Mobilni uređaji

Galaxy Z Fold5

Dva Galaxy Z Fold5 uređaja postavljena horizontalno. S Pen Fold Edition za Galaxy  Z Fold5 postavljen je ispred. Jedan je prikazan sa zadnje strane, a drugi je rasklopljen tako da se vidi početni ekran. Na ekranu je aplikacija za beleške sa ilustrovanom kompozicijom napravljenom od fotografije i rukom pisanog teksta. Dva Galaxy Z Fold5 uređaja postavljena horizontalno. S Pen Fold Edition za Galaxy  Z Fold5 postavljen je ispred. Jedan je prikazan sa zadnje strane, a drugi je rasklopljen tako da se vidi početni ekran. Na ekranu je aplikacija za beleške sa ilustrovanom kompozicijom napravljenom od fotografije i rukom pisanog teksta.

Galaxy Z Flip5

Dva Galaxy Z Flip5 uređaja su blago rasklopljena i okrenuti su tako da se vide spoljni ekrani. Jedan prikazuje sefli zadnje kamere. Drugi prikazuje prošireni plejer medijskog sadržaja sa kontrolama reprodukcije i trakom napretka. Dva Galaxy Z Flip5 uređaja su blago rasklopljena i okrenuti su tako da se vide spoljni ekrani. Jedan prikazuje sefli zadnje kamere. Drugi prikazuje prošireni plejer medijskog sadržaja sa kontrolama reprodukcije i trakom napretka.

Unpacked - istaknuto

Sklopivi uređaj, prikazan sa strane, delimično je rasklopljen sa šarkom okrenutom nagore. Ispod telefona, šarke reflektuju spektar duginih boja. Na dnu se nalaze znakovi na korejskom jeziku koji znače „Unpacked“ u stilu znamenitosti Seula. Pridruži se drugoj strani. Sklopivi uređaj, prikazan sa strane, delimično je rasklopljen sa šarkom okrenutom nagore. Ispod telefona, šarke reflektuju spektar duginih boja. Na dnu se nalaze znakovi na korejskom jeziku koji znače „Unpacked“ u stilu znamenitosti Seula. Pridruži se drugoj strani.

Galaxy Tab S9 Serije

Doživi novi standard vrhunskih tableta.

Galaxy Tab S9, S9+ i S9 Ultra su poređani u portretnom režimu, preklapajući se jedan pored drugog sa šarenim talasastim tapetama na svim ekranima. Mlazevi vode koja prska okružuje tri uređaja, a S Pen je usmeren ka ekranu Galaxy Tab S9. Galaxy Tab S9, S9+ i S9 Ultra su poređani u portretnom režimu, preklapajući se jedan pored drugog sa šarenim talasastim tapetama na svim ekranima. Mlazevi vode koja prska okružuje tri uređaja, a S Pen je usmeren ka ekranu Galaxy Tab S9.

Galaxy Watch6 | Watch6 Classic

Započni svoje putovanje ka svakodnevnom boljitku.

Pet uređaja Galaxy Watch6 Series su u jednoj dijagonalnoj liniji. Svaki ima drugačiji kaiš za sat i prikazuje drugačiji ekran. Pet uređaja Galaxy Watch6 Series su u jednoj dijagonalnoj liniji. Svaki ima drugačiji kaiš za sat i prikazuje drugačiji ekran.

TV & AV

Više oduševljenja nego ikad pre, Neo QLED 8K

Samsung Neo QLED 8K QN900C postavljen je u uglu dnevne sobe prikazujući scenu plavog talasa uzorka. Samsung Neo QLED 8K QN900C postavljen je u uglu dnevne sobe prikazujući scenu plavog talasa uzorka.

Više oduševljenja nego ikad pre u 4K, Neo QLED

Samsung Neo QLED 4K QN90C postavljen je u uglu dnevne sobe prikazujući scenu ljubičastog talasa uzorka. Samsung Neo QLED 4K QN90C postavljen je u uglu dnevne sobe prikazujući scenu ljubičastog talasa uzorka.

Doživi zapanjujuću razliku Samsung OLED televizora

Samsung OLED S95C postavljen je u uglu dnevne sobe prikazujući scenu zelenog talasa uzorka. Samsung OLED S95C postavljen je u uglu dnevne sobe prikazujući scenu zelenog talasa uzorka.

Napravi svoj TV

Samsung OLED S95C postavljen je na zidu dnevne sobe prikazujući umetnost u žutoj boji. Samsung OLED S95C postavljen je na zidu dnevne sobe prikazujući umetnost u žutoj boji.

Potpuni bioskopski doživljaj koji ostavlja bez daha

Novi soundbar zvučnik Samsung Q900C iz 2023. i Neo QLED 8K TV postavljeni su zajedno prikazujući scenu jezera i okolne puteve. Novi soundbar zvučnik Samsung Q900C iz 2023. i Neo QLED 8K TV postavljeni su zajedno prikazujući scenu jezera i okolne puteve.

Kućni aparati

Inteligentna nega kućnih ljubimaca, higijenska kućna nega

Istraži čitav asortiman Samsung kućnih aparata za negu kućnih ljubimaca

BESPOKE Frižideri

2 godine redovne garancije + 3 godine dodatne komercijalne garancije.

BESPOKE frižider sa zamrzivačem sa bresvka, nebesko plavim i čisto belim panelima instaliran je u kuhinji sa ružičastom temom. BESPOKE frižider sa zamrzivačem sa bresvka, nebesko plavim i čisto belim panelima instaliran je u kuhinji sa ružičastom temom.

Efikasno čišćenje, inteligentno pranje

AI Ecobubble™

Samsung mašina za pranje i sušenje veša sa AI Ecobubble tehnologijom skladno stoji u modernoj dnevnoj sobi. Samsung mašina za pranje i sušenje veša sa AI Ecobubble tehnologijom skladno stoji u modernoj dnevnoj sobi.

Bespoke Jet™

Čišćenje od kraja do kraja uz sve-u-jednom Clean Station™ stanicu

3 BESPOKE JET modela po meri u mistično beloj, ponoćno plavoj i šumsko zelenoj boji stoje u modernoj prostoriji ispred zida toniranih korala. U donjem desnom uglu nalazi se logotip CES 2021 Innovation Awards za sve-u-jednom Clean Station stanicu i drugi logo za SLG sertifikat sa 5 zvezdica za sposobnost zadržavanja prašine. 3 BESPOKE JET modela po meri u mistično beloj, ponoćno plavoj i šumsko zelenoj boji stoje u modernoj prostoriji ispred zida toniranih korala. U donjem desnom uglu nalazi se logotip CES 2021 Innovation Awards za sve-u-jednom Clean Station stanicu i drugi logo za SLG sertifikat sa 5 zvezdica za sposobnost zadržavanja prašine.

BESPOKE Mikrotalasne pećnice. Tvoj stil, više ukusa.

Roze BESPOKE mikrotalasna pećnica je postavljena na ružičasti ormarić. Roze BESPOKE mikrotalasna pećnica je postavljena na ružičasti ormarić.
01
Ovo je dan za pamćenje u Barbilendu!
02
Slobodni za slobodan stil
03
3 načina da kreiraš zdrav dom
04
Upoznaj G·NUSMAS, radoznalog vanzemaljca

Tražite nešto drugo?

* Slika je simulirana u ilustrativne svrhe. Stvarni korisnički doživljaj/interfejs (UI/UX) mogu se razlikovati.

* Simulirana slika. Raspoloživost boja i modela može varirati u zavisnosti od države i pružaoca usluge.

* Galaxy Tab S9, Tab S9+, Tab S9 Ultra imaju sertifikat IP68. Zasnovano na probnim uslovima potapanja do dubine od 1,5 m slatke vode tokom 30 minuta. Ne preporučuje se korišćenje na plaži ili bazenu.

* Dostupnost boja može da varira u zavisnosti od zemlje, regiona ili operatera. Galaxy A34 5G i Galaxy A54 5G su ocenjeni kao IP67. Na osnovu uslova ispitivanja za uranjanje u slatku vodu do 1 metar ili do 30 minuta. Otpornost uređaja na vodu i prašinu nije trajna i može se vremenom smanjiti.

* Slika simulirana u ilustrativne svrhe. Stvarno korisničko iskustvo/korisnički interfejs se mogu razlikovati. Buds Controller je kompatibilan sa Samsung Galaxy Buds+, Samsung Galaxy Watch4, i njihovim odgovarajućim narednim modelima. Aktivno poništavanje buke je podržano u Galaxy Buds Live i kasnijim modelima. Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy Watch5, Samsung Galaxy Buds2 Pro se prodaju zasebno. Dostupnost boja, veličina, modela i kaiševa za sat može se razlikovati u zavisnosti od zemlje ili operatera. Wreckfest ⓒ2022 THQ Nordic AB, Sweden. Wreckfest je registrovani zaštitni znak kompanije THQ Nordic AB, Sweden. Sva prava zadržana. Svi ostali zaštitni znaci, logotipi i autorska prava su vlasništvo njihovih vlasnika. Dostupan za kupovinu je u Samsung Galaxy Store i ostalim prodavnicama aplikacija u odabranim zemljama. Sadržaj igre nije pogodan za osobe mlađe od 3 godine.

* Slike su simulirane. S Pen Fold Edition olovke se prodaje posebno i kompatibilno je samo sa Galaxy Z Fold4 i Galaxy Z Fold3 telefonima.

* Simulirana slika na ekranu sata za potrebe ilustrovanja. Dostupnost boja, veličina, modela i kaiševa za satove zavisi od zemlje ili provajdera.

* Slika je simulirana. Dostupne boje Galaxy Buds2 Pro slušalica zavise od zemlje ili provajdera.

* Karakteristike Galaxy S22+

*Simulirana slika. Dostupnost boja zavisi od države ili provajdera.

*Slika modela Galaxy Z Fold3 5G, Galaxy Z Flip3 5G i olovke S Pen Fold Edition simulirana je za potrebe ilustrovanja.

*Slika dva telefona Galaxy Z Fold3 5G i olovke S Pen Fold Edition simulirana je za potrebe ilustrovanja.

*Olovka S pen Fold Edition se prodaje odvojeno i odgovara samo modelu Galaxy Z Fold3 5G.

* Slika je simulirana u ilustrativne svrhe.

* Simulirana slika. Raspoloživost boja može varirati u zavisnosti od države i pružaoca usluge. Galaxy A52 ima IP67 stepen zaštite. Na osnovu uslova testiranja koji uključuju uranjanje u slatku vodu do dubine od 1 m tokom perioda od 30 minuta. Ne savetuje se korišćenje na plaži, bazenu ili kvašenje sapunicom. U slučaju da se telefon nakvasi tečnostima koje sadrže šećer, potrebno je uređaj isprati u čistoj, netekućoj vodi i istovremeno pritiskati tastere. Bezbedan je samo pod malim pritiskom vode. Veliki pritisak vode, kakav je pod slavinom ili tušem, može oštetiti uređaj.

* Simulirana slika. Raspoloživost boja može varirati u zavisnosti od države i pružaoca usluge. Galaxy A72 ima IP67 stepen zaštite. Na osnovu uslova testiranja koji uključuju uranjanje u slatku vodu do dubine od 1 m tokom perioda od 30 minuta. Ne savetuje se korišćenje na plaži, bazenu ili kvašenje sapunicom. U slučaju da se telefon nakvasi tečnostima koje sadrže šećer, potrebno je uređaj isprati u čistoj, netekućoj vodi i istovremeno pritiskati tastere. Bezbedan je samo pod malim pritiskom vode. Veliki pritisak vode, kakav je pod slavinom ili tušem, može oštetiti uređaj.