Mobilni uređaji

Galaxy Z Fold3 5G

Dva telefona Galaxy Z Fold3 5G, jedan se vidi zaklopljen sa maskom Back Cover, a drugi otklopljen sa raznobojnom pozadinom na glavnom ekranu. Olovka S Pen Fold Edition se naslanja na zaklopljeni telefon. Dva telefona Galaxy Z Fold3 5G, jedan se vidi zaklopljen sa maskom Back Cover, a drugi otklopljen sa raznobojnom pozadinom na glavnom ekranu. Olovka S Pen Fold Edition se naslanja na zaklopljeni telefon.

Galaxy S21 FE 5G

Upravo predstavljeno

'Pet Galaxy S21 FE 5G telefona, četiri su prikazana sa zadnje strane u Beloj, Maslinastoj, boji Lavande i boji Grafita, a peti je prikazan sa prednje strane i on je u boji Lavande. Na ekranu telefona koji je prikazan sa prednje strane vidi se žena koja pravi selfi. 'Pet Galaxy S21 FE 5G telefona, četiri su prikazana sa zadnje strane u Beloj, Maslinastoj, boji Lavande i boji Grafita, a peti je prikazan sa prednje strane i on je u boji Lavande. Na ekranu telefona koji je prikazan sa prednje strane vidi se žena koja pravi selfi.

Galaxy S21 | S21+ 5G

Galaxy S21+ 5G Fantomsko ljubičaste boje, prikazan sa zadnje strane i postavljen ispred Galaxy S21 5G Fantomsko roze boje koji je prikazan sa prednje strane. Na ekranu telefona koji je prikazan sa prednje strane vidi se koralna grafička pozadina. Galaxy S21+ 5G Fantomsko ljubičaste boje, prikazan sa zadnje strane i postavljen ispred Galaxy S21 5G Fantomsko roze boje koji je prikazan sa prednje strane. Na ekranu telefona koji je prikazan sa prednje strane vidi se koralna grafička pozadina.

Galaxy Watch4

Dva uređaja Galaxy Watch4 vide se jedan do drugog, na jednoj strani je srebrni Galaxy Watch4 sa belim kaišem, a na drugoj Galaxy Watch4 Classic sa crnim kaišem. Svaki Galaxy Watch4 ima drugačiju površinu koja pokazuje vreme. Dva uređaja Galaxy Watch4 vide se jedan do drugog, na jednoj strani je srebrni Galaxy Watch4 sa belim kaišem, a na drugoj Galaxy Watch4 Classic sa crnim kaišem. Svaki Galaxy Watch4 ima drugačiju površinu koja pokazuje vreme.

Galaxy Buds2

Kadar je ispunjen kutijama za slušalice Galaxy Buds2 koje stoje jedna do druge. Nekoliko ih je otvoreno i svaka prikazuje drugačiju boju unutra, od maslinasto zelene, boje lavande i bele do crne. Kadar je ispunjen kutijama za slušalice Galaxy Buds2 koje stoje jedna do druge. Nekoliko ih je otvoreno i svaka prikazuje drugačiju boju unutra, od maslinasto zelene, boje lavande i bele do crne.

TV & AV

Napredak nikad ne prestaje, već pomera granice

Neo QLED 8K 2021 Neo QLED 8K 2021

Razlika koja se vidi. QLED 8K

QLED 8K postavljen na sredinu dnevne sobe koji prikazuje na ekranu drveće u šumi. QLED 8K postavljen na sredinu dnevne sobe koji prikazuje na ekranu drveće u šumi.

Personalizujte svoj TV

TV kada je uključen, umetničko delo kada je isključen TV kada je uključen, umetničko delo kada je isključen

2020 The Serif

Bilo gde, bilo kada, bilo koji ugao gledanja

Enterijer doma sa The Serif televizorom u sredini sobe Enterijer doma sa The Serif televizorom u sredini sobe

Crystal UHD

Doživi svaki detalj uz pomoć 4K UHD rezolucije

enterijer doma sa prikazanim crystal uhd televizorom enterijer doma sa prikazanim crystal uhd televizorom

Kućni aparati

Novi frižideri sa tehnologijom SpaceMax™

Frižideri Frižideri

Nove Ecobubble mašine sa AI kontrolom

Nove Ecobubble mašine sa AI kontrolom Nove Ecobubble mašine sa AI kontrolom

Samsung Jet usisivači

Naprednije performanse čišćenja

jet usisivač uključen na punjač u enterijeru dnevne sobe jet usisivač uključen na punjač u enterijeru dnevne sobe

Aparati za kuvanje

Precizno i fleksibilno

prikaz enterijera kuhinje sa samsung aparatima za kuvanje prikaz enterijera kuhinje sa samsung aparatima za kuvanje
01
Mi smo pitali, vi ste odgovorili, mi smo napravili
02
Otvori i otkrij
03
Zamisli bolju planetu
04
Together for tomorrow at CES 2022

Tražite nešto drugo?

*Simulirana slika. Dostupnost boja zavisi od države ili provajdera.

*Slika modela Galaxy Z Fold3 5G, Galaxy Z Flip3 5G i olovke S Pen Fold Edition simulirana je za potrebe ilustrovanja.

*Slika dva telefona Galaxy Z Fold3 5G i olovke S Pen Fold Edition simulirana je za potrebe ilustrovanja.

*Olovka S pen Fold Edition se prodaje odvojeno i odgovara samo modelu Galaxy Z Fold3 5G.

* Slika je simulirana u ilustrativne svrhe.

* Simulirana slika. Raspoloživost boja može varirati u zavisnosti od države i pružaoca usluge. Galaxy A52 ima IP67 stepen zaštite. Na osnovu uslova testiranja koji uključuju uranjanje u slatku vodu do dubine od 1 m tokom perioda od 30 minuta. Ne savetuje se korišćenje na plaži, bazenu ili kvašenje sapunicom. U slučaju da se telefon nakvasi tečnostima koje sadrže šećer, potrebno je uređaj isprati u čistoj, netekućoj vodi i istovremeno pritiskati tastere. Bezbedan je samo pod malim pritiskom vode. Veliki pritisak vode, kakav je pod slavinom ili tušem, može oštetiti uređaj.

* Simulirana slika. Raspoloživost boja može varirati u zavisnosti od države i pružaoca usluge. Galaxy A72 ima IP67 stepen zaštite. Na osnovu uslova testiranja koji uključuju uranjanje u slatku vodu do dubine od 1 m tokom perioda od 30 minuta. Ne savetuje se korišćenje na plaži, bazenu ili kvašenje sapunicom. U slučaju da se telefon nakvasi tečnostima koje sadrže šećer, potrebno je uređaj isprati u čistoj, netekućoj vodi i istovremeno pritiskati tastere. Bezbedan je samo pod malim pritiskom vode. Veliki pritisak vode, kakav je pod slavinom ili tušem, može oštetiti uređaj.