Pametna rešenja za ekrane u ugostiteljstvu

LYNK™ REACH 4.0

Centralizovano rešenje za upravljanje sadržajem

SISTEM/ARHITEKTURA

Hoteli mogu da koriste najnoviju tehnologiju upravljanja u ugostiteljskim objektima za pružanje raznovrsnih usluga gostima. Samsung LYNK REACH 4.0 objedinjuje pogodnosti tehnologija SINC i REACH zbog čega predstavlja sveobuhvatno rešenje za upravljanje sadržajem. LYNK REACH 4.0 čini boravak gostiju prijatnijim zahvaljujući tehnologiji i prednostima za poboljšanje efikasnosti, što obuhvata veći broj informativnih kanala, praktične opcije za komunikaciju i efikasno upravljanje sobama.

Kao jedinstveno rešenje za upravljanje sadržajem, LYNK REACH 4.0 podržava LAN, WIFI i koaksijalne infrastrukture koje unapređuju upravljanje hotelom, nadzor i kvalitet usluga za goste. Za prenos se koriste hotelski server za upravljanje (PMS) i prilagođeni obrasci, tako da korisnici mogu da osmisle i pruže personalizovane usluge za nezaboravniji doživljaj. To podrazumeva pristup velikom izboru IP kanala i RF kanala, aplikacija i usluga koje ispunjavaju očekivanja gostiju, u sobi i na njihovim mobilnim uređajima.

LYNK REACH 4.0 takođe omogućava dvosmernu komunikaciju između uprave hotela i gostiju. Efikasna daljinska kontrola monitora u sobi, koju nudi ovo rešenje, obezbeđuje kvalitetne usluge u realnom vremenu, bez rada i održavanja u sobi.

Povećajte vidljivost brenda hotela i ponuda sa video kanalom dobrodošlice

Zahvaljujući funkciji LYNK REACH 4.0 hoteli mogu da koriste video kanale dobrodošlice kako bi gostima pružili korisne informacije na privlačniji način. Putem jednostavnog otpremanja video zapisa ili dodavanja URL adresa, menadžeri hotela mogu da prilagode listu kanala sa video snimcima koji predstavljaju sadržaje koje hotel nudi ili reklamiraju specijalne ponude, lokalne događaje ili zanimljivosti. Menadžeri hotela mogu da prilagode oblast video snimka prema svojim potrebama, tako da sadržaj bude prikazan preko celog ekrana ili u prozoru prilagođene veličine. Mogućnost strimovanja ovih promocija na više kanala istovremeno doprinosi prihodu poslovanja hotela i čini brend prepoznatljivijim.

Obogatite gostima doživljaj tokom boravka uz pristup aplikaciji

Rešenje LYNK REACH 4.0 kompanije Samsung smanjuje ukupne troškove vlasništva ugostiteljskih korisnika sa inteligentnim funkcijama koje obezbeđuju kreiranje izveštaja o praćenju u realnom vremenu i centralnu platformu pomoću koje IT menadžeri mogu daljinski da upravljaju procesima. Hoteli mogu da izaberu pojedinačne televizore ili grupe televizora i da nadgledaju postavke televizora i mrežne postavke, informacije o sobama i gostima i prijavljivanje/odjavljivanje gostiju. Ove funkcije predstavljaju efikasan način za uštedu vremena i troškova rada i održavanja budući da osoblje hotela ne mora da obiđe svaku hotelsku sobu, svaki put kada je potrebno obaviti podešavanje.

Poboljšajte pristup zabavi i informacijama za svoje goste

Rešenje Samsung LYNK REACH 4.0 obezbeđuje menadžerima hotela pristup velikom broju IP kanala i RF kanala, čime se dobija hibridna mapa kanala koja gostima nudi bolju zabavu i informacije od onih koje se mogu pronaći na standardnim hotelskim monitorima. Zahvaljujući ovom poboljšanom pristupu, menadžeri hotela mogu na lakši način da sastave i aktiviraju liste kanala za jedinstvene potrebe gostiju. LYNK REACH 4.0 nudi bogatu banku kanala koju hoteli mogu iskoristiti da ponude kvalifikovanim gostima specijalan premium sadržaj koji se plaća, što može predstavljati značajan izvor prihoda pored toga što gosti imaju personalizovane opcije prikaza.

Iskustvo gostiju učinite drugačijim pristupom aplikaciji

Uz LYNK REACH 4.0 ugostiteljski objekti mogu ponuditi gostima istu interaktivnu zabavu koju nude njihovi lični uređaji, ali na monitorima u sobi. Samsung Smart Hub obezbeđuje mrežni prolaz ka raznim aplikacijama, tako da privilegovani gosti imaju na raspolaganju mnogo više od standardnih televizijskih kanala. Uz Smart Hub gosti mogu na jednostavan način da pristupaju aplikacijama za društvene mreže, da uživaju u muzici i da pregledaju vesti putem hotelske IP mreže koja isporučuje TV sadržaj prilagođen njihovim individualnim potrebama. Hoteli imaju kontrolu nad aktiviranjem ili deaktiviranjem pristupa aplikaciji kako bi pružili raznovrsne usluge različitim grupama gostiju.

Isporučite sadržaj na jednostavniji način putem prilagođenog korisničkog interfejsa

LYNK REACH 4.0 poseduje prilagodljiv korisnički interfejs koji korisnicima ugostiteljskih usluga pruža bogat, ličniji doživljaj tokom boravka u sobi. Korišćenje alatke za kreiranje sadržaja koju podržava razvoj sadržaja korisničkog interfejsa sada je jednostavnije i lakše.

Sa velikim izborom potpuno prilagodljivih obrazaca koji se lako koriste, LYNK REACH 4.0 pomaže menadžerima hotela da kreiraju lokalni portal sa porukama i slikama u pozadini koje je moguće uređivati. Ovo rešenje poseduje dostupne obrasce korisničkog interfejsa koji olakšavaju upravljanje sadržajem, ali i njegov razvoj i raspoređivanje. Korisnički interfejs sadrži pojednostavljen meni sa hijerarhijskim prikazom postavki, koji podseća na sistem fascikli na radnoj površini, za lakše pronalaženje lokacija stavki. Pomoću ovog korisničkog interfejsa menadžeri hotela mogu da dodaju slike, video snimke ili tekst, kao i da premeštaju stavke i menjaju njihovu veličinu.

Ponudite personalizovane usluge od prijavljivanja do odjavljivanja

Platforma Samsung LYNK REACH 4.0 postaraće se da gosti dobiju personalizovan tretman i jednostavan pristup pogodnostima i uslugama koje hotel nudi tokom celog njihovog boravka.

• Pri prijavljivanju: LYNK REACH 4.0 server koristi hotelski server za upravljanje prilikom slanja jedinstvenih informacija o gostima ili prikazivanja personalizovanih poruka dobrodošlice.

• Tokom boravka: kada se podaci pošalju na LYNK REACH 4.0 server, menadžeri hotela mogu da šalju personalizovane poruke gostima u vezi sa njihovim boravkom, od listi rezervacija za restoran do rasporeda usluga na drugim lokacijama.

• Brzo odjavljivanje: LYNK REACH 4.0 prikazuje i organizuje sve troškove gostiju na ekranu u sobi tako da gosti mogu brže da se odjave jer ne moraju ići u predvorje hotela

Poboljšajte doživljaj gostiju sa jednostavnim pristupom korisnim informacijama u realnom vremenu

Uz LYNK REACH 4.0 hoteli mogu da pruže gostima personalizovan boravak organizovan prema njihovim rasporedima ili razlozima odsedanja. Gosti mogu na svojim televizorima u sobi lako da pristupe Veb sadržaju, video snimcima i aplikacijama, kao i hotelskim uslugama, turističkim informacijama, vremenskim prognozama, informacijama o letu i drugim sadržajima uz podršku za više jezika. Na primer, televizori u konferencijskim salama mogu da prikažu prilagođen korisnički interfejs i meni koji je specifičan za konvenciju, poput lokacija događaja, obaveštenja o sastancima i opcija za zabavu. Takođe, na televizorima mogu biti prikazani video snimci i slike koje promovišu lokalne događaje, turističke informacije, aktuelna sniženja i druge informacije kojima gosti mogu lako i brzo da pristupe.