Mobilni uređaji

Galaxy S22 | S22+

Gornja polovina telefona Galaxy S22+ Fantomsko bele boje. Telefon je prikazan sa zadnje strane kako balansira na jednom uglu. Gornja polovina telefona Galaxy S22+ Fantomsko bele boje. Telefon je prikazan sa zadnje strane kako balansira na jednom uglu.

Galaxy A53 5G

Prikazana su četiri Galaxy A53 5G uređaja, pri čemu su tri prikazana otpozadi kako bi se istakle boje Zadivljujuća crna, Zadivljujuća plava i Zadivljujuća breskva. Četvrti Galaxy A53 5G je jedini prikazan sa prednje strane i prikazuje živopisnu sliku muškarca oko koga je reč „Awesome” napisana belim slovima. Prikazana su četiri Galaxy A53 5G uređaja, pri čemu su tri prikazana otpozadi kako bi se istakle boje Zadivljujuća crna, Zadivljujuća plava i Zadivljujuća breskva. Četvrti Galaxy A53 5G je jedini prikazan sa prednje strane i prikazuje živopisnu sliku muškarca oko koga je reč „Awesome” napisana belim slovima.

Galaxy Tab S8 | S8+ | S8 Ultra

Galaxy Tab S8 Series u krupnom kadru, a na ekranu je prikazana planeta u svemiru, čime se naglašava ultraširoki ekran. S Pen dodiruje ultraširoki ekran, čime se pokazuje da je ova olovka sastavni deo serije tableta Galaxy Tab S8 Series. Nakon toga, slika naglo zumira planetu u svemiru. Galaxy Tab S8 Series u krupnom kadru, a na ekranu je prikazana planeta u svemiru, čime se naglašava ultraširoki ekran. S Pen dodiruje ultraširoki ekran, čime se pokazuje da je ova olovka sastavni deo serije tableta Galaxy Tab S8 Series. Nakon toga, slika naglo zumira planetu u svemiru.

Galaxy S21 FE 5G

Upravo predstavljeno

'Pet Galaxy S21 FE 5G telefona, četiri su prikazana sa zadnje strane u Beloj, Maslinastoj, boji Lavande i boji Grafita, a peti je prikazan sa prednje strane i on je u boji Lavande. Na ekranu telefona koji je prikazan sa prednje strane vidi se žena koja pravi selfi. 'Pet Galaxy S21 FE 5G telefona, četiri su prikazana sa zadnje strane u Beloj, Maslinastoj, boji Lavande i boji Grafita, a peti je prikazan sa prednje strane i on je u boji Lavande. Na ekranu telefona koji je prikazan sa prednje strane vidi se žena koja pravi selfi.

Galaxy Z Fold3 | Flip3

Četiri scene sa Galaxy Z Fold3 i Galaxy Flip3. Prva scena, Galaxy Z Flip3 je blago presavijena u Flek režimu sa video snimkom na glavnom ekranu. Ruka dodiruje donju polovinu ekrana. Scena dva, Galaxy Z Flip3 je presavijen u Flek režimu sa Google Duo video pozivom na glavnom ekranu. Treća scena, Galaxy Z Flip3 je presavijena u Flek režimu sa listom za reprodukciju na glavnom ekranu. Četvrta scena prikazuje Galaxy Z Fold3 presavijenu u Flek režimu, multitasking sa tri aplikacije na glavnom ekranu Jedna je Samsung Notes sa prikazanom skicom, druga je Galerija sa prikazanim sličicama i konačna aplikacija je pretraživač sa prikazanom veb lokacijom Četiri scene sa Galaxy Z Fold3 i Galaxy Flip3. Prva scena, Galaxy Z Flip3 je blago presavijena u Flek režimu sa video snimkom na glavnom ekranu. Ruka dodiruje donju polovinu ekrana. Scena dva, Galaxy Z Flip3 je presavijen u Flek režimu sa Google Duo video pozivom na glavnom ekranu. Treća scena, Galaxy Z Flip3 je presavijena u Flek režimu sa listom za reprodukciju na glavnom ekranu. Četvrta scena prikazuje Galaxy Z Fold3 presavijenu u Flek režimu, multitasking sa tri aplikacije na glavnom ekranu Jedna je Samsung Notes sa prikazanom skicom, druga je Galerija sa prikazanim sličicama i konačna aplikacija je pretraživač sa prikazanom veb lokacijom

TV & AV

Napredak nikad ne prestaje, već pomera granice

Samsung 2022 Neo QLED, QN900B, postavljen u sredinu dnevne sobe prikazuje drveće u šumi na zaslonu. Samsung 2022 Neo QLED, QN900B, postavljen u sredinu dnevne sobe prikazuje drveće u šumi na zaslonu.

Personalizuj tvoj TV

Postoje 4 različite opcije okvira sa Samsung The Frame televizorom u svakom kvadrantu Postoje 4 različite opcije okvira sa Samsung The Frame televizorom u svakom kvadrantu

Neočekivana sreća svuda

Samsung The Freestyle nalazi se na malom zaobljenom stolu Samsung The Freestyle nalazi se na malom zaobljenom stolu

Večna izvrnost, šarene mogućnosti

Samsung 2022 QLED, Q60B, postavljen je u ugao dnevne sobe i prikazuje tečni uzorak ružičaste neonske boje na ekranu Samsung 2022 QLED, Q60B, postavljen je u ugao dnevne sobe i prikazuje tečni uzorak ružičaste neonske boje na ekranu

Savršeno izrađen zvuk, usklađen s QLED televizorima

Novi Samsung Q900B soundbar iz 2022. i QLED TV postavljeni su zajedno pokazujući plave krugove koji predstavljaju dolby atmos zvučni efekat Novi Samsung Q900B soundbar iz 2022. i QLED TV postavljeni su zajedno pokazujući plave krugove koji predstavljaju dolby atmos zvučni efekat

Kućni aparati

BESPOKE Jet™

BESPOKE Jet™

BESPOKE Jet™ BESPOKE Jet™

Novi frižideri sa tehnologijom SpaceMax™

Frižideri Frižideri

Nove Ecobubble mašine sa AI kontrolom

Nove Ecobubble mašine sa AI kontrolom Nove Ecobubble mašine sa AI kontrolom

Aparati za kuvanje

Precizno i fleksibilno

prikaz enterijera kuhinje sa samsung aparatima za kuvanje prikaz enterijera kuhinje sa samsung aparatima za kuvanje
01
Mi smo pitali, vi ste odgovorili, mi smo napravili
02
Zašto mi ne nedostaje odlazak u bioskop
03
Zamisli bolju planetu
04
Together for tomorrow at CES 2022

Tražite nešto drugo?

* Karakteristike Galaxy S22+

*Simulirana slika. Dostupnost boja zavisi od države ili provajdera.

*Slika modela Galaxy Z Fold3 5G, Galaxy Z Flip3 5G i olovke S Pen Fold Edition simulirana je za potrebe ilustrovanja.

*Slika dva telefona Galaxy Z Fold3 5G i olovke S Pen Fold Edition simulirana je za potrebe ilustrovanja.

*Olovka S pen Fold Edition se prodaje odvojeno i odgovara samo modelu Galaxy Z Fold3 5G.

* Slika je simulirana u ilustrativne svrhe.

* Simulirana slika. Raspoloživost boja može varirati u zavisnosti od države i pružaoca usluge. Galaxy A52 ima IP67 stepen zaštite. Na osnovu uslova testiranja koji uključuju uranjanje u slatku vodu do dubine od 1 m tokom perioda od 30 minuta. Ne savetuje se korišćenje na plaži, bazenu ili kvašenje sapunicom. U slučaju da se telefon nakvasi tečnostima koje sadrže šećer, potrebno je uređaj isprati u čistoj, netekućoj vodi i istovremeno pritiskati tastere. Bezbedan je samo pod malim pritiskom vode. Veliki pritisak vode, kakav je pod slavinom ili tušem, može oštetiti uređaj.

* Simulirana slika. Raspoloživost boja može varirati u zavisnosti od države i pružaoca usluge. Galaxy A72 ima IP67 stepen zaštite. Na osnovu uslova testiranja koji uključuju uranjanje u slatku vodu do dubine od 1 m tokom perioda od 30 minuta. Ne savetuje se korišćenje na plaži, bazenu ili kvašenje sapunicom. U slučaju da se telefon nakvasi tečnostima koje sadrže šećer, potrebno je uređaj isprati u čistoj, netekućoj vodi i istovremeno pritiskati tastere. Bezbedan je samo pod malim pritiskom vode. Veliki pritisak vode, kakav je pod slavinom ili tušem, može oštetiti uređaj.