Mobilni uređaji

Galaxy S24 Ultra

Dva Titanijum siva Galaxy S24 Ultra telefona, jedan prikazan spreda i jedan sa zadnje strane sa ugrađenim S Pen ispred. Galaxy AI je ovde. Dva Titanijum siva Galaxy S24 Ultra telefona, jedan prikazan spreda i jedan sa zadnje strane sa ugrađenim S Pen ispred. Galaxy AI je ovde.

Galaxy S24 | S24+

Galaxy S24 plus u Kobalt ljubičastoj boji prikazan je sa prednje strane, a Galaxy S24 u Ćilibar žutoj prikazan je sa zadnje strane. Galaxy AI je ovde. Galaxy S24 plus u Kobalt ljubičastoj boji prikazan je sa prednje strane, a Galaxy S24 u Ćilibar žutoj prikazan je sa zadnje strane. Galaxy AI je ovde.

Galaxy Tab S9 Serije

Doživi novi standard vrhunskih tableta.

Galaxy Tab S9, S9+ i S9 Ultra su poređani u portretnom režimu, preklapajući se jedan pored drugog sa šarenim talasastim tapetama na svim ekranima. Mlazevi vode koja prska okružuje tri uređaja, a S Pen je usmeren ka ekranu Galaxy Tab S9. Galaxy Tab S9, S9+ i S9 Ultra su poređani u portretnom režimu, preklapajući se jedan pored drugog sa šarenim talasastim tapetama na svim ekranima. Mlazevi vode koja prska okružuje tri uređaja, a S Pen je usmeren ka ekranu Galaxy Tab S9.

Galaxy Watch6 | Watch6 Classic

Pet uređaja Galaxy Watch6 Series su u jednoj dijagonalnoj liniji. Svaki ima drugačiji kaiš za sat i prikazuje drugačiji ekran. Pet uređaja Galaxy Watch6 Series su u jednoj dijagonalnoj liniji. Svaki ima drugačiji kaiš za sat i prikazuje drugačiji ekran.

Galaxy A55 | A35 5G

Gornja polovina zadnjeg dela Galaxy A55 5G u sjajnoj ledeno plavoj boji u sjajnoj lila boji, zadnja strana Galaxy A35 5G u boji Awesome lime je prikazana sa kapljicama vode koje prskaju oko njega. 'Super'. Gornja polovina zadnjeg dela Galaxy A55 5G u sjajnoj ledeno plavoj boji u sjajnoj lila boji, zadnja strana Galaxy A35 5G u boji Awesome lime je prikazana sa kapljicama vode koje prskaju oko njega. 'Super'.

TV & AV

Više oduševljenja nego ikad pre, Neo QLED 8K

Samsung Neo QLED 8K QN900C postavljen je u uglu dnevne sobe prikazujući scenu plavog talasa uzorka. Samsung Neo QLED 8K QN900C postavljen je u uglu dnevne sobe prikazujući scenu plavog talasa uzorka.

Više oduševljenja nego ikad pre u 4K, Neo QLED

Samsung Neo QLED 4K QN90C postavljen je u uglu dnevne sobe prikazujući scenu ljubičastog talasa uzorka. Samsung Neo QLED 4K QN90C postavljen je u uglu dnevne sobe prikazujući scenu ljubičastog talasa uzorka.

Doživi zapanjujuću razliku Samsung OLED televizora

Samsung OLED S95C postavljen je u uglu dnevne sobe prikazujući scenu zelenog talasa uzorka. Samsung OLED S95C postavljen je u uglu dnevne sobe prikazujući scenu zelenog talasa uzorka.

Napravi svoj TV

Samsung OLED S95C postavljen je na zidu dnevne sobe prikazujući umetnost u žutoj boji. Samsung OLED S95C postavljen je na zidu dnevne sobe prikazujući umetnost u žutoj boji.

Potpuni bioskopski doživljaj koji ostavlja bez daha

Novi soundbar zvučnik Samsung Q900C iz 2023. i Neo QLED 8K TV postavljeni su zajedno prikazujući scenu jezera i okolne puteve. Novi soundbar zvučnik Samsung Q900C iz 2023. i Neo QLED 8K TV postavljeni su zajedno prikazujući scenu jezera i okolne puteve.

Kućni aparati

Vodič za kupovinu

Vodič za kupovinu Vodič za kupovinu

BESPOKE Frižideri

2 godine redovne garancije + 3 godine dodatne komercijalne garancije.

BESPOKE frižider sa zamrzivačem sa bresvka, nebesko plavim i čisto belim panelima instaliran je u kuhinji sa ružičastom temom. BESPOKE frižider sa zamrzivačem sa bresvka, nebesko plavim i čisto belim panelima instaliran je u kuhinji sa ružičastom temom.

Efikasno čišćenje, inteligentno pranje

AI Ecobubble™

Samsung mašina za pranje i sušenje veša sa AI Ecobubble tehnologijom skladno stoji u modernoj dnevnoj sobi. Samsung mašina za pranje i sušenje veša sa AI Ecobubble tehnologijom skladno stoji u modernoj dnevnoj sobi.

Bespoke Jet™

Čišćenje od kraja do kraja uz sve-u-jednom Clean Station™ stanicu

3 BESPOKE JET modela po meri u mistično beloj, ponoćno plavoj i šumsko zelenoj boji stoje u modernoj prostoriji ispred zida toniranih korala. U donjem desnom uglu nalazi se logotip CES 2021 Innovation Awards za sve-u-jednom Clean Station stanicu i drugi logo za SLG sertifikat sa 5 zvezdica za sposobnost zadržavanja prašine. 3 BESPOKE JET modela po meri u mistično beloj, ponoćno plavoj i šumsko zelenoj boji stoje u modernoj prostoriji ispred zida toniranih korala. U donjem desnom uglu nalazi se logotip CES 2021 Innovation Awards za sve-u-jednom Clean Station stanicu i drugi logo za SLG sertifikat sa 5 zvezdica za sposobnost zadržavanja prašine.

BESPOKE Mikrotalasne pećnice. Tvoj stil, više ukusa.

Roze BESPOKE mikrotalasna pećnica je postavljena na ružičasti ormarić. Roze BESPOKE mikrotalasna pećnica je postavljena na ružičasti ormarić.
01
Otvorenost uvek pobeđuje uz Samsung Galaxy
02
Slobodni za slobodan stil
03
3 načina da kreiraš zdrav dom
04
Upoznaj G·NUSMAS, radoznalog vanzemaljca
05
Naša lista želja za dvorište – savršena za sunčane dane

Tražite nešto drugo?

*Za Live Translate je neophodn mrežna veza i prijava na Samsung nalog. Live Translate je raspoloživ samo na fabrički instaliranoj aplikaciji Samsung Phone. Za određene jezike neophodno je preuzimanje odgovarajućeg jezičkog paketa. Usluga je raspoloživa za određene jezike. (srpski jezik nije podržan) Preciznost rezultata nije garantovana.

*Galaxy AI funkcije biće dostupne besplatno najkraće do kraja 2025. godine, na podržanim Samsung Galaxy uređajima.

* Simulirana slika. Prijava na Samsung account je neophodna za određene AI funkcije.

* Titanijum se primenjuje samo na okvir uređaja. Okvir ne uključuje tastere za jačinu zvuka i bočne tastere.

* Prijava na Samsung account je neophodna za određene AI funkcije.

* Slika je simulirana u ilustrativne svrhe. Stvarni korisnički doživljaj/interfejs (UI/UX) mogu se razlikovati.

* Simulirana slika. Raspoloživost boja i modela može varirati u zavisnosti od države i pružaoca usluge.

* Galaxy Tab S9, Tab S9+, Tab S9 Ultra imaju sertifikat IP68. Zasnovano na probnim uslovima potapanja do dubine od 1,5 m slatke vode tokom 30 minuta. Ne preporučuje se korišćenje na plaži ili bazenu.

* Slike su simulirane. S Pen Fold Edition olovke se prodaje posebno i kompatibilno je samo sa Galaxy Z Fold5, Galaxy Z Fold4 i Galaxy Z Fold3 telefonima. Flex mode je podržan pod uglovima između 75˚ i 115˚.

* Simulirana slika na ekranu sata za potrebe ilustrovanja. Dostupnost boja, veličina, modela i kaiševa za satove zavisi od zemlje ili provajdera.

* Slika je simulirana. Dostupne boje Galaxy Buds2 Pro slušalica zavise od zemlje ili provajdera.

*Dostupnost boje može da varira u zavisnosti od zemlje, regiona ili prevoznika. Galaxy A35 5G i Galaxy A55 5G su ocenjeni kao IP67. Na osnovu uslova testa za uranjanje u vodu do 1 metar ali do 30 minuta. Otpornost uređaja na vodu i prašinu nije trajna i može lako da se smanji tokom vremena.