Mobilni uređaji

Galaxy Z Fold5

Dva Galaxy Z Fold5 uređaja postavljena horizontalno. S Pen Fold Edition za Galaxy  Z Fold5 postavljen je ispred. Jedan je prikazan sa zadnje strane, a drugi je rasklopljen tako da se vidi početni ekran. Na ekranu je aplikacija za beleške sa ilustrovanom kompozicijom napravljenom od fotografije i rukom pisanog teksta. Dva Galaxy Z Fold5 uređaja postavljena horizontalno. S Pen Fold Edition za Galaxy  Z Fold5 postavljen je ispred. Jedan je prikazan sa zadnje strane, a drugi je rasklopljen tako da se vidi početni ekran. Na ekranu je aplikacija za beleške sa ilustrovanom kompozicijom napravljenom od fotografije i rukom pisanog teksta.

Galaxy Z Flip5

Dva Galaxy Z Flip5 uređaja su blago rasklopljena i okrenuti su tako da se vide spoljni ekrani. Jedan prikazuje sefli zadnje kamere. Drugi prikazuje prošireni plejer medijskog sadržaja sa kontrolama reprodukcije i trakom napretka. Dva Galaxy Z Flip5 uređaja su blago rasklopljena i okrenuti su tako da se vide spoljni ekrani. Jedan prikazuje sefli zadnje kamere. Drugi prikazuje prošireni plejer medijskog sadržaja sa kontrolama reprodukcije i trakom napretka.

Galaxy Watch6 | Watch6 Classic

Pet uređaja Galaxy Watch6 Series su u jednoj dijagonalnoj liniji. Svaki ima drugačiji kaiš za sat i prikazuje drugačiji ekran. Pet uređaja Galaxy Watch6 Series su u jednoj dijagonalnoj liniji. Svaki ima drugačiji kaiš za sat i prikazuje drugačiji ekran.

Galaxy Tab S9 Serije

Doživi novi standard vrhunskih tableta.

Galaxy Tab S9, S9+ i S9 Ultra su poređani u portretnom režimu, preklapajući se jedan pored drugog sa šarenim talasastim tapetama na svim ekranima. Mlazevi vode koja prska okružuje tri uređaja, a S Pen je usmeren ka ekranu Galaxy Tab S9. Galaxy Tab S9, S9+ i S9 Ultra su poređani u portretnom režimu, preklapajući se jedan pored drugog sa šarenim talasastim tapetama na svim ekranima. Mlazevi vode koja prska okružuje tri uređaja, a S Pen je usmeren ka ekranu Galaxy Tab S9.

Unpacked - istaknuto

Sklopivi uređaj, prikazan sa strane, delimično je rasklopljen sa šarkom okrenutom nagore. Ispod telefona, šarke reflektuju spektar duginih boja. Na dnu se nalaze znakovi na korejskom jeziku koji znače „Unpacked“ u stilu znamenitosti Seula. Pridruži se drugoj strani. Sklopivi uređaj, prikazan sa strane, delimično je rasklopljen sa šarkom okrenutom nagore. Ispod telefona, šarke reflektuju spektar duginih boja. Na dnu se nalaze znakovi na korejskom jeziku koji znače „Unpacked“ u stilu znamenitosti Seula. Pridruži se drugoj strani.

TV & AV

Više oduševljenja nego ikad pre, Neo QLED 8K

Samsung Neo QLED 8K QN900C postavljen je u uglu dnevne sobe prikazujući scenu plavog talasa uzorka. Samsung Neo QLED 8K QN900C postavljen je u uglu dnevne sobe prikazujući scenu plavog talasa uzorka.

Više oduševljenja nego ikad pre u 4K, Neo QLED

Samsung Neo QLED 4K QN90C postavljen je u uglu dnevne sobe prikazujući scenu ljubičastog talasa uzorka. Samsung Neo QLED 4K QN90C postavljen je u uglu dnevne sobe prikazujući scenu ljubičastog talasa uzorka.

Doživi zapanjujuću razliku Samsung OLED televizora

Samsung OLED S95C postavljen je u uglu dnevne sobe prikazujući scenu zelenog talasa uzorka. Samsung OLED S95C postavljen je u uglu dnevne sobe prikazujući scenu zelenog talasa uzorka.

Napravi svoj TV

Samsung OLED S95C postavljen je na zidu dnevne sobe prikazujući umetnost u žutoj boji. Samsung OLED S95C postavljen je na zidu dnevne sobe prikazujući umetnost u žutoj boji.

Potpuni bioskopski doživljaj koji ostavlja bez daha

Novi soundbar zvučnik Samsung Q900C iz 2023. i Neo QLED 8K TV postavljeni su zajedno prikazujući scenu jezera i okolne puteve. Novi soundbar zvučnik Samsung Q900C iz 2023. i Neo QLED 8K TV postavljeni su zajedno prikazujući scenu jezera i okolne puteve.

Kućni aparati

Vodič za kupovinu

Vodič za kupovinu Vodič za kupovinu

BESPOKE Frižideri

2 godine redovne garancije + 3 godine dodatne komercijalne garancije.

BESPOKE frižider sa zamrzivačem sa bresvka, nebesko plavim i čisto belim panelima instaliran je u kuhinji sa ružičastom temom. BESPOKE frižider sa zamrzivačem sa bresvka, nebesko plavim i čisto belim panelima instaliran je u kuhinji sa ružičastom temom.

Efikasno čišćenje, inteligentno pranje

AI Ecobubble™

Samsung mašina za pranje i sušenje veša sa AI Ecobubble tehnologijom skladno stoji u modernoj dnevnoj sobi. Samsung mašina za pranje i sušenje veša sa AI Ecobubble tehnologijom skladno stoji u modernoj dnevnoj sobi.

Bespoke Jet™

Čišćenje od kraja do kraja uz sve-u-jednom Clean Station™ stanicu

3 BESPOKE JET modela po meri u mistično beloj, ponoćno plavoj i šumsko zelenoj boji stoje u modernoj prostoriji ispred zida toniranih korala. U donjem desnom uglu nalazi se logotip CES 2021 Innovation Awards za sve-u-jednom Clean Station stanicu i drugi logo za SLG sertifikat sa 5 zvezdica za sposobnost zadržavanja prašine. 3 BESPOKE JET modela po meri u mistično beloj, ponoćno plavoj i šumsko zelenoj boji stoje u modernoj prostoriji ispred zida toniranih korala. U donjem desnom uglu nalazi se logotip CES 2021 Innovation Awards za sve-u-jednom Clean Station stanicu i drugi logo za SLG sertifikat sa 5 zvezdica za sposobnost zadržavanja prašine.

BESPOKE Mikrotalasne pećnice. Tvoj stil, više ukusa.

Roze BESPOKE mikrotalasna pećnica je postavljena na ružičasti ormarić. Roze BESPOKE mikrotalasna pećnica je postavljena na ružičasti ormarić.
01
Slobodni za slobodan stil
02
3 načina da kreiraš zdrav dom
03
Upoznaj G·NUSMAS, radoznalog vanzemaljca
04
Naša lista želja za dvorište – savršena za sunčane dane

Tražite nešto drugo?

* Slika je simulirana u ilustrativne svrhe. Stvarni korisnički doživljaj/interfejs (UI/UX) mogu se razlikovati.

* Simulirana slika. Raspoloživost boja i modela može varirati u zavisnosti od države i pružaoca usluge.

* Galaxy Tab S9, Tab S9+, Tab S9 Ultra imaju sertifikat IP68. Zasnovano na probnim uslovima potapanja do dubine od 1,5 m slatke vode tokom 30 minuta. Ne preporučuje se korišćenje na plaži ili bazenu.

* Slike su simulirane. S Pen Fold Edition olovke se prodaje posebno i kompatibilno je samo sa Galaxy Z Fold5, Galaxy Z Fold4 i Galaxy Z Fold3 telefonima. Flex mode je podržan pod uglovima između 75˚ i 115˚.

* Simulirana slika na ekranu sata za potrebe ilustrovanja. Dostupnost boja, veličina, modela i kaiševa za satove zavisi od zemlje ili provajdera.

* Slika je simulirana. Dostupne boje Galaxy Buds2 Pro slušalica zavise od zemlje ili provajdera.

1 Promocija traje od 1.12 do 14.12.2023. godine ili kraće usled isteka zaliha poklona