Mobilni uređaji

Galaxy Z Flip4

Dva Galaxy Z Flip4 telefona lila ljubičaste boje jedan pored drugog. Jedan je otvoren pod uglom od 90 stepeni i njegov glavni ekran prikazuje trakastu pozadinu purpurne i žute boje. Drugi je zatvoren a njegov spoljni ekran prikazuje istu pozadinu kao na glavnom ekranu otvorenog Galaxy Z Flip4 telefona. Dva Galaxy Z Flip4 telefona lila ljubičaste boje jedan pored drugog. Jedan je otvoren pod uglom od 90 stepeni i njegov glavni ekran prikazuje trakastu pozadinu purpurne i žute boje. Drugi je zatvoren a njegov spoljni ekran prikazuje istu pozadinu kao na glavnom ekranu otvorenog Galaxy Z Flip4 telefona.

Galaxy Z Fold4

Dva Sivozelena Galaxy Z Fold4 telefona postavljena jedan pored drugog. Jedan je otvoren pod uglom od 45 stepeni i postavljen u obliku šatora. S Pen Fold Edition olovka dijagonalno se oslanja na njegovu šarku. Drugi Galaxy Z Fold4 telefon se takođe oslanja na svoju šarku. Otvoren je pod tupim uglom sa šarenom, trakastom pozadinom prikazanom na njegovom glavnom ekranu. Dva Sivozelena Galaxy Z Fold4 telefona postavljena jedan pored drugog. Jedan je otvoren pod uglom od 45 stepeni i postavljen u obliku šatora. S Pen Fold Edition olovka dijagonalno se oslanja na njegovu šarku. Drugi Galaxy Z Fold4 telefon se takođe oslanja na svoju šarku. Otvoren je pod tupim uglom sa šarenom, trakastom pozadinom prikazanom na njegovom glavnom ekranu.

Galaxy Watch5 | Watch5 Pro

Dva sata su postavljena jedan kraj drugog. Sa leve strane je Watch5 sat Purpurne boje Bora sa purpurnim kaišem i prikazanim trenutnim vremenom na licu sata. Sa desne strane je Watch5 Pro sat Crne titanijum boje sa crnim kaišem i prikazanim trenutnim vremenom na licu sata. Dva sata su postavljena jedan kraj drugog. Sa leve strane je Watch5 sat Purpurne boje Bora sa purpurnim kaišem i prikazanim trenutnim vremenom na licu sata. Sa desne strane je Watch5 Pro sat Crne titanijum boje sa crnim kaišem i prikazanim trenutnim vremenom na licu sata.

Galaxy Buds2 Pro

Tri para Galaxy Buds2 Pro bubica poređana su jedan ispred drugog. Prve su Galaxy Buds2 Pro bubice Purpurne boje Bora koje lebde iznad zatvorene futrole. U sredini se nalazi zatvorena futrola Bele boje iza koje sledi zatvorena Grafitna futrola Buds2 Pro bubica. Tri para Galaxy Buds2 Pro bubica poređana su jedan ispred drugog. Prve su Galaxy Buds2 Pro bubice Purpurne boje Bora koje lebde iznad zatvorene futrole. U sredini se nalazi zatvorena futrola Bele boje iza koje sledi zatvorena Grafitna futrola Buds2 Pro bubica.

TV & AV

Napredak nikad ne prestaje, već pomera granice

Samsung 2022 Neo QLED, QN900B, postavljen u sredinu dnevne sobe prikazuje drveće u šumi na zaslonu. Samsung 2022 Neo QLED, QN900B, postavljen u sredinu dnevne sobe prikazuje drveće u šumi na zaslonu.

Personalizuj tvoj TV

Postoje 4 različite opcije okvira sa Samsung The Frame televizorom u svakom kvadrantu Postoje 4 različite opcije okvira sa Samsung The Frame televizorom u svakom kvadrantu

Neočekivana sreća svuda

Samsung The Freestyle nalazi se na malom zaobljenom stolu Samsung The Freestyle nalazi se na malom zaobljenom stolu

Večna izvrnost, šarene mogućnosti

Samsung 2022 QLED, Q60B, postavljen je u ugao dnevne sobe i prikazuje tečni uzorak ružičaste neonske boje na ekranu Samsung 2022 QLED, Q60B, postavljen je u ugao dnevne sobe i prikazuje tečni uzorak ružičaste neonske boje na ekranu

Savršeno izrađen zvuk, usklađen s QLED televizorima

Novi Samsung Q900B soundbar iz 2022. i QLED TV postavljeni su zajedno pokazujući plave krugove koji predstavljaju dolby atmos zvučni efekat Novi Samsung Q900B soundbar iz 2022. i QLED TV postavljeni su zajedno pokazujući plave krugove koji predstavljaju dolby atmos zvučni efekat

Kućni aparati

BESPOKE Jet™

BESPOKE Jet™

BESPOKE Jet™ BESPOKE Jet™

Novi frižideri sa tehnologijom SpaceMax™

Frižideri Frižideri

Nove Ecobubble mašine sa AI kontrolom

Nove Ecobubble mašine sa AI kontrolom Nove Ecobubble mašine sa AI kontrolom

Aparati za kuvanje

Precizno i fleksibilno

prikaz enterijera kuhinje sa samsung aparatima za kuvanje prikaz enterijera kuhinje sa samsung aparatima za kuvanje
01
Saveti za snalaženje Velike životne promene
02
Slobodni za slobodan stil
03
3 načina da kreiraš zdrav dom
04
Upoznaj G·NUSMAS, radoznalog vanzemaljca

Tražite nešto drugo?

* Slike su simulirane. S Pen Fold Edition olovke se prodaje posebno i kompatibilno je samo sa Galaxy Z Fold4 i Galaxy Z Fold3 telefonima.

* Simulirana slika na ekranu sata za potrebe ilustrovanja. Dostupnost boja, veličina, modela i kaiševa za satove zavisi od zemlje ili provajdera.

* Slika je simulirana. Dostupne boje Galaxy Buds2 Pro slušalica zavise od zemlje ili provajdera.

* Karakteristike Galaxy S22+

*Simulirana slika. Dostupnost boja zavisi od države ili provajdera.

*Slika modela Galaxy Z Fold3 5G, Galaxy Z Flip3 5G i olovke S Pen Fold Edition simulirana je za potrebe ilustrovanja.

*Slika dva telefona Galaxy Z Fold3 5G i olovke S Pen Fold Edition simulirana je za potrebe ilustrovanja.

*Olovka S pen Fold Edition se prodaje odvojeno i odgovara samo modelu Galaxy Z Fold3 5G.

* Slika je simulirana u ilustrativne svrhe.

* Simulirana slika. Raspoloživost boja može varirati u zavisnosti od države i pružaoca usluge. Galaxy A52 ima IP67 stepen zaštite. Na osnovu uslova testiranja koji uključuju uranjanje u slatku vodu do dubine od 1 m tokom perioda od 30 minuta. Ne savetuje se korišćenje na plaži, bazenu ili kvašenje sapunicom. U slučaju da se telefon nakvasi tečnostima koje sadrže šećer, potrebno je uređaj isprati u čistoj, netekućoj vodi i istovremeno pritiskati tastere. Bezbedan je samo pod malim pritiskom vode. Veliki pritisak vode, kakav je pod slavinom ili tušem, može oštetiti uređaj.

* Simulirana slika. Raspoloživost boja može varirati u zavisnosti od države i pružaoca usluge. Galaxy A72 ima IP67 stepen zaštite. Na osnovu uslova testiranja koji uključuju uranjanje u slatku vodu do dubine od 1 m tokom perioda od 30 minuta. Ne savetuje se korišćenje na plaži, bazenu ili kvašenje sapunicom. U slučaju da se telefon nakvasi tečnostima koje sadrže šećer, potrebno je uređaj isprati u čistoj, netekućoj vodi i istovremeno pritiskati tastere. Bezbedan je samo pod malim pritiskom vode. Veliki pritisak vode, kakav je pod slavinom ili tušem, može oštetiti uređaj.