MOBILNI UREĐAJI

Galaxy
Note20 Ultra

  Gornja polovina dva Galaxy Note20 Ultra telefona mističnobronzane boje. Jedan je prikazan sa zadnje strane, a drugi sa prednje pod iskošenim uglom. Telefon koji je prikazan sa prednje strane na ekranu ima dve aplikacije u režimu ekrana podeljenog na dva dela, pri čemu je video-poziv na gornjem, a Samsung Notes app na donjem, i prikazuje koliko multitasking može biti lak na Galaxy Note20 Ultra telefonu.
IMATE PITANJA?
IMATE PITANJA?

Pametni telefoni

Stvoreni za savremene profesionalce u pokretu

Samsung pametni telefoni su stvoreni za posao sa svojim velikim ekranima, baterijom koja dugo traje i dokazanom bezbednošću platforme Samsung Knox. Sa podrškom za najpopularnija MDM rešenja, Samsung telefoni obezbeđuju zaposlenima funkcije koje su im neophodne za produktivnost gde god da se nalaze.

POGLEDAJTE SVE
Dva Galaxy Note20 Ultra telefona mističnocrne boje, jedan prikazan sa prednje strane, a drugi sa zadnje. Na ekranu telefona koji je prikazan sa prednje strane vidi se grafička pozadina i na njega sa strane je prislonjena S Pen olovka u istoj crnoj boji.

Tableti

Raznovrsnost u produktivnosti. Lagan dizajn.

Bilo da je u pitanju interakcija sa korisnicima, saradnja među zaposlenima ili individualni rad, raznovrsni Samsung tablet uređaji su tu za vas sa svojim sjajnim ekranima za prikazivanje i uređivanje dokumenata, dodatnim priborom kao što su tastature i S olovke i laganim dizajnom.

POGLEDAJTE SVE
Tableti