF, AVI, DIVX, M2T, M2TS, M4V, MKV, MMV, MOD, MOV, MP4, MPG, MTS, TOD ja WMV.
Märkus: Failivormingud ja -suurused võivad muutuda vastavalt Google'i üleslaadimispoliitikatele.
SD-kaardid: SD-kaartide jaoks sünkroonimisfunktsiooni ei pakuta, kuna need on väline salvestusruum. SD-kaardile salvestatud fotode ja videote sünkroonimiseks teisaldage need sisemällu ja valige need jaotises Sünkroonitavad albumid.
Turvaline kaust: kui teisaldate praeguses seadmes olevaid ja pilvega sünkroonitud fotosid ning videoid turvalisse kausta, teisaldatakse kohalikud failid turvalisse kausta, samal ajal kui sünkroonitud originaalid jäävad Google'i konto salvestusruumi ja kuvatakse edasi Galerii rakenduses.
Seevastu ei saa ainult pilves olevaid fotosid ja videoid, mille originaalfailid ei asu praeguses seadmes, otse turvalisse kausta teisaldada. Sel juhul peate originaalfailid enne nende teisaldamist seadmesse alla laadima.
Kustuta või taasta üksused
Sünkroonitud foto kustutamisel Galeriist või Google Photosist eemaldatakse see mõlemast kohast ja teisaldatakse see 30 päevaks asukohta Prügikast.
Märkus: Galerii Prügikast sees olevate üksuste kustutamine eemaldab algsed failid jäädavalt Google'i konto salvestusruumist.
Salvestusruumi haldamine ja laiendamine
Saate kasutada Samsung Gallery sünkroonimist iga Google'i kontoga kaasas oleva 15 GB tasuta pilvesalvestusruumiga, ilma tasulist Google'i salvestusruumipaketti tellimata. Kui vajate rohkem salvestusruumi, saate tellida Google One'i paketi. Olemasolevad Google One'i tellijad saavad oma Google'i kontoga sisse logida ja jätkata praeguse paketi kasutamist.
Google'i konto salvestusruumis ruumi vabastamiseks kasutage mittevajalike failide kustutamiseks Google One'i salvestusruumi haldamise funktsiooni. Pidage siiski meeles, et Google Photosi rakenduses sünkroonitud fotode kustutamine kustutab need ka teie Samsungi seadmest ja Galerii rakendusest.
Märkus: oma Google One'i salvestusruumi paketi alandamine või tühistamine ei too kaasa varem salvestatud andmete viivitamatut kustutamist. Teatavate Google'i teenuste kasutamine võib siiski olla piiratud (nt Gmailis meilide saatmine ja vastuvõtmine) ning kui te ei võta rohkem kui 2 aasta jooksul midagi ette, võidakse andmed kustutada.
Samsung Galerii pilvesünkroonimine Google'iga on Google Fotode varundusest eraldi teenus ning Galerii sünkroonimise kasutamiseks ei pea te Google Fotode rakendust installima.
Kui kasutate mõlema teenuse jaoks sama Google'i kontot, kasutavad Samsung Galerii sünkroonimine ja Google Fotode varundamine sama Google'i konto salvestusruumi.
Kui varundate juba fotosid ja videoid teenusega Google Fotod, jäävad varem teenusesse Google Fotod varundatud fotod ja videod muutumatuks ning pärast integreerimist sünkroonitakse Galeriis olevad fotod ja videod automaatselt teenusega Google Fotod.
Varundusfunktsiooni kaudu juba üles laaditud fotosid duplikaatidena ei kuvata. Isegi kui kasutate korraga nii Google Fotode varundamist kui ka Galerii sünkroonimist, ei laadita identseid fotosid kaks korda üles.
Kui kasutasite mõlemat funktsiooni kasutades Google Fotodes salvestusruumi säästvat kvaliteeti, salvestatakse Galerii sünkroonimise kaudu Google'i salvestusruumi talletatud fotod siiski algses kvaliteedis.
Märkus: Samsung Gallerys kuvatakse ainult fotod ja videod, mis sünkroonitakse Galerii kaudu pärast sünkroonimisteenuse sisselülitamist. Enne seda Google'i konto salvestusruumis talletatud fotod ja videod jäävad salvestusruumi, kuid neid ei kuvata Samsung Gallerys automaatselt.
Tingimused & eeskirjad
Galerii sünkroonimine nõuab enne kasutamist Google'i konto ühendamist. Teenuse kaudu sünkroonitud fotod ja videod salvestatakse Google'i konto salvestusruumi ning neid kaitsevad Google'i konto salvestusruumi privaatsus- ja turvameetmed. Eeskirju kohaldatakse konkreetsete kategooriate järgi järgmiselt:
Üksused, mille puhul kehtivad Samsung Gallery eeskirjad:
- Galerii rakenduses kuvatavad andmed
- Funktsioon, mis sünkroonib Galerii rakenduse andmed Google'i salvestusruumiga
Üksused, millele kehtivad Google'i tingimused ja eeskirjad:
- Salvestatud andmete haldamine ja kustutamine
- Pikka aega kasutamata andmete käsitlemine
- Google'i konto salvestusruumis talletatud andmed
- Tasulise salvestusruumi ostmine
aitäh tagasiside eest
Palun vasta kõigile küsimustele.